patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Καλημέρα σε όλους! Εδώ κ αρκετό καιρό χρησιμοποιώ Norton Antivirus 2003 κ ZoneAlarm 5 κ νόμιζα ότι ήμουν προστατευμένος. Ανακάλυψα όμως ότι, αν μπω σε διάφορα site, μπορεί να γίνει κρυφό download στον υπολογιστή μου... π.χ. αν κάποιος δοκιμάσει να μπει στο site http://www.netcult.ch/elmue/ElmueSoft-en.htm θα δει ότι αυτό κάνει download ("υπογείως" πάντα) ένα αρχείο web.exe στο C:\, το οποίο κ ζητάει να συνδεθεί στο internet μετά από λίγο (εκεί δεν έχω πρόβλημα, το μπλοκάρω με το ZoneAlarm). Άλλο παράδειγμα είναι το περιβόητο WebRebates. Αυτό που ψάχνω είναι ένα real-time protection πρόγραμμα, το οποίο να με ρωτάει κάθε φορά που γίνεται κάποιο download χωρίς την άδειά μου, να το επιτρέψω δηλ. ή όχι. Υποθέτω ότι μπορεί να μην είναι απαραίτητα πρόγραμμα, αλλά κάποια ρύθμιση στον Internet Explorer. To adaware plus ας πούμε, με καλύπτει, ή μπλοκάρει μόνο αυτά που αυτό θεωρεί ύποπτα; Δεν με ενδιαφέρει να έχει database για spyware, με ενδιαφέρει να με ρωτάει για κάθε "κρυφό" download. Ξέρετε κανένα τέτοιο πρόγραμμα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
kazantzidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Εγώ που μπήκα στην σελίδα που αναφέρεις (Με firefox πάντα) δεν κατέβασε κανένα αρχείο.
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Κι εγώ όταν μπαίνω με Maxthon (μπλοκάρει τα pop-ups) δεν κατεβάζει αρχείο, αυτό το αρχείο κατεβαίνει με το pop-up (άνοιξε το με ie κ θα καταλάβεις)
universe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 mmm egw exw ie sp2,wstoso den mou katevhke tipota.Ta kovei ola to pop up stopper tou explorer.Prin mpei to sp2 merikes fores pou ekana surfing se epikyndina site anoiga to adwatch tou adware.E ayto den afhne na perasei tipota mesa.Ka8e allagh pou phgene na ginei sth registry se rwtouse ekato fores.
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δοκίμασα κ με το adwatch του adaware, αλλά τίποτα! Το ρημάδι το αρχείο (web.exe) πάλι κατέβηκε! Το adwatch δεν πήρε χαμπάρι!!! Για αυτό σας λέω, ψάχνω πρόγραμμα να ελέγχει όλα τα "υπόγεια" downloads κ όχι μόνο εκείνα που θεωρεί ύποπτα! Ξέρει κανείς;
Slay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Nai legetai Firefox, oso xrhsimopoieis IE tha exeis synexeia tetoia problhmata
random Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 πιο ευκολο ειναι να σεταρεις τον ΙΕ σε ψηλοτερο security level γιατι πηγα κι εγω με ΙΕ και δεν κατεβασε τιποτα. Αλλιως δοκιμασε antivirus NOD32 με το Imon ενεργό. ayto les ? http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/web/
wert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Καταρχήν όπως σου είπαν χρειάζεσε επειγώντος αλλάγή στον browser. Όπως είπες έχεις τον maxthon. Γιατί να χρησιμοποιείσης λοιπόν τον ΙΕ; Το antivirus σου θέλει και αυτό αλλαγή. Εχει φτάσει στο 2005 Το pop up έχει επιλογή και το zone alarm να τα κόβεις. Τουλάχιστον παλιά που το είχα δοκιμάσει είχε. Αν δεν στα κόβει ο ΙΕ κόφτα με αυτό. Πάντως πολύ καλή η σελίδα. Θέλει λιγάκι εξερεύνηση. Είναι free αυτά που δίνει ή trial; Είπα να τσιμπήσω κάτι ντις. :-P
patrickdrd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 free είναι όλα τα προγραμματάκια, μπορείς να κατεβάσεις ότι γουστάρεις!
patrickdrd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 ayto les ? http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/web/ Δεν ξέρω αν είναι αυτό φιλαράκι, πάντως το Norton Antivirus 2003 που έχω δεν το αναγνωρίζει σαν ιό...
jvkgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 to kalitero pou exei pesei sta xeria mou einai to BLACK ICE.to xrisimopoioume se server kai den pernaei tipota. dokimase to
patrickdrd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Αυτό από ότι είναι είναι κάτι σαν firewall κ επειδή έχω το ZoneAlarm κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από θέματα hackers κλπ, δεν θέλω να το αλλάξω. Εγώ ψάχνω για κάποιο μικρό κ ελαφρύ προγραμματάκι, που να ελέγχει όλα ανεξαιρέτως τα 'background' downloads, κ να με ρωτάει. Το ZoneAlarm θα με ρωτήσει μόνο όταν αυτό το πρόγραμμα ζητήσει access στο internet, αλλά εγώ θα ήθελα να μην κατέβει καθόλου!
Lothar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Απλα χρειαζεσαι ενα καλο Αntivirus που να ελεγχει αυτοματα ολα τα αρχεια που κατεβαινουν στο δισκο την ωρα που επισκεπτεσαι σελιδες και αν βρει κατι να το μπλοκαρει εκεινη τη στιγμη. Δοκιμασε καποιο νεοτερο antivirus.
universe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Eisai sigouros oti den phre xabari to adwatch???!!!Mhpws to ekanes accept to arxeio sth registry apo to adwatch kata la8os?Giati den yparxri periptwsh na mhn to kopsei ayto to arxeio.To adwatch se rwtaei gia ta panta akoma kai gi'ayta pou 8es.Ayto to web.exe pou les mpainei gia ta kala sto systhma den einai ena aplo popup.Opote xwnei arketes allages sth registry pou to adwatch den pisteyw na mhn tis vlepei.Ayto kovei tosa pou egw to anoigw epilektika mono mia stis toses.
{nikos} Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 kaspersky antivirus, kaspersky anti-hacker, spybot firewall και δεν περνάει κουνούπι!!! Και αν - λέω αν - περάσει κάτι το antivirus δεν θα το αφήσει να τρέξει σε καμιά περίπτωση. Εγώ με αυτά ησύχασα μια και καλή εδώ και χρόνους καιρούς... Νίκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.