runner1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Σου απάντησα predator στο άλλο topic μιας και το ανέφερες και εδώ!!!
gerontas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 ...την αποτυχία του SX1 (3 φίλοι μου έκαναν σσν τρελοί να το πάρουν και αφού το πείραν κι έγιναν κολλητοί με το service της Siemens κοιτάνε απεγνωσμένα τώρα να το ξεφορτωθούν...Γιατί δεν μπορώ να συναντήσω στο Fleamarket (ή στις αγγελίες) κανέναν απ' όσους προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" το sx1 και πέφτω πάνω σε κάτι επιθυμητές ή αρχικές γύρω στα 200 ΕΥΡΩ?No offence anyway.
--b}{d-- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Εδώ το καλό ξεφόρτωμαααα Υπέρευχαριστημένος ήμουνα με το SX1 απλά έχω αλλάξει πλέον κινητό και το δίνω, όχι για κανέναν άλλο λόγο. Service χρειάστηκα μόνο μια φορά κι αυτό για αλλαγή ηχείου.
nkapa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Γιατί δεν μπορώ να συναντήσω στο Fleamarket (ή στις αγγελίες) κανέναν απ' όσους προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" το sx1 και πέφτω πάνω σε κάτι επιθυμητές ή αρχικές γύρω στα 200 ΕΥΡΩ?No offence anyway. Αν ξέρεις κάποιον που ενδιαφέρεται έχει μείνει ένας από τους 3 που του έχει μείνει ακόμα. Παιδιά ο ένας φίλος μου 2 φορές στην Siemens και ο άλλος 4 (Προβλήματα: Ηχείο, Joystick, 3 φορές κλείδωμα του λογισμικού γιατί υπήρχαν πρωινά που ξυπνούσε στραβά και έβγαζε μήνυμα Sofware update και δε μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλο παρά να φωνάξεις το courier και τέλος κλείδωμα του τηλεφώνου μετά από αλλαγή sim). Την είχαμε πολύ ψηλά τη Siemens όμως μετά τα 3 SX1 και ένα Μ55 δικό μου λυπάμαι αλλά φύγαμε πολύ μακρυά της. Ο καθένας φυσικά έχει τις απόψεις του και είναι ελέυθερος στις αποφάσεις του, οι δικές μου δυστυχώς εντυπώσεις αυτές είναι. Έχει μείνει πολύ πίσω η Siemens σε μεγάλα μοντέλα.
predator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 κοιτα πραγματα! και μετα σου λεει "deutshe präzision"!:razz:
gerontas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 @ nkapa Αν ο φίλος σου δεν έχει πρόσβαση στις αγγελίες, περιμένω pm με την τιμή που ζητά. Ευχαριστώ.
pptsmps Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Μάλλον ο φίλος κατέληξε σε τί κινητό θα μιλά Αλλά εμείς μπορούμε να συνεχίζουμε. Ανάμεσα στα 2 θα έπερνα το 6600 αλλά αν έμπαινε και το SX1 στ κόλπο , μάλλον θα το προτιμούσα από το 6600. Αλλά με τα λεφτά του 6600 κι όχι με τα λεφτά που πουλιέται... Ψάχνω κι εγώ ένα σκοτωμένο στην τιμή SX1 αλλά ενώ το πουλάνε σαν παλαβοί...λες και θέλουν να το ξεφορτωθουν οι τιμές ακόμη να κάτσουν εκεί στα 150 με 100 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.