G_Zisis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Αυτά στη φωτογραφία (συγγνώμη για τη μικρή ανάλυση, αλλά έπρεπε να τη μικρήνω λόγο μεγέθους για upload) είναι όλα τα στοιχεία της μητρικής μου. Μπορεί να μου πει κάποιος πού λέει μέχρι πόσα MHz μια μνήμης RAM υποστηρίζει? Και αν μπορεί κάποιος τι σημαίνουν όλα αυτά που λέει (Real Clock, Effective Clock...)? Please help!!! Η μνήμη που έχω είναι προβληματική και πρέπει να πάρω άλλη, δεν ξέρω όμως ποια!
billpeppas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Θα μπείς στο site της DFI , θα μπείς στις λεπτομέρειες του motherboard σου, και εκεί τα γράφει όλα ο κατασκευαστής.
G_Zisis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Εντάξει, μπήκα στη σελίδα της DFI και είδα πως η μνήμη πρέπει να είναι PC1600 ή PC2100! Και βρήκα και μια KINGSTON 512 MB PC2100 στο Πλαισιο! Μάλλον θα παραγγείλω δύο τέτοιες! Ευχαριστώ!
kolobaki Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 egw exw to ''aida 32'' kai soy deixnei ola ta stoixeia toy pc(ram,cpu.mobo)
georgeadams Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Το Everest είναι η εξέλιξη του Aida32 (που έχει πάψει να εξελίσσεται). G_Zisis από το screenshot που δίνεις φαίνεται πως η μητρική σου είναι η DFI NB73-BC ή η DFI NB73-BL
G_Zisis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω! Εγώ πήγα στη σελίδα της DFI και είδα και τα δύο μοντέλα ,αλλά δεν έχουν διαφορά (βέβαια τα είδα πολύ γρήγορα και δεν είμαι σίγουρος αν δεν έχουν καμιά διαφορά)!
georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Πιθανόν να διαφέρουν ως προς κάποια εξτρα περιφεριακά. Δηλαδή μπορεί πχ το ένα από τα δύο να έχει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου ή κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.