G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω από τα Windows ή αν υπάρχει κανά πρόγραμμα για να δω τι μάρκα και ποιο μοντέλο είναι η motherboard μου?
mamep Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Gia dokimase to cpu-z http://www.cpuid.com/cpuz.php
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ποια στιγμή ακριβώς γιατί όταν ανοίγει μου δείχνει την κάρτα γραφικών και μετα μου δείχνει νομίζω τον επεξεργαστή. Ρε mamep, κατέβασα το πρόγραμμα και μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μου δείχνει τι μάρκα είναι η motherboard! Δες και στην foto!
wizzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Anoigeis to sidepanel tou PC sou kai to grafei panw stin mobo....!!! :D
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Αν μ' αυτό το mobo εννοείς τη motherboard, το άνοιξα ήδη αλλά δεν το γράφει.
G_Zisis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ρε, τι πρόγραμμα είναι αυτό? Τι μπορείς να κάνεις μ' αυτό το πρόγραμμα, γιατί είναι 7 MB και δεν θέλω να το κατεβάσω τσάμπα (56 kb)!
johnnieB Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en&pageid=3 katevase to everest pou ta exei ola. sou deixnei ta panta
andreas_m Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Πάνε από έναρξη -προγράμματα -βοηθήματα-εργαλεία συστήματος-και κάνε κλίκ στης πληροφορίες συστήματος και εκεί θα δεις ολο το σύστημα και την μητρική σου.
cy{B}er Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 An meta apo ola auta den deis tipota apoloitos.....xmmmxmm!!!KATI DEN PAEI KALA h` h mobo einai kati se stul BANANA!! Plakitsa!
G_Zisis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Γεια σας και πάλι! Τελικά κατέβασα το EVEREST και είδα ότι η μητρική μου είναι η DFI NB73-BC/BL! Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πόσα MHz πρέπει να είναι μια μνήμη RAM για να είναι συμβατή με αυτή τη μητρική, γιατί πρέπει να πάρω μία! αν μπορεί κάποιος, ας μου προτείναι κάποια που να είναι 512 MB! Ευχαριστώ!!!
deathlok Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 opos ipe kai akpios pio pano to everest einai sxetika mikro kai exei ena soro plirofories gia sxedon ta panta pano sto pc sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.