Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2 πρόβλημα

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι! Τελικά το πρόβλημα συνεχίζεται! Όπως είχαμε πει για το πρόβλημα έφταιγε η μνήμη RAM, ότι δηλαδή ήταν προβληματική. Τελικά όπως μου είπατε να κάνω (βέβαια κι εγώ ήθελα), πήρα 2x512 MB Kingston σήμερα (χτες δηλαδή αφού έχει περάσει από τις 12). Το βραδάκι που τις δοκίμασα δουλεύανε μια χαρά και λέω να δοκιμάσω και το Half-Life 2 μπας και κολλάει πάλι. Τελικά είχα δίκιο! Ακριβώς εκεί που έκανε επανεκίνηση ο υπολογιστής με την παλιά μνήμη, έκανε και τώρα και με τις δύο μνήμες! Τελικά τι πιστεύετε ρε παιδιά, μήπως φταίει τίποτ' άλλο ή πάλι προβληματικές μνήμες πήρα (μιλάμε για πολλή γκαντεμιά)? Αν φταίνε πάλι η μνήμες δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να τις επιστρέψω. Γι' αυτό, σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω! Εγώ πάντως θα κάνω ένα τεστ με το MemTest κια θα το αφήσω να ψάχνει για όλο το βράδυ και αύριο θα σας πω τα αποτελέσματα.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an einai ellatwmatikes tote milame gia tragiki gantemia......

dokimase kati allo....bale mono to 1 dimmaki k kathe fora pou sou kanei restart allaze tou thesi sta slots tis motherboard.....kati allo den mborw na skeftw gia tin wra....

Δημοσ.

Χμ...παίζει και το γεγονός το τροφοδοτικό (κάτι σε 250-300watt μάλλον έχεις;) να μή μπορεί να ανταπεξέλθει πράγμα που να οδηγεί στο restart.Βέβαια, το σύστημα σου απ'οτι είδα απο τα προηγούμενα μηνύματα δέν ειναι υπερβολικά φορτομένο με συσκευές για να δικαιολογεί κατι τέτοιο, αλλά είναι και αυτό μια πιθανότητα.

Ακόμα κοίτα αν η θερμοκρασία του επεξεγαστή ξεπερνά κάποια θερμοκρασία πχ.65-70C, γιατι αν ισχύει κατι τέτοιο το restart ειναι λογικό αφού οι P4 (δέν ξέρω αν ισχύει κατι τέτοιο και για AMD)για λόγους ασφαλείας το προκαλούν εσκεμμένα για να μήν καούν.

Τέλος δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα να βάλεις κάποια agpX8 κάρτα στην mobo σου, τουλάχιστον απο πλευράς ΑΤΙ καθότι έχω μια Radeon 9700pro (agpx8) σε DFI-PE11 (agpx4)

Δημοσ.

Θα έπερνα αυτή την εβδομάδα την 6600GT αλλά νομίζω ότι με το τροφοδοτικό μου, που δίνει max 300W, δεν νομίζω να αντέχει την 6600GT και έτσι πρεπει να διαλέξω κι ένα τροφοδοτικό με λιγότερο από 100 ευρώ, μόνο που θα με πάρει καιρό γιατί δεν ξέρω από τροφοδοτικά! Theodore Tsi, τα δοκίμασα όλα! Μπορεί να τις επιστρέψω ως ελαττωματικές αν δεν φταίει τίποτ' άλλο. Μάλλον αύριο θα πάρω μια μνήμη από έναν φίλο μου που στον υπολογιστή του έπαιζε το Half-Life. Αν δεν κάνει επανεκίνηση με αυτή την μνήμη ο υπολογιστής μου τότε μάλλον θα τις επιστρέψω αφού έχουν εγγύηση εφ' όρου ζωής! Α, και κάτι άλλο, αν μου βγάλει σφάλμα σημαίνει ότι έχουν αυτό το πρόβλημα η μνήμες μου? Τις απαντήσεις θα τις διαβάσω αύριο γιατί τώρα θέλω να το αφήσω να κάνει τεστ. Ευχαριστώ που με βοηθάτε!

Δημοσ.

Ρε παιδιά έκανα το τεστ από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 7:45 και είχε φτάσει στο 1150% και δεν είχε κανένα σφάλμα! Λέτε να μην φταίνε αυτές? Περιμένω απόψεις.

Δημοσ.

logika zisis den prepei na ftaine oi mnimes sou telika.....kane to allo(kati tha sou pw twra e?)

pigaine sto filo sou pou paizei to hl2 k pare tou trofodotiko(efoson exei megalitero apo to diko sou) k karta grafikwn....k dokimase prwta to trofodotiko k meta tin karta....

(kalo tha itan prin baleis tin karta na trexeis ena programma san to R.I.P gia nvidia drivers giati me uninstall mono afinoun kataloipa+isws sou dimiourgisei problimata....tha breis polla tetoia cleaners sto guru3d.com)

twra kata poso einai eukolo na xilwseis to pc tou filou sou k na ta trexeis spiti sou gia testarisma...auto einai mia alli istoria....

Δημοσ.

Μωρε ο φίλος μου στο διπλανό τετράγωνο μένει. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να βγάλω το τροφοδοτικό. Για την κάρτα γραφικών μάλλον πρέπει να το ξεχάσω γιατί αυτός έχει την GeForce 5200 και μάλλον δεν θα δεχτεί να του δώσω την GeForce 440 μου!

Δημοσ.

Τελικά, η μνήμη RAM είναι αθώα! Δοκίμασα αν κολλάει με τη μνήμη του φίλου μου και κόλλησε πάλι! Πήρα ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο να ρωτήσω μπας και ξέρουν τι τρέχει και μου είπαν ότι φταίει ή η μνήμη RAM ή ο σκληρός δίσκος είναι ελαττωματικός ή ο υπολογιστής μου θέλει format! Αύριο λέω να κάνω ένα format αι αν κολλάει ακόμα μάλλον θα πάω για άλλο σκληρό δίσκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...