Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2 πρόβλημα

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη το ψάχνεις άλλο,η μνήμη σου φταίει.

Αν θέλεις να παίξεις το HL2 τότε πάρε ένα καινούριο dimaki των 512 ΜΒ και αφαίρεσε το παλιό.

Πως είμαι τόσο σίγουρος?Είχα α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς το ίδιο πρόβλημα.

θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την πιο κάτω εντολή που σχετίζεται με αποφυγή λαθών μνήμης ΑΛΛΑ θέλει δυνατό μηχάνημα και πολύ μνήμη

mem_force_flush 1

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοώ οτι η τα 256 ΜΒ που έχεις έχουν κάποια "προβληματάκια".

Θα χρειαστείς καινούριο dimaki (προτείνω στα 512) και θα αφαιρέσεις οποσδήποτε αυτο των 256.

Αν τα βάλεις και τα 2 δηλ. σύνολο 756 ΜΒ ΠΑΛΙ θα σου δημιουργήσει πρόβλημα γιατί αυτό των 256 είναι προβληματικό.

Εγώ είχα 3 dimakia των 256ΜΒ δηλ. 756ΜΒ μνήμη και το HL2 κράσαρε.

Αφού τα δοκίμασα ένα-ένα,βρήκα πιο είναι το προβληματικό ,το αφαίρεσα και το HL2 δε μου ξανακόλησε ποτέ κ δε δημιούργησε πρόβλημα.

Δοκίμασε,αν μπορείς να δανειστείς απο κάπου,ένα των 512 ΜΒ μόνο του κ θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε!!! Άντε να δανειστώ από κάπου και να το παίξω το παιχνίδι! Μιλάμε όταν έπαιξα το demo πορώθηκα! το μόνο κακό είναι πως δεν έχω καταλάβει την υπόθεση και μάλλον όταν τερματίσω το Half-Life 2, να πάρω και το 1. Είναι μεγάλο παιχνίδι? Πιο πάνω ο godike με ρώτησε αν έκανα overlock. Τι είναι αυτό?

Δημοσ.
Πιο πάνω ο godike με ρώτησε αν έκανα overlock. Τι είναι αυτό?

Ααα,δεν είναι τίποτα,το λέει και η λέξη.

Over=παραπάνω Clock=Ρολόι

Αρα Overclock είναι να έχεις ρυθμίσει το ρολόι του υπολογιστή σου στη ΣΩΣΤΗ ώρα για να μην πάει λάθος και συγκεκριμένα να μην είναι 10 το πρωί και αυτό να δείχνει 3 το μεσημέρι.

Πρόσεχε τώρα,δε θα υπάρχει πρόβλημα αν δείχνει νωρίτερα αρκεί να μην είναι over δηλ. να μη δείχνει αργότερα.

Γιατί αν δείχνει αργότερα και πας να κάνεις update το steam μπερδεύονται οι server της Valve και φρικάρουν κ δημιουργούνται προβλήματα.

Αυτό είναι το overclock.

Πιστεύω το ρολόι σου να δείχνει τη σωστή ώρα εεε?

Δημοσ.

paidia to idio provlima alrivws ki egw!!!

apisteyto. egw entaxei ena 1.5p kai 256RD ram exw

(kai gforce gts2) tipota koryfaio. apla ithela na dw me low detail

an epaize to paixnidi alla mou fanike poly koulo na mou to kanei ayto to reset!

>>> ?? !!!!! :(

einai poly palia i mnimi mou mallon ayto tha ftaiei opws lete ki eseis.

tetoia paixnidia aksizoune anavathmisis olou tou pc.

kairos gar eggys: pame gia ena winchester. yahooo! :)

Δημοσ.
Πιστεύω το ρολόι σου να δείχνει τη σωστή ώρα εεε?
Ναι μια χαρά πάει! Εξάλλου, δεν χρησιμοποιώ Steam αφού είναι copia! Αφού θα παώ να πάρω μνήμη RAM, λέω να πάρω και μια κάρτα γραφικών, αφού η δικιά μου είναι παμπάλαια (NVIDIA GeForce4 MX 440) και θέλω να απολαύσω το Half-Life! Μπορείτε να μου πείτε ποια να πάρω και να κοστίζει γύρω στα 150-170 εύρω?
Δημοσ.

Πλάκα σε έκανα ρε με το ρολόι.

Overclock είναι ο υπερχρονισμός του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών παραπάνω απο τις συχνότητες που "τρέχουν".

Εσύ δε γνωρίζεις καν τι είναι overclock αρα δε τίθεται θέμα οτι μπορείς να το εφαρμόσεις ΑΡΑ ο Η\Υ σου δεν είναι overclocked.

Μια αθώα πλάκα ήταν.

Τέλοσπάντων,με αυτά τα λεφτα που έχεις μια κορυφαία κάρτα γραφικών είναι η 6600 GT.

Και αυτό δε το λέω για αστείο.

Δημοσ.

Έχω δει το παιχνίδι να σέρνετε σε pc με επεξεργαστή 2.4 κάρτα nvidia 6800 agp 8x και μνήμη 256. Εγώ το παίζω σε έναν P4 1.7 με nvidia mx 4400 agp 8x και μνήμη 2 x 512mb και 1x256 mb SDRAM στα 133 και το παιχνίδι πετάει. Άρα αλλαγή μνήμης.

Δημοσ.

Εντάξει, αυτό το ξεκαθαρίσαμε! Θα πάρω μία μνήμη 512 MB και μια κάρτα γραφικών. Αν μπορείς, έχεις να προτείνεις καμιά καλή κάρτα γραφικών με τα λεφτά που ανέφερα πιο πάνω; Αν μπορούν κι άλλοι ας απαντήσουν!

Δημοσ.
Τέλοσπάντων,με αυτά τα λεφτα που έχεις μια κορυφαία κάρτα γραφικών είναι η 6600 GT.
Και αυτή η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με όλες τις μητρικές γιατί η δικιά μου είναι του 2003!
Ας μου απαντήσει κάποιος!
Με ενδιαφέρουν μόνο οι NVIDIA!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...