Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2 πρόβλημα

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω:

CPU: 2.53

RAM: 256 MB

DVD-ROM

Onboard sound card

64 MB video card

28 GB free disk space

DirectX 9

Αυτή είναι η σύνθεση του υπολογιστή μου! Όταν λες τα τελευταία updates τι εννοείς?
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ωχ,δεν την ειδα την συνθεση πριν!

Μεσω steam,updates για το παιχνιδι.Ισως βοηθησουν.

Δημοσ.
Οποτε λογικα το προβλημα ειναι αυτο και οχι το hardware.

Πιο πάνω είπα πως έπαιξα και το demo και κόλλησε πάλι! Theodore Tsi, μνήμη ούτως ή άλλος θα έπαιρνα οπότε δεν το διακινδυνεύω! Τώρα με νοιάζει απλώς γιατί δημιουργείται αυτό το πρόβλημα!

Δημοσ.

katebase kapoio programma gia elenxo mnimis......

psaxe sto google gia to memtest.....tsekare apo kei ti mnimi sou....logika tha bgalei arketa error an den faei kolima dld.

egw pantws tha rwtisw....na diakindineuseis ti?den iparxei kati gia na to diakindineuseis.....

Δημοσ.

Τότε η επόμενη λύση είναι να δώσεις περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή σου. Πας στο 'Ο Υπολογιστής μου', κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις ιδιότητες. Κλικ στο 'Για προχωρημένους', κλικ στις 'Ρυθμίσεις' στον πίνακα 'Επιδόσεις', επιλέγεις πάλι 'για προχωρημένους'. Ο τελευταίος πίνακας λέεει 'Εικονική μνήμη' κλικ στο 'αλλαγή' και εκεί που λέει 'Αρχικό Μέγεθος' αύξησε την μνήμη. Γράψε 700 και μέτα κλείσε με ok. Δοκίμασε το παιχνίδι να δεις τώρα αν θα παίξει. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις πάλι όλη την διαδικασία για να επαναφέρεις την αρχική τιμή της μνήμης, ασ'την ως έχει.

Αν δεις ότι δεν γίνεται κάτι με το παιχνίδι και πάλι, τότε κάτι άλλο θα συμβαίνει και καλό θα είναι να απευθυνθείς εκεί που αγόρασες τον υπολογιστή.

Και κάτι ακόμη -πριν κλείσω- βάλε το δισκάκι πάλι στον υπολογιστή (του παιχνιδιού) -μην το αφήσεις να εγκατασταθεί. Ψάξε στα αρχεία του το σημείωμα 'read me' για να επιβεβαιώσεις τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ίσως βρεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...