G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το Half-Life 2! Όταν πατάω new game για να παίξω, παίζω κανά τρίλεπτο και μετά σε ένα σημείο ξαφνικά μου κλείνει υπολογιστής! Αυτό το είχα πάθει κι όταν είχα παίξει το demo! Πήγα στο video club απ' όπου αγόρασα το Half-Life, του είπα τι έγινε και αυτός μου είπε πως φταίει το ότι δεν έχω αρκετή μνήμη RAM. Μήπως ξέρετε αν φταίει αυτό ή μήπως φταίει τίποτα άλλο; Έχω μνήμη RAM 256 MB. Α...! Πήγα και το έπαιξα σε έναν φίλο μου που έχει 512 MB RAM και δεν κόλλησε καθόλου. Ευχαριστώ!
dreaming123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Φίλε λογικά με 256 δεν νομίζω να μπορείς να το παίξεις το game(τι κάρτα γραφικών έχεις?) Αλλά και πάλι δεν είναι λογικό να σβήνει ο h/y...
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Έχω την NVIDIA GeForce4 MX 440. Πριν κλείσει γίνεται όλη η οθόνη μπλε για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και κάνει επανεκκίνηση, σαν να πατάω το reset!
dreaming123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Φίλε μάλλον για αυτό στο κάνει γιατι δεν έχεις τις κατάλληλες απαιτήσεις που θέλει το παιχνίδι...Και νομίζω οτι είναι πολύ κατώτερες...Στο 3λεπτο που παίζεις είναι καλό(frames-γραφικά)?
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Όλα είναι μια χαρά, γι' αυτό ανησυχώ κι εγώ! Α! Μια φορά σ' αυτό το σημείο που κολλάει προχωρούσα σιγά σιγά και δεν κόλλησε αλλά μετά από κανά μισό λεπτό κόλλησε πάλι. Μάλλον η μνήμη θα φταίει! Αύριο θα κάνω κι ένα format και θα ξαναπαίξω να δω μπας και παίζει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Το επαιξα προσφατα σε p4 2.4 με 256mb και μια geforce 4 mx 64mb.Δεν ειχε το eyecandy που ξερουμε αλλα επαιζε κανονικα.Οποτε το προβλημα μπορει να ειναι αλλου..
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ρε, μήπως φταίει το ότι έχω να κάνω format από το καλοκαίρι? Αφού από τότε του έχω εγκαταστήσει χιλιάδες προγράμματα και τα Windows όλο σφάλματα μου εμφανίζουν και κολλάνε!
godlike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Mipos exeis kanei overclock??? An den exeis kanei einai kata 70% i mnimi provlimatiki. Pigene deksi klick o upologistis mou -> Properties -> Advanced -> StartUp an recovery -> Settings. Kai ksetsekare to "Automaticaly Restart". Me auton ton tropo tha deis ton error se morfi mple othonis.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ρε, μήπως φταίει το ότι έχω να κάνω format από το καλοκαίρι? Αφού από τότε του έχω εγκαταστήσει χιλιάδες προγράμματα και τα Windows όλο σφάλματα μου εμφανίζουν και κολλάνε! Mαλλον βρηκες μονος σου το προβλημα..Ετσι κι αλλιως θα χρειαστει να κανεις format ,καντο να ηρεμησεις και να δεις αν παιζει κανονικα το game.
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ που απαντάτε! Θα κάνω αυτό που είπε ο godlike και μετά θα κάνω οπωσδήποτε format!
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 godlike, έκανα αυτό που είπες και μου εμφάνισε αυτή τη μπλε οθόνη που είπες. Δηλαδή τώρα η μνήμη είναι προβληματική ή δεν είναι αρκετή? Όσπου να απαντήσει κάποιος, πάω για format!!!
godlike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 godlike, έκανα αυτό που είπες και μου εμφάνισε αυτή τη μπλε οθόνη που είπες. Δηλαδή τώρα η μνήμη είναι προβληματική ή δεν είναι αρκετή? Όσπου να απαντήσει κάποιος, πάω για format!!! Gia des tis leei stin othoni. Des an mporeis na katalaveis ti error einai. Distuxos exo kairo na do blue screen (doksa ton Theo) kai den thimamai ti mporei na leei To provlima den einai sigoura logo megethous mnimis
MariaTs. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Κατέβασε Microsoft Antispyware & Registry First Aid και τρεξ'τα. Θα βρουν και θα σου καθαρίσουν πολλά άχρηστα. Κάνε και καμιά ανασυγκρότηση δίσκων και άσε το format μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τώρα για το παιχνίδι. Τσεκάρισε στο παιχνίδι τις απαιτήσεις του και έτσι θα καταλάβεις αν κάνει για το δικό σου σύστημα ή όχι.
G_Zisis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 MariaTs., δεν με πρόλαβες! Όταν έκανες το post εγώ έκανα το format! έλος πάντων, το παιχνίδι κολλάει ακόμα! Έψαξα στο ίντερνετ για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και βρήκα: Minimum: CPU: 700Mhzz-1GHz RAM: 256MB CD-ROM Onboard sound 32MB video card 500-700MB free disk space DirectX 9 Recommended: CPU: 1.5-2GHz RAM: 512MB CD-ROM 5.1 Sound card 128MB Video card 1GB free disk space DirectX 9 Και εγώ έχω: CPU: 2.53 RAM: 256 MB DVD-ROM Onboard sound card 64 MB video card 28 GB free disk space DirectX 9 Εγώ πάντως νομίζω πως φταίει μάλλον το hardware!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Πες μας την συνθεση του pc σου εκτος απο τα 256 mb ram. Ξαναλεω πως το επαιξα σε 2.4, 256 ram και gf mx. Κατεβασες τα τελευταια updates να υποθεσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.