pande Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Εεεεεε.... συγνωμη κιολας ρε παιδια αλλα μηπως πηρατε χαμπαρι οτι το post ειναι πριν 2 μηνες? :mrgreen: :grin:
thanassissis Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 rgo pali tha proteina to Nokia 2600! aplo kai panw ap' ola eyxristo
weirdo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 paidia me endiaferei k mena kati analogo ala 8a 8ela na mporei na dextei san ringtones k mp3, exei kaneis kati upopsin tou ?
LordArthas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ο λογος που πουλησα το 6670 ηταν αυτος: ηθελα ενα τηλ που να κανει τα «βασικα»: τηλ, sms, φωτο (διχως απαιτησεις για φοβερη ποιοτητα), mp3, οχι symbian αφου δε χρησιμοποιουσα τις δυνατοτητες που προσεφερε αλλα αντιθετως ηταν ΠΟΛΥ αργο για τα δικα μου γουστα... Ειχα αποφασισει να αγορασω το w810 αλλα εδωσαν του πατερα μου 2η εταιρικη συσκευη, αχρηστη για εκεινον, την οποια εδωσε σε εμενα. Προκειται για ενα Νοκια 6230i. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειχα προετοιμαστει για το SE και μου τη σπαει λιγο που εχω ενα κινητο που δεν το διαλεξα. Προς το παρον ομως ειμαι μια χαρα με το Νοκια αφου εχει ακριβως ο,τι ζητουσα.
Giourkas1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Nokia 6610. To exw 3.5 xronia kai den exei parousiasei to paramikro provlhma..!
funny Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μπες εδώ http://www.areamobile.de/zubehoer/hersteller/Sony%20Ericsson/3.html
laskos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ena einai to skili nokia 3100 diplo allasomeno kapaki dio tzamakia prostasias stin othoni egxromo me mms usb cable gia sindesi me pc me kati liga euro polifoniko me treli aftonomia kai ensometomeno handsfree. aplaskili. To eixa parei prin apo dio xronia kai to exo akoma os kartokinito efedriko. Ipotheto pos kai o antikatastatis tous opoio montelo kai na einai tha einai toulaxiston to idio kalo. A to eixa parei dio meres afou emfanistike sti vitrina me poli poli liga lefta de thimame opos posa akrivos
Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Στο e-bay θα βρεις πολλά τηλέφωνα που έχουν σταματήσει να παράγονται, στο κουτί τους και αχρησιμοποίητα. Πάρε ένα Siemens S45.
Lemuria Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα sony ericsson t610. Στο δινω 60 ευρω. Θες? Mp3 δεν παιζει ομως αλλα δεν σε νοιαζει μιας και τηλεφωνο παιρνει. Την καμερα αν δεν τη θες μπορεις να την στοκάρεις. Ρε σεις δεν ειναι λιγο υπερβολική η όλη συζήτηση? Αν ειχε διαβάσει μονος του πιο γρηγορα θα χε αγορασει τοσο καιρο τώρα! και δεν βλέπω και καμμια απάντηση να μπας πει. Οκ παιδια πηρα μη γραφετε αλλο!
Mene Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 @Lemuria: Εγώ νομίζω οτι είπε ο άνθρωπος οτι έχει πάρει ήδη κινητό. παιδια ζητω μια μεγαλη συγγνωμη απ οσους εχασαν χρονο και κοπο για να μου απαντησουν καθως ο γραφων λογω ?λαλακιας? εγραψε το τοπικ στα παλαια υποδηματα του , πηρε νεο κινητο -νοκια6020- ,και δεν ενημερωσε το λαο του φορουμ παντως δεν περιμενα να γινει στικυ το ποστ ασ μεινει ως οδηγος γι αυτους που θελουν πισω τα απλα καθημερινα κινητα ευχαριστω για την κατανοηση Απο τότε μάλιστα έχεις ποστάρει άλλες 2 φορές στο υπάρχον θέμα, το οποίο να σου υπενθυμίσω αποτελεί υπόμνημα για οποιονδήποτε χρειαστεί μια συσκευή που να έχει μόνο τις βασικές λειτουργίες, ή για κάποιον που ανακάλυψε κάποια τέτοια συσκευή και θέλει να ενημερώσει και όποιον άλλο χρειαστεί κάτι παρόμοιο.
antonisid Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Πάρε ένα μεταχειρισμένο 8210,μικρό και το μόνο που κάνει είναι να παίρνει τηλέφωνο..
21century Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μπορεις να παρεις ο Ε60 της νοκια που παιρνει μεσω ασυρματου δικτυου voip κλησεις και συμφερει την τσεπη σου. Πας στο Συνταγμα μπαινεις στο ασυρματο δικτυο και μετα τηλεφωνεις οπου θελεις...
funny Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Παρε το SONY ERICSSON Z530i που κανει μονο 145e και εχει Βleutooth,Υπεριθρες,καμερα,MP3,μπαινει και MEMORY STICK!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.