Προς το περιεχόμενο

θελω ενα κινητο που να παιρνει τηλεφωνο!!!!!!

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ζητω μια μεγαλη συγγνωμη απ οσους εχασαν χρονο και κοπο για να μου απαντησουν καθως ο γραφων λογω ?λαλακιας? εγραψε το τοπικ στα παλαια υποδηματα του , πηρε νεο κινητο -νοκια6020- ,και δεν ενημερωσε το λαο του φορουμ

παντως δεν περιμενα να γινει στικυ το ποστ

ασ μεινει ως οδηγος γι αυτους που θελουν πισω τα απλα καθημερινα κινητα

ευχαριστω για την κατανοηση

Δημοσ.

παιδια ζητω μια μεγαλη συγγνωμη απ οσους εχασαν χρονο και κοπο για να μου απαντησουν καθως ο γραφων λογω ?λαλακιας? εγραψε το τοπικ στα παλαια υποδηματα του , πηρε νεο κινητο -νοκια6020- ,και δεν ενημερωσε το λαο του φορουμ

παντως δεν περιμενα να γινει στικυ το ποστ

ασ μεινει ως οδηγος γι αυτους που θελουν πισω τα απλα καθημερινα κινητα

ευχαριστω για την κατανοηση

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
παιδια εχετε καμια προταση για κινητο που να παιρνει τηλεφωνο κ οχι τα παιδια στο σχολειο η να ψηνει καφε?

ωσ τωρα ειμαι για 3120 η 6610 κλπ

καμια αλλη προταση?

ευχαριστω

Αν θες τοσο πολυ ενα κινητο που παιρνει τηλεφωνο και δεν μπορεις να βρεις που θενα αλλου οποτε χρειαζεσαι βοηθεια απο το forum τοτε σου εχω τη λυση. Σου πουλαω το gf 788 της ericsson 430 ευρωπουλα. Ειναι τελειο αφου παιρνει τηλεφωνο οπου θες. Και επιπλεον θα χεις και την δυνατοτητα να γραφεις μηνυματα. Ειναι και με πορτακι.!!!!!

Ασε μας ρε φιλε που θες κινητο να παιρνει τηλεφωνο .omg

Δημοσ.

Σωστά γιατί ένα κινητό να παίρνει τηλέφωνο; Ας έχει camera 34123432 ΜP και 534534523 χρώματα στην οθόνη και φτάνει. Άκου τηλέφωνο από κινητό!!! Πολύ περίεργος κόσμος υπάρχει σήμερα...

Δημοσ.
Σωστά γιατί ένα κινητό να παίρνει τηλέφωνο; Ας έχει camera 34123432 ΜP και 534534523 χρώματα στην οθόνη και φτάνει. Άκου τηλέφωνο από κινητό!!! Πολύ περίεργος κόσμος υπάρχει σήμερα...

Προφανως δεν καταλαβες την απαντηση που εδωσα. Αν το θελει μονο για τηλεφωνο εννοω ας παρει ο,τιδηποτε απλο. Ολα το κανουν αυτο. Δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη αποψη!

Δημοσ.

motorola d114 xronologias 1993.me sindesi tote eixe 350.000,

simera logika i timi tha exei pesei katakorifa!

pare ena nokia 100 peripou eyro re.kai bale cosmote,mpas kai pianeis kai ligo sima,giati me vodafone............

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

8a symfwnisw oti to kalytero kinhto gia thn xrhsh poy to 8es einai ena 3210 h akomh kalytera ena 6510.Apla,grhgora,eyxrhsta kai panw apo ola fthna!!!Alla pada nokia!!!Eidika ta palaiwtera einai arketa aksiopista!!!

Δημοσ.

8a symfwnisw oti to kalytero kinhto gia thn xrhsh poy to 8es einai ena 3210 h akomh kalytera ena 6510.Apla,grhgora,eyxrhsta kai panw apo ola fthna!!!Alla pada nokia!!!Eidika ta palaiwtera einai arketa aksiopista!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Αν θες τοσο πολυ ενα κινητο που παιρνει τηλεφωνο και δεν μπορεις να βρεις που θενα αλλου οποτε χρειαζεσαι βοηθεια απο το forum τοτε σου εχω τη λυση. Σου πουλαω το gf 788 της ericsson 430 ευρωπουλα. Ειναι τελειο αφου παιρνει τηλεφωνο οπου θες. Και επιπλεον θα χεις και την δυνατοτητα να γραφεις μηνυματα. Ειναι και με πορτακι.!!!!!

Ασε μας ρε φιλε που θες κινητο να παιρνει τηλεφωνο .omg

den ftanei pou ksethaveis ena mhnyma xwris logo,krazeis kiolas.ena mhnyma pou exei graftei enamisi xrono prin to krazeis twra...eleos...skepsou oti to minima grafthke prin kan gineis melos...to omg sou leipe..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...