Προς το περιεχόμενο

θελω ενα κινητο που να παιρνει τηλεφωνο!!!!!!

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα μονο σου λεω, το 1100 εχει την μπαταρια του 6600! Δεν εχει καμερες, εγχρωμη οθονη, μπλε δοντι και λοιπες φανφαρες, οποτε φαντασου ποσο μεγαλη αυτονομια εχει! 2 εβδομαδες και λιγο λεω!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΝΟΚΙΑ 2650 καινούριο της ΝΟΚΙΑ αυτό έχω και εγώ και είναι αποκλειστικά για να παίρνει τηλέφωνα τίποτα επιπλέον.

Δημοσ.

ΝΟΚΙΑ 2650 καινούριο της ΝΟΚΙΑ αυτό έχω και εγώ και είναι αποκλειστικά για να παίρνει τηλέφωνα τίποτα επιπλέον.

Δημοσ.

8310 xwris suzhthsh.egw to exw 3 xronia kai h mpataria tou krataei 5 meres me arketh xrhsh.apla den sbhnei.bebaia katantaei kourastiko na akous sunexeia proeidopoihtiko hxo kai na mhn sbhnei :-)

ase pou einai to pio mikro kai pio omorfo kinhto xwris egxrwmh o8onh midi ktl ktl...

Δημοσ.

8310 xwris suzhthsh.egw to exw 3 xronia kai h mpataria tou krataei 5 meres me arketh xrhsh.apla den sbhnei.bebaia katantaei kourastiko na akous sunexeia proeidopoihtiko hxo kai na mhn sbhnei :-)

ase pou einai to pio mikro kai pio omorfo kinhto xwris egxrwmh o8onh midi ktl ktl...

Δημοσ.

δε χρειάζεται κάτι επιπλέον!!Άψογο κινητό και αυτό!!

Δημοσ.

δε χρειάζεται κάτι επιπλέον!!Άψογο κινητό και αυτό!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...