Finn Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δε ξερω τι έχει συμβεί τελευταία αλλα απο κει που μου περνε 5-6 λέπτάκια να κάψω ενα dvd στα 8χ τώρα μου πέρνει 30++ λεπτά. ASPI είναι εγκατεστημένο απο παλια. Καμια ιδέα για το τι να κοιτάξω?
Vegas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 καλησπέρα φίλε μου... μήπως πρέπει να το γράψεις το πρόβλημα σου στο φάκελο hardware->Μονάδες Αποθήκευσης και να αναφέρεις το αντιγραφικό σου , τι Media χρησιμοποιείς και τι πρόγραμμα .. νομίζω θα βρεθούν φίλοι εδώ μέσα να σε βοηθήσουν... φιλικά...
kleidokratwr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 sta 8x ena full cd 700mb gemizei peripou sto 10lepto.. kane ena reinstall to programa egrafhs kalou kakou kai dokimase kai kanena alo diskaki..
kirimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 μηπως το recorder σου εχει κανα burn-proof το οποιο κανει υπερωριες????
Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 sorry εκανα λαθος στον τιτλο απο βιασυνη.DVD παω να γραψω και παιρνει τοση ωρα η εγγραφη. Χρησιμοποιω SmartBuy +-R και παλια δεν ειχα κανενα προβλημα.Ξαφνικα έγινε.Επίσης να τονίσω οτι το buffer ηταν στο full παλιά αλλα τώρα ανεβοκατεβαίνει. NEC 3500A
Xvipes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 an to buffer anebokatebenei tote einai logiko na argi toso.dokimase na baleis to antigrafiko secondary master xwris kapoia alli siskeui se sec. slave k des an kanei pali to idio.
sret Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 απεγκατεστησε και ξανακανε install το ide/atapi απο device manager,πιθανος δουλευει τωρα σε pio mode kai oxi udma,και για αυτο αντιμετωπιζεις προβλημα.
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Στην εκινηση του υπολογιστη αναφερει οτι ελιτουργουν ως Ultra-DMA και τα 2 drivers
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Τελικα η συσκευη (0) ηταν σε PIO αλλα οτι και να κανα δεν αλλαζε σε DMA Εκανα καταργηση του secondary IDE διαυλου αλλα τωρα δε μπορω να τον εγκαταστησω.Βγαζε ενα σφαλμα "Παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την εγκατασταση αυτου του υλικου :hdc "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.