Προς το περιεχόμενο

Aργεί υπερβολικά το CD burning

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω τι έχει συμβεί τελευταία αλλα απο κει που μου περνε 5-6 λέπτάκια να κάψω ενα dvd στα 8χ τώρα μου πέρνει 30++ λεπτά.

ASPI είναι εγκατεστημένο απο παλια.

Καμια ιδέα για το τι να κοιτάξω?

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου... μήπως πρέπει να το γράψεις το πρόβλημα σου στο φάκελο hardware->Μονάδες Αποθήκευσης και να αναφέρεις το αντιγραφικό σου , τι Media χρησιμοποιείς και τι πρόγραμμα .. νομίζω θα βρεθούν φίλοι εδώ μέσα να σε βοηθήσουν... φιλικά...

Δημοσ.

sorry εκανα λαθος στον τιτλο απο βιασυνη.DVD παω να γραψω και παιρνει τοση ωρα η εγγραφη. Χρησιμοποιω SmartBuy +-R και παλια δεν ειχα κανενα προβλημα.Ξαφνικα έγινε.Επίσης να τονίσω οτι το buffer ηταν στο full παλιά αλλα τώρα ανεβοκατεβαίνει.

NEC 3500A

Δημοσ.

an to buffer anebokatebenei tote einai logiko na argi toso.dokimase na baleis to antigrafiko secondary master xwris kapoia alli siskeui se sec. slave k des an kanei pali to idio.

Δημοσ.

απεγκατεστησε και ξανακανε install το ide/atapi απο device manager,πιθανος δουλευει τωρα σε pio mode kai oxi udma,και για αυτο αντιμετωπιζεις προβλημα.

Δημοσ.

Τελικα η συσκευη (0) ηταν σε PIO αλλα οτι και να κανα δεν αλλαζε σε DMA

Εκανα καταργηση του secondary IDE διαυλου αλλα τωρα δε μπορω να τον εγκαταστησω.Βγαζε ενα σφαλμα

"Παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την εγκατασταση αυτου του υλικου :hdc "

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...