Προς το περιεχόμενο

MSI K8N Diamond και Audigy 2

chris333333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το καινούργιο motherboard που πήρα το MSI K8N Diamond και μια Audigy 2. To motherboard έχει 3 pci, στην 1 έχω την κάρτα ασύρματου δικτύου Bt+54g στη δεύτερη μια pctv pro και όταν βάζω στην τρίτη την audigy o η/υ τα παίζει,κολάει πολλές φορές δεν bootάρει και. Υπόψιν έχω κάνει εναλαγή την pctv με την audigy, αλλά τα προβλήματα παραμένουν.Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

ta IRQ to mainboard ta ry8mizei mono tou h ta evales esy? Epishs mhpws se ena IRQ peftoun polles syskeyes?

Επισκέπτης
Δημοσ.

h mainboard exei karta hxou on board? an nai apenergopoihse th apo to bios prwta

Δημοσ.

Δυστηχώς το έχω δοκιμάσει και αυτό. Η μόνη λύση για σταθερότητα είναι να πετάξω την audigy απ' το παράθυρο!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

kai eimai etoimos na agorasw to board ayto gia ton a64 mou , dhladh fantasou ti 8a kanei an tou valw thn audigy 1 pou exw...

Δημοσ.
kai eimai etoimos na agorasw to board ayto gia ton a64 mou , dhladh fantasou ti 8a kanei an tou valw thn audigy 1 pou exw...

Αν δεν κάνω λάθος, η ενσωματωμένη κάρτα ήχου που χρησιμοποιεί, είναι της creative, με το ίδιο chip σαν την Audigy 1.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@georgeadams : i c :D opote den xreiazomai kan thn karta

Δημοσ.

Τελικά άμα χρησιμοποιείς τις 2 pci-ex δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις pci;

Ρωτάω επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την Mobo.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και τη δούλεψα μια χαρά χωρίς κολήματα. Χρειάστηκε να κάνω τα εξής

1) bios update

2) εγκατάσταση μόνο των update drivers από την creative χωρίς να χρησιμοποιήσω το cd

3)απενεργοποίηση του SBDrvDet.exe από το startup του msconfig

4)live 24bit(on board) eprom update

Τώρα συμβιώνουν χωρίς προβλήματα και η audigy 2 και η live 24bit(on board)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...