Προς το περιεχόμενο

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόσεξε όμως ποια σελίδα ανοίγουν....αγνοούν το @ και σε πάνε στο shop.gr

Όντως αυτό κάνει ο firefox.

O maxthon όμως δεν το κόβει και ανοίγει έτσι όπως είναι την σελίδα.

Ακόμα και στις ιδιότητες σελίδας την δίνει με το @

post-2960-12906292006_thumb.jpg

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

To κανονικό URL είναι http://www.axd.gr (AXD=τα τρία διεθνή γράμματα της Αλεξανδρούπολης από ότι ξέρω κατάγομαι από εκεί).

Το μαγαζί υπάρχει και πραγματικά ως @Shop στο κέντρο της πόλης, γενικά σαν ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται συνεχώς και σε τιμές - διαθεσιμότητες , το έχω παρακολουθήσει αρκετό καιρό, και έχω παραγγείλει μερικές φορές.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση , γρήγορη παράδοση . Για την περιοχή (Θράκη - Μακεδονία) νομίζω ότι κάνουν δωρεάν παραδόσεις!

Δημοσ.

Αν ένα site (έστω με όνομα: www.to_site_pou_theleis_na_mpeis.gr) θέλει username (έστω: to_username_sou) και password (έστω: to_password_sou) για να σε βάλει, μπορείς να γράψεις:

to_username_sou:to_password_sou@www.to_site_pou_theleis_na_mpeis.gr

Αυτό για λόγους ασφαλείας ο Microsoft Internet Explorer έπαψε να το υποστηρίζει από κάποιο σημείο και μετά.

Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείς όταν προσπαθήσεις να μπεις στο www.@shop.gr μπορεί να νομίσει πως θέλεις να μπεις στο: shop.gr με username: www.@

Ατυχής ιδέα λοιπόν η χρήση του @ στο domain name τους... :)

Δημοσ.

Σωστός ο georgeadams!

Είχα ψωνίσει κι εγώ από εκεί (από το μαγαζί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όχι με παραγγελία) ένα USB Bluetooth πολύ φθηνά

Δημοσ.

Ειναι καλο μαγαζακι και για τα δεδομένα της Αλεξ/πολης εχει καλες τιμες...Κατα καιρους όμως βγαζει καποιες καλες προσφορες, αξίες προσοχής.

Το κακό είναι ότι δεν εχει αποθήκη και τα περισσότερα τα κανει παραγγελία οποτε αν καποιος μενει εκτος πόλης πρεπει να υπολογίζει στη καλυτερη παραδοση 4 ημερων.Εκτος βεβαια κι αν εχει το υλικό αμεσα διαθεσιμο, πραγμα σπανιο στη προκειμενη περίπτωση.

Και το καλό επίσης ειναι ότι κανει και δωρεαν παραδωση μετα απο συννενόηση για ανατολική Μακεδονία και θρακη μεσο των αυτοκινήτων της εταιρίας[Εφοσων εχουν καποια κλιση στη περιοχή σου για service σου φερνουν και τη παραγγελια σου.]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...