Προς το περιεχόμενο

[OFF TOPIC] Track Of The Day

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ase pou xalaei to olo skeptiko autou tou thread.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει ποιο ειανι αυτο ακριβως.

Το ζητουμενο ειναι να προτεινεις κομματια που σου αρεσουν στους αλλους, περιγραφοντας τα λιγο, για να ξερουμε περι τινος προκειται.

Αυτο που εγραψες εσυ ας πουμε, εμενα δε μου λεει τιποτα - και ουτε με κινει να μαθω περισσοτερα γι αυτο.

Ενα thread οπου ο καθενας πεταει σκετους τιτλους κομματιων στο ασχετο δεν ειναι και πολυ χρησιμο, δε συμφωνεις?

Δημοσ.

Basika TheBoyFromSalina den kserw an to prosekses alla auto to thread to ksekinisa egw. Oxi pantos me to diko sou skeptiko alla me to diko mou, to opoio anaferw otan ksekinisa to thread. Apo ekei kai pera den kserw pios kai giati ebale rules se auto to thread.Oxi oti tha katsw na skasw i na malwsw .. apla to theorw adiko na svinontai ta posts apo kapoia atoma epeidi den tirisan tous "kanones" pou Kapoioi thesane.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι διαφερουν τα "2 σκεπτικα" παντως.

Για να μεινουμε on topic...

απο το χωρο του... dance rock, απ οπου ξεπηδησαν οι !!! και οι Killers, ενα κομματι λιγο πιο dark, απο ενα συγκροτημα που μπορει να κανει μεγαλη αισθηση.

The Bravery - Honest mistake

Δημοσ.

Από το αρχικό σου post...

... na postarei o kathenas ena track pou exei na proteinei stous alous[/b']...

Όταν προτείνεις κάτι, δεν πρέπει να πεις και δυό λόγια γι'αυτό;

Πως θα ξέρω εγώ τι μουσική ακούς, ώστε να έχω τουλάχιστον μιά ιδέα γιά το αν θα μου αρέσει αυτό που μου προτείνεις;

Εκτός αν ο σκοπός του topic είναι να αραδιάζουμε διάφορα τραγούδια μόνο γιά τη δική μας ικανοποίηση. Εγώ πάντως δεν θα έκανα τον κόπο να ψάξω γιά ένα τραγούδι γιά το οποίο δε γνωρίζω απολύτως τίποτε, ούτε καν από περιέργεια.

Επίσης, το ότι το topic ξεκίνησε από εσένα δε σημαίνει κάτι. Τους κανόνες τους θέτουν οι moderators και ο administrator γιά να διευκολύνεται η λειτουργία του forum και εφ'όσον πολλοί είπαν ότι δεν βοηθάει να προτείνουμε μόνο τίτλους χωρίς να λέμε τουλάχιστον από ποιό μουσικό είδος είναι το τραγούδι, κρίθηκε αναγκαίο να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας. Μέχρι να αρχίσει η Cristina να σβήνει posts, είχαν προηγηθεί αμέτρητες συστάσεις στις οποίες κανείς δεν φάνηκε να δίνει σημασία.

Δημοσ.
Από το αρχικό σου post...

Όταν προτείνεις κάτι' date=' δεν πρέπει να πεις και δυό λόγια γι'αυτό;

Πως θα ξέρω εγώ τι μουσική ακούς, ώστε να έχω τουλάχιστον μιά ιδέα γιά το αν θα μου αρέσει αυτό που μου προτείνεις;[/quote']

Simfonw... opws kai polles fores einai wraio to fenomeno kapoioi users na dinoune links, info, akoma kai ta lyrics apo to siggekrimeno komati pou proteinoune. Episis polly wraio fenomeno einai to gegonos oti polla apo ta tragoudia pou postarontai apoteloune thema sintomis sizitisis metaksi twn insomniacs.

Εκτός αν ο σκοπός του topic είναι να αραδιάζουμε διάφορα τραγούδια μόνο γιά τη δική μας ικανοποίηση. Εγώ πάντως δεν θα έκανα τον κόπο να ψάξω γιά ένα τραγούδι γιά το οποίο δε γνωρίζω απολύτως τίποτε' date=' ούτε καν από περιέργεια.[/quote']

Den mporw na brw pia einai auth h ikanopoihsh pou dexetai kapios otan postarei ena tragoudi pou tou aresei....

To oti esi den tha ekanes kati, den isxiei aparethta kai gia tous upolupous .

Επίσης, το ότι το topic ξεκίνησε από εσένα δε σημαίνει κάτι.

Oute kai to gegonos to oti esi eisai moderator simainei kati.

Τους κανόνες τους θέτουν οι moderators και ο administrator γιά να διευκολύνεται η λειτουργία του forum και εφ'όσον πολλοί είπαν ότι δεν βοηθάει να προτείνουμε μόνο τίτλους χωρίς να λέμε τουλάχιστον από ποιό μουσικό είδος είναι το τραγούδι, κρίθηκε αναγκαίο να εφαρμοστεί αυτός ο κανόνας. Μέχρι να αρχίσει η Cristina να σβήνει posts, είχαν προηγηθεί αμέτρητες συστάσεις στις οποίες κανείς δεν φάνηκε να δίνει σημασία.

Stis 22 selides pou kathisa kai ksanadiabasa pera apo to polly 5 ante pes 10 users, kaneis alos den edikse na enoxleitai. Kai den nomizw oti den uparxei taksi sto siggekrimeno post oute nomizw oti xreiazetai pia toso megalh epembasi gia na min bgei off topic.

Genikotera den antitithomai se tipota apo osa lete eseis oi moderators. Apla thewrw uperbolh na katheste kai na svinetai posts. Aftoi pou den postaroune perisotera infos gia ena komati apla isws na min kinisoune tin periergeia autwn pou bargiountai psaksoune (opws esi as poume ).Den nomizw oti uparxei logos na svinontai ta posts tous.

Auta ..no hard feelings.. just try to be cool.

Kai gia na min bgainoume off topic

Kati se funk/trip hop me stoixeia hip hop :P

Cold Crush Cuts - DJ Krush - East - 10 - London Funk Allstars - Knee Deep In The Beats.mp3

Comments.... No Comments :P Pure DJ Krush

Δημοσ.

Βολικό θα ήταν, αντί να κάνεις copy-paste το filename του mp3 που μπορεί να ακούς, να γράψεις όμορφα και ωραία Artist και title. Δε χρειάζεται ολο αυτό το μακρυνάρι, το οποίο ενδεχομένως κάποιος ο οποίος να μην είναι συνηθισμένος με τον τρόπο που εσυ περνάς τα κομμάτια στον υπολογιστή σου, να καταλαβαίνει.

Δημοσ.

HexStatic,

αν και με κάλυψε ο TheBoyFromSalina και ο dim_b, θα πρέπει να πω πως ούτε χούντα γίνεται με έναν κανόνα που διευκολύνει όλους μας, ούτε το νόημα του ωραίου θέματος που μας έδωσες, αλλάζει. :)

Καλύτερα όμως να μου έστελνες ένα pm, μιας και υπάρχει και σχετικός κανονισμός του Forum σχετικά με παράπονα για να μην χαλάει κι άλλο αυτό το όμορφο θέμα που προσπαθούμε όλοι μας να το κάνουμε χρήσιμο και εύχρηστο για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...