Προς το περιεχόμενο

Adobe Premiere εξαγωγή βίντεο.

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το Adobe Premiere 6.Όταν πάω να κάνω εξαγωγή του timeline στις επιλογές general>>filetype δεν μου έχει επιλογή για εξαγωγή ερχείου σε φορμά mpeg.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Όχι δεν είναι demo έκδοση όσο για την ενεργοποίηση δεν μπορώ να την κάνω γιατί δεν είναι γνήσιο το πρόγραμμα.Slay στην έκδοση 6 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή "File->Export->adobe media encoder"

Δημοσ.

exo na do version 6 poly kairo kai den thymamai kan an exei epilogh gia mpeg, an den einai ekei poy soy eipa pantos, pithanon einai na mhn exei katholoy yposthrixh gia mpeg h version 6.

Δημοσ.

h version 6 den ypostirizei apo moni tis mpg para mono avi kai Quick time. prepei na vreis kai na enswmatwseis mpg encoder. diaforetika vres tin ekdosi 7 poy ypostirizei polous typous forma. h an den mporeis na ta vreis ola ayta h moni lysi einai na swseis to video soy se avi kai meta me kapoio programma na to kaneis convert se mpg.

Δημοσ.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και συμβατότητα μπορείς να περάσεις στην κάμερα το μονταρισμένο υλικό και έπειτα να βρεις κάποιον τρόπο μετατροπής και ξανά capture από το αρμόδιο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Παιδία σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Παρόλο που η ίδια η Adobe λέει πως υποστιρίζει mpeg μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο ότι τελικά δεν υποστηρίζει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ ρε παιδιά τι να κάνω που όταν βάζω βίντεο στο πρεμιέρ το κόβω το ράβω και μετά το κάνω εξπορτ και μου βγαίνει με βηματική κίνηση? (p4 2.8 gHZ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...