leukonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Έχω ένα πρόβλημα με το Adobe Premiere 6.Όταν πάω να κάνω εξαγωγή του timeline στις επιλογές general>>filetype δεν μου έχει επιλογή για εξαγωγή ερχείου σε φορμά mpeg.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Challenger Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μήπως έχεις το demo?? Η μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει?
leukonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Όχι δεν είναι demo έκδοση όσο για την ενεργοποίηση δεν μπορώ να την κάνω γιατί δεν είναι γνήσιο το πρόγραμμα.Slay στην έκδοση 6 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή "File->Export->adobe media encoder"
Slay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 exo na do version 6 poly kairo kai den thymamai kan an exei epilogh gia mpeg, an den einai ekei poy soy eipa pantos, pithanon einai na mhn exei katholoy yposthrixh gia mpeg h version 6.
blackwar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 h version 6 den ypostirizei apo moni tis mpg para mono avi kai Quick time. prepei na vreis kai na enswmatwseis mpg encoder. diaforetika vres tin ekdosi 7 poy ypostirizei polous typous forma. h an den mporeis na ta vreis ola ayta h moni lysi einai na swseis to video soy se avi kai meta me kapoio programma na to kaneis convert se mpg.
Panahs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και συμβατότητα μπορείς να περάσεις στην κάμερα το μονταρισμένο υλικό και έπειτα να βρεις κάποιον τρόπο μετατροπής και ξανά capture από το αρμόδιο πρόγραμμα.
leukonas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Παιδία σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Παρόλο που η ίδια η Adobe λέει πως υποστιρίζει mpeg μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο ότι τελικά δεν υποστηρίζει.
Challenger Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μάλλον εννοεί ότι υποστηρίζει απο τη στιγμή που θα βάλεις εσύ κάποιον MPEG Encoder
leukonas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Το θέμα είναι που θα τον βρώ....οπότε τελικά αποφάσισα να βρώ ποιο καινούρια έκδοση του adobe premiere.
blackwar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 gia to teleyteo premiere 1.5 pro phgaine sto site ths adobe kai katevaseto mono poy einai tray gia 30 hmhres. elpizw na se voithisa!!!
Kserafeim Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 leukonas ipostirizei mono an tou valeis mpeg encoder i moni malakia sti sigkekrimeni ekdosi an thes exo tin 6.5 mporo na stin stilo me rar arxeia kai ta kollas esi meta an thes
passenger57 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 εγώ ρε παιδιά τι να κάνω που όταν βάζω βίντεο στο πρεμιέρ το κόβω το ράβω και μετά το κάνω εξπορτ και μου βγαίνει με βηματική κίνηση? (p4 2.8 gHZ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.