Προς το περιεχόμενο

Nx 6800 Problem

niodadd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφασια κι εγω να κανω νια αναβαθμιση στο συστμα μου δυο ετων και πηρα καινουργιο τροφοδοτικο TAGAN 480 WATT και καινουρια VGA NX 6800 128MB λοιπον βαζω το τροφοδοτικο βαζω και την καρτα και ξεκιναω το συστημα μου να απολαωσω την καινουρια οπτικη εμπειρια και τι να δω σχεδον τιποτα!πρασινεσ κουκιδεσ ροζ κουκιδες αυτην την στιγμη που γραφω με δυσκολια διαβαζω αυτα που γραφω ,λεω μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχει drivers την καρτα γραφικων εγκαθιστω drivers και τοτε παπαλα μονο σε safe mode μπηκα στα windows ξαναεβαλα την παλια καρτα για ναδω τι φταιει η οπια λειτουργοθσε κανονικα ,και στισ δυο καρτες τα bip απο το mobo ειναι κανονικα HELPPPPPPP............ P4 2,4, 480 WATT ,MSI6742 865PE NEO,5200FX,80GIGA HARD DISK, 512 333 MNHMH Helppp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτου του ειδους τις κουκίδες τις βγαζουν σε περίπτωση που κανεις κανενα ατσαλο o/c ή αν υπερθερμενονται οι μνημες κτλ....

Βγαλε τη καρτα και δες τη ψηκτρα της αν ειναι Ok [Μηπως εχει λασκαρει καμια βίδα κτλ...]

Αν μπορεις δες και απο windows : δεξι κλικ-->ιδιοτητες-->ρυθμίσεις-->για προχωρημενους

Και στο tab που λεει geForce6800 εχει μια επιλογή [ Ρυθμίσεις θερμοκρασιας ]

Και στη τελική για να μη κουραζεσαι και να χεις και το κεφαλι σου ησυχο πανε στο μαγαζί που την πήρες και ζήτα να σου την αλλάξουν με μια άλλη!!!Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν αφου η καρτα δε λειτουργει σωστα και ειναι καινουργια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...