Ammon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ Laptop Acer 1510.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΟΙ "ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ"(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ Laptop ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ (ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ).ΤΟ Laptop Einai ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΑ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ-ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ 'Η ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
HexStatic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 KAlws irthes sto forum . Plz min grafeis me kefalaia giati einai enoxlitiko . Oso afora to acer. Prospathise na bgaleis akri me tin egguhsh.. outo si alos den exeis na xaseis tipota. Pantos mou kanei entipwsi to problima sou giati kai egw tin idia seira exw alla den mou exei parousiasei tetio problima. Oso afora ta plastika twn acer . nai ontws einai polly pseftika ... Good Luck.
triptico Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Το ιδιο ακριβώς πρόβλημα έχει συμβει με ένα γνωστό μου που έχει το ίδιο μοντέλο. Σε εκείνον τα ραγίσματα ήταν μικρά και έβαλε μονωτική για να μην μεγαλώσουν....
Ammon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Επιτρεπεται τωρα καινουριο λαπτοπ και να ειναι μπαταρισμενο με μονωτικη?Το βρισκω λιγο απαραδεκτο.Θα το παω στην αντιπροσωπεια και ελπιζω να μην μου πουν τιποτα @@ριες περι κακης χρησης γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.Ενα φιλος που δουλευει σε μαγαζι με κομπιουτερ μου ειπε οτι το εχει το εχει δει σε 5-6 λαπτοπ ακομα και οφειλεται στο γεγονος οτι οι "μεντεσεδες" ειναι πολυ σφικτοι και κατα το κλεισιμο ζοριζεται το συγκεκριμενο σημειο.
kyriakos33 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Απλώς θέλω να σε ενημερώσω ότι για acer (που έχω και εγω) είναι λίγο περίεργα τα πράγραματα με την almaan (έχει αναλάβει την acer)αν χρησιμοποιήσεις την εγγύηση. Για ένα δίσκο κρασαρισμένο ένας φίλος μου έφαγε ενάμιση μήνα να του το φτάξουν. Για σκέψου καλά πριν πας ότι μπορεί να μην έχεις laptop για κανένα μήνα. Επίσης πάρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις πρώτα και αν σου πουν ότι δεν το φτιάχνουν, υπάρχει στο e-shop επέκταση εγγύησης που καλύπτει φθορά και κλοπή νομίζω γύρω στα 150 Ε. Το προτείνω σαν επιλογή.
paravatis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 i epektasi tis eggyissis apo acer(eite apli, eite plus) mporei na ginei mesa se ena diastima 90 imeron apo tin agora tou laptop. an to exeis parapano apo toso DEN exei noima i agora tou paketou.
nk_surfer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ammon, exw akousei kai apo allous katoxous acer laptops na exoun to idio provlhma me sena, kai malista gia mia sygkekrimenh seira ths Acer... Psa3e ligo sto internet na deis an vreis tipota....Kai fysika apaithse apo thn antiproswpeia na sou alla3oun to ellatwmatiko kommati.... An exei parousiastei kai se alla laptops automata shmainei oti den eisai ypaitios esy...
Ammon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα πολλες περιπτωσεις σαν την δικη μου.Ενας μαλιστα Ελληνας και με acer laptop.Αυτος ειπε οτι το καλυψανε στη εγγυηση.Για να δουμε τι θα γινει και με μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.