Adavis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Εδώ και μερικές μέρες δέχομαι συνεχώς e-mail απο γνωστή αλυσίδα ξένων γλωσσών και πληροφορικής που περιέχουν επισυναπτόμενο κάποιο αρχείο που το antivirus αναγνωρίζει σαν ιό. Πιο συγκεκριμένα έχω δεχτεί 8 διαφορετικά e-mail που περιέχουν το W32.Netsky.B@mm. Ποιός είναι ο σωστότερος τρόπος που μπορώ να ακολουθήσω για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο;
toufovou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 kane tous block. afto ekana kai go kai kapoia stigmi stamatisan
Adavis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δεν θέλω να τους μπλοκάρω γιατί μπορεί κάποτε να χρειαστεί να δεχτώ κάποιο σημαντικό e-mail απο αυτούς. Θέλω να τους στείλω ένα mail αλλά δεν ξέρω σε ποιό ύφος να είναι γραμμένο. Τα μηνύματα έρχονται απο διαφορετικό λογαριασμό κάθε φορά και απο διάφορα υποκαταστήματα τόσο της Αθήνας όσο και της επαρχίας.
michalakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Από τα Outlook και Outlook Express μπορείς να δεις τα Options του mail που έχουν πολλές πληροφορίες για το από που προέρχεται το mail. Επίσης δεν έχει σημασία το ότι σου λέει ότι έρχεται από διαφορετικό λογαριασμό αλλά από το ίδιο domain, αφού πιοθανότατα θα είναι fake mail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.