Προς το περιεχόμενο

Δημοσκόπηση:Pro Evolution 4 i Fifa 2005

Dark Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρ'ολ'αυτά υπάρχουν ακόμα περιοδικά υπολογιστών που επιμένουν να συγκρίνουν σε πολυσέλιδα άρθρα τα δύο ποδοσφαιράκια και προτείνουν κιόλας να τα έχουμε και τα δύο στο δίσκο μας. Ο νοών νοείτω.
Olirin εσύ μην ακούς :)

@insominiac_new: Δυστυχώς για κάποιους και να μην ακούω... βλέπω!!!

@nzeppos: Αυτό δεν είναι τίποτα, εδώ υπάρχουν ακόμα αναγνώστες περιοδικών υπολογιστών που επιμένουν να μην έχουν καταλάβει ότι με το να διαλαλώ παντού ότι το PES 4 είναι το απόλυτο ποδοσφαιράκι και να "θάβω" κατάφωρα το FIFA και την EA Sports (πού να δεις και το review του Champions League στο επόμενο τεύχος!), ενώ στα credits του FIFA υπάρχει και το όνομά μου, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να φανερώνει ακεραιότητα και αντικειμενικότητα εκ μέρους μου...

Τώρα, αν ούτε με αυτό ούτε με το ότι γράφω ξεκάθαρα ότι τα δυο παιχνίδια σε γενικές γραμμές δε συγκρίνονται (αν κι έχω δεχτει κριτική από αναγνώστες-οπαδούς του FIFA και για αυτό!), δεν έχεις ικανοποιηθεί και ενοχλείσαι μόνο και μόνο από το γεγονός ότι στο περιοδικό μου ανέθεσαν να γράψω ένα άρθρο στο οποίο να συγκρίνονται τα δυο παιχνίδια (προφανώς, δεν σε ενδιαφέρει ότι στη σύγκριση βγαίνει κατά πολύ κερδισμένο το PES), τότε ειλικρινά τι άλλο θα έπρεπε να γράψω για να είσαι ευχαριστημένος? (Χωρίς παρεξήγηση πάντα κι εντελώς φιλικά...)

Δημοσ.

Δεν θα απαντουσα σε αυτο το θεμα.αλλα βλεπω οτι ο αγωνας Fifa 2005 vs Pes4 ειναι ντερμπυ η ψηφος μου θα ειναι πολυ σημαντικη.

PES4 ΦΥΣΙΚΑ

Δημοσ.

ap tin stigmi pou to fifa antigrapse mexri kai ton tropo xeirismou tou pes, auto deixnei tin aksia tou!

akouste ena koulo sto fifa 2005!!! o kolitos mou einai fanatikos tou fifa, den mporei na katalavei oti to pes einai kati perissotero apo onomata kai omades... loipon enw epaiza fifa mazi tou, vazei ena goal kai to fifa dinei korner!!!! kai i plaka einai oti sto replay fainetai KATHAROTATA oti i mpala mpike olokliri kai akoumpise kai ta diktia piso!!!! fainetai oti biastikan na to bgaloun gia na antagonistoun( tous kaimenous) to pes!!!

POU PAS RE KARAMITRO????

Δημοσ.

...Anakoinwste kapoios kai ta apotelesmata tou-ntermpy opws ekselissetai-dhmopsifismatos(as poume!!!) autou!!!Etsi,giati exoume oloi periergia na mathoume poio einai to kalytero...:razz::grin::shock:;)

Δημοσ.

Το καλύτερο ποδοσφαιράκι είναι το Football Manager 2005, η μηχανή του αγώνα είναι πολύ πιο ρεαλιστική κι από το PES4! Να δούμε τώρα ποιος καλός άνθρωπος θα σκεφτεί αντί για τελείες να βάλει παίχτες με γραφικά PES και να λιώωωωωωωνουμε! :)

Δημοσ.

Αντί να κάνετε/απαντάτε σε δημοψηφίσματα, τραβήξτε καλύτερα να παίξετε κάνα game ή ακόμα καλύτερα να βρείτε καμμιά γκόμενα. Περί ορέξεως ουδείς λόγος. Ακόμα και ενός ανθρώπου σε όλο το πλανήτη να του αρέσει περισσότερο το FIFA από το PES, γιατί να κάτσει να σκοτιστεί για το τι πιστεύει το υπόλοιπο 99,9%?

Δημοσ.

Για μενα δεν υπαρχει συνγρισει. Το Pro για τους πολους και το Winning eleven ια τους γνωστες του παιχνιδιου. Αν και μερικοι επιμενουν οτι μεταξυ σε αυτα τα δυο ποδοσφαιρα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες, κανουν λεγαλο λαθος.

Δημοσ.

Δε θα χρειαστεί να ψηφίσω... απλώς θα παραθέσω μια φράση που είχα δει κάπου...

“Παλιά όταν παίζαμε PES και μας ρωτούσαν ποιο είναι αυτό, λέγαμε ένα παιχνίδι σαν το FIFA....

Τώρα όσοι έχουν μείνει να παίζουν FIFA (αλήθεια έχει μείνει κανείς...?) λενε οτι παίζουν κάτι που μοιάζει με το PES….!!!"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...