Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo4

legions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε καμία ιδέα για να γράψω το gran Turismo 4 έχω το Nero 6.6.0.8 αλλά δεν αντιγράφεται γιατί είναι dual, έχω το plextor dvd –r 8x...thanks

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και να το αντέγραφες σε dual δισκάκι δεν θα μπορουσες να το παίξεις γιατί το ps2 δεν παίζει αντιγραμμένα dual. (δυστυχώς...) Ή το αγοράζεις, ή περιμένεις να βρεθεί κάτι. (εγώ δεν θα περιμένω :))

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγόρασα αυθεντικό σε τσιπάρισμένο Ps2 αλλά δεν μπορεί να το διαβάσει με τίποτα. Καμμία ιδέα για το τι να κάνω? Γενικά ώς τώρα έπαιζα μια χαρά τα παιχνίδια, αντιγραμμένα και μή...

Δημοσ.

Τελικά μετά απο 2 καθαρισμούς ( ο πρώτος με οινόπνευμα και ο δεύτερος με αρκετή πίεση με μια μπατονέτα) το παιχνίδι παίζει άψογα!!!Μπορεί να έφαγα ένα απόγευμα αλλά τελικά άξιζε τον κόπο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ego pantos to antegrapsa se ridata DL diskaki, kai mou deixnei to PS2 logo, meta ta opening credits kai... kollaei :P

exo to proto PS2 pou bgike (den tin xanapatao etsi :P), to 30004, to opoio anaferoun pos logo xalia poiotitas (sony hehe) tou laser den paizei se pollous oute to original. sto net paizei idi ekdosi se 2 DVD pantos...

meta apo kamia dekaria restart tou ps2 to original mou paizei hehe

Δημοσ.

Και εγώ το 30004R έχω και τελικά με ζόρισε αρκετά για να παίξει. Μέχρι που ήμουν έτοιμος να πάω για αλλαγή Laser εαν δεν τα κατάφερνα. Τελικά άνοιξα το ps2 και καθάρισα με μια μπατονέτα το Laser ενώ ρύθμισα λίγο και την βίδα που καλιμπράρει το ύψος του. Πλέον το GT4 παίζει με το που ανοίγω την κονσόλα και δεν έχει κανένα κόλλημα μεσα στο παιχνίδι.

Δημοσ.

re papadaki mporeis na postareis mia foto me tin bida pou kalimprarei to ipsos tou, i na doseis kapoio link gia kapoio odigo? exo diavasei gia to calibration alla den ksero poia sto kalo bida prepei na peirakso! ap tis toumpes pou exei faei, pali kal pou mou diavazei kai to cd tou hdadvance!

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είμαι στον υπολογιστή μου όπου έχω το bookmark του guide που συμβουλεύτηκα για να επέμβω στο ps2. Δοκίμασε "ps2 repair guide" στο google και θα βρείς άκρη. Αλλιώς κυριακή βράδυ θα σου ποστάρω το Link....

Ελπίζω να σε κάλυψα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...