Προς το περιεχόμενο

-=Μouse Για Notebook=-

ALR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χάλασε το Mouse που χρησιμοποιούσα για τον φορητό μου.Ήταν της εταιρίας MS TECH,ήταν μικρό κομψό μαύρο-γρί,με καλώδιο usb που μαζεύονταν.Δεν ξέρω την τιμή του γιατί ήταν δώρο :P

Σε γενικές γραμμές ψάχνω κάτι ανάλογο,απλώς..πιο ανθεκτικό και ζητάω τα φώτα σας !

Δημοσ.

Προτείνω κι εγώ το ασύρματο Microsoft που προτείνει κι ο Theodore Tsi.

Το δοκίμασα σε ένα φίλο μου που το έχει, και μου φάνηκε μια χαρά, και έχει και το επιπλέον πλεονέκτημα πως όταν δεν το χρησιμοποιούμε, ο δέκτης του μπαίνει σε μια εσοχή στο κάτω μέρος του ποντικιού για να μην πιάνει χώρο (και ταυτόχρονα το ποντίκι σβήνει για να μην καταναλώνει μπαταρία).

Δημοσ.

Από ασύρματα σίγουρα είναι πολύ καλή επιλογή.

Όμως βαριέμαι την όλη φάση με τις μπαταρίες και για αυτό θέλω κάτι ενσύρματο.

Μου άρεσε το δεύτερο που προτείνει ο φίλος Theodore σαν σχήμα και σαν μέγεθος,αλλά το έχω δει από κοντά και δεν μαζεύει το καλώδιο του.

Θα ήταν πολύ βολικό το mouse του φορητού να έχει τέτοια δυνατότητα για λόγους χώρου και μεταφοράς.Αλλιώς είναι ότι πρέπει.Αν χρησιμοποιούσα το φορητό όπως πρέπει να χρησιμοποιείται..θα προτιμούσα σίγουρα ένα ασύρματο mouse.Το θέμα είναι όμως οτί περισσότερο τον χρησιμοποιώ σαν Desktop Replacement εκεί που δεν έχω Desktop κι έτσι το ασύρματο mouse φαντάζει διαδικασία,βάλε βγάλε μπαταρίες κτλ.

Δημοσ.

E den tha to elega otitha prepei na anisixeis kai toso polly gia tis mpataries... kai ta 2 mouse pou anaferthikan exoune tin patenta etsi wste otan koumpwneis ton usb adaptora sto mouse, to mouse na svinei gia na min ksodeuei mpataria.. opote den nomizw na xreiazetai na alazeis mpataria toso sixna etsi wste na katantaei enoxlitiko... egw to mouse to exw mia week kai akoma den mou exei parousiasei kanena problima oso afora to thema mpatarias. kai logika tha mou kratisei panw apo mina... Pantos metraei to wireless, einai eukolia... idika otan prokeitai gia laptop.

Δημοσ.

Σίγουρα μετράει και το είπα πιο πάνω ότι αν χρησιμοποιούσα το Φορητό για φορητούς σκοπούς και λόγους τότε με κλειστά μάτια θα επέλεγα ένα ασύρματο.Όμως δεν θέλω να έχω έγνοια κάθε τόσο ,έστω και αν αυτό είναι μήνας,τις μπαταρίες των εξαρτημάτων.Οπότε καλύτερα ενσύρματο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Το mouse που έχω στο μυαλό μου πρέπει να ναι μικρό ,ανθεκτικό και να έχει δυνατότητα μαζέματος του καλωδίου.

Δημοσ.

Egw pistevw oti ta asurmata pontikia einai apotuximeni texnologia giati xreiazontai suxna fortisi oi bataries tous. Toulaxiston auto mou exei deiksei i proswpiki mou ebeiria.

Eksalou, otan tha eisai apo edw kai apo ekei me to notebook kai den tha exeis revma, einai arketo to agxos tis fortisis tis batarias tou, as min prostheseis kai ton bela tis fortisis tis batarias tou mouse!

Tha sou proteina ena logitech notebool optical pou xrisimopoiw edw kai poli kairo kai eimai apoluta euxaristimenos:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=2146,CONTENTID=8142

Δημοσ.

ti thewria gia ta asirmata den tin simerizomai....

nai iparxoun auta pou den katanalwnoun bataries alla tis katapinoun!!!!!!klassiko paradeigma ena logitech pou exei enas filos mou(den thimamai tipo)....exw asirmato desktop tis microsoft(mouse+keyboard dld)......allagi batarias exw kathe 5-6 mines+to pc den kleinei sxedon pote..........

opote den nomizw oti oi bataries tha einai megalo problem....

edit: brika k poio exw

http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=319686f5-6071-4c3e-b519-8fb06783986c&type=ovr

Δημοσ.

Ας μην κάνουμε το thread διαξιφισμό μεταξύ wire & wireless .Απλώς ας εκθέσουμε εδώ τι καλύτερο υπάρχει και από τα 2 είδη mouse για φορητούς υπολογιστές.

Όσον αφορά τα ενσύρματα ποντίκια,δεν έχω βρεί ακόμα κάτι πιο όμορφο από το ποντίκι της microsoft.Αναφέρομαι σε αυτό.και λογικά θα είναι ανθεκτικό μιας και η microsoft έχει καλό όνομα στα ποντίκια για mouse.Ας μάζευε και το καλώδιο του και θα ήταν ότι πρέπει..Αυτό όμως το θεωρώ βασικό χαρακτηριστικό.

Δημοσ.

oxi o skopos tou reply mou den itan se kamia periptwsi na xekinisw kati tetoio...apla ithela na xekatharisw oti kata pasa pithanotita me to sigekrimeno asirmato tis microsoft pou leme pio panw tha eisai cool sto thema tis batarias....edw einai k to site me ta specifications.....

http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=039fe04c-b5f6-4196-acec-4464365449cb&type=ovr

Δημοσ.
Aυτό έχω με laptop και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Eίναι μικρό' date=' έχει πολύ κοντό καλώδιο (είπαμε laptop) και σχετικά φτηνό.[/quote']

Για αυτό λέω και γώ.Δεν θα ήταν καλύτερο να είχε 1.5 μέτρο καλώδιο,το οποίο να μετατρέπεται απο 1.5 σε 0,5 ; και τελικά όταν το αποσυνδέεις ,το μήκος του να μηδενίζεται κι έτσι η φορητότητα του να επεκτείνετε.Κάτι τέτοιο ψάχνω.

Το ασύρματο που προτείνει πάντως ο φίλος Theodore Tsi, είναι ότι πιο όμορφο έχω δεί.Κι άν όντως η μπαταρία του κρατάει τόσο,μιλάμε για την καλύτερη επιλογή σε ασύρματα Mouse για Notebooks.

Δίκιο έχουν τελικα όσοι λένε "Microsoft για Notebook,Logitech για Desktop".

Δημοσ.

Εξαρτάται, εμένα πάντως με βολεύει μιας και δεν έχω desktop και δεν χρειάζομαι μεγάλο καλώδιο.

Σε αντίθετη περίπτωση είναι απίστευτα σπαστικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...