Προς το περιεχόμενο

Ταινίες με φυλακές

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η μόνη ταινία που έχει παίξει ο Sly που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι φυσικά o Rambo..

Αληθινη ιστορια?Εχω την εντυπωση πως ενα βιβλιο ηταν μονο και ο Sly μυριστηκε-σωστα-επιτυχια και το εκανε 4-5 ταινιες.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
LOCK UP me ton Stallone!

apla korifi.

Αν και αρκετά χρόνια μετά, μπορώ να πω ένα μεγάλο "ΣΥΜΦΩΝΩ".

Την είδα πάλι χθες μάλιστα.

εδώ είσαι...

Δεν του σκοτώνουν τη γυναίκα εδώ...

Άλλη ταινία ψάχνει σύμφωνα με τη περιγραφή που μας κάνει ο φίλος μας.

Πολύ σωστά τα λέει και ο panagos, αν και δεν θυμάμαι πολύ το Tango & Cash.

Σε 2 ταινίες έχει παίξει ο Sly που να έχουν σχέση με φυλακές. Στο Lock up και στο Tango & Cash. Σε καμία απο αυτές δεν του σκοτώνουν τη γυναίκα, ούτε πάει στη Ρωσία.

Η μόνη ταινία που έχει παίξει ο Sly που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι φυσικά o Rambo..

Δημοσ.

οπως λεει ο απο πανω μου,ισως η καλυτερη ταινια με θεματολογια τις φυλακες(μπουρλοτο στις φυλακες).θα ξεφυγω λιγο ομως απο το τοπικ και θα προτεινω και μια γαματη σειρα που αξιζει πραγματικα να την τιμησεις.τι prison break και %$@#%#$.εδω εισαι:

http://www.imdb.com/title/tt0118421/

sorry για το -εν μερει-οφ τοπικ.

• Moderators
Δημοσ.
α επιτελους και ενας ανθρωπος που την εχει δει!

Μπα δεν μπορει,κ αλλοι θα τριγυριζουν εδω μεσα:-)

Το μεγαλυτερο κολλημα που εχω φαει περυσι το καλοκαιρι,οσον αφορα τις"μονορουφι"καταστασεις.Ουτε lost,ουτε house,ουτε carnivale,ουτε κανενα δεν ειχς τετοια επιδραση.Και ειναι και ατελειωτη η αφιλοτιμη:lol:...Btw,οποτε πετυχαινω το law and order με τον γνωστο τυπο,τον βλεπω μ αλλο ματι πια:-D

Δημοσ.
Μπα δεν μπορει,κ αλλοι θα τριγυριζουν εδω μεσα:-)

Το μεγαλυτερο κολλημα που εχω φαει περυσι το καλοκαιρι,οσον αφορα τις"μονορουφι"καταστασεις.Ουτε lost,ουτε house,ουτε carnivale,ουτε κανενα δεν ειχς τετοια επιδραση.Και ειναι και ατελειωτη η αφιλοτιμη:lol:...Btw,οποτε πετυχαινω το law and order με τον γνωστο τυπο,τον βλεπω μ αλλο ματι πια:-D

ειχα φαει τρελο κολλημα κι εγω μιλαμε.τι να πρωτοπω γι'αυτην την σειρα.την ειχα πετυχει κατα τυχη στο σταρ μια εποχη που την επαιζε στην μεταμεσονυχτια ζωνη νομιζω.απιστευτη εκπληξη πραγματικα.ακομα και σημερα βλεπω καποια συγκεκριμενα επεισοδια.αριστουργημα,τελος.

• Members
Δημοσ.

Άντε, για να μη νιώθετε μόνοι ας δηλώσω κι εγώ ότι έχω δει το ΟΖ.

Η σειρά πιστεύω πως ήταν πολύ καλή στις 2 πρώτες σαιζόν (οι μονόλογοι του αφηγητή που-δεν-θυμάμαι-το-όνομά-του-αλλά-έπαιζε-τον-Μάικλ-στο-Lost ήταν κορυφαίοι), αλλά μετά κατά τη γνώμη μου άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει, αφού το σενάριο γινόταν ολοένα και πιο τραβηγμένο.

Αξίζει πάντως σίγουρα να την ξεκινήσει κανείς - είναι από τις καλές σειρές.

Δημοσ.
Άντε, για να μη νιώθετε μόνοι ας δηλώσω κι εγώ ότι έχω δει το ΟΖ.

Η σειρά πιστεύω πως ήταν πολύ καλή στις 2 πρώτες σαιζόν (οι μονόλογοι του αφηγητή που-δεν-θυμάμαι-το-όνομά-του-αλλά-έπαιζε-τον-Μάικλ-στο-Lost ήταν κορυφαίοι), αλλά μετά κατά τη γνώμη μου άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει, αφού το σενάριο γινόταν ολοένα και πιο τραβηγμένο.

Αξίζει πάντως σίγουρα να την ξεκινήσει κανείς - είναι από τις καλές σειρές.

Και η 3η θα ελεγα οτι ηταν καλη. Απο κει και περα αρχισε η κατιουσα με την 5η να ειναι αρκετα κατω σε ποιοτητα. Αλλα οι πρωτες 3 προτεινονται ανεπιφυλακτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...