Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Η μόνη ταινία που έχει παίξει ο Sly που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι φυσικά o Rambo.. Αληθινη ιστορια?Εχω την εντυπωση πως ενα βιβλιο ηταν μονο και ο Sly μυριστηκε-σωστα-επιτυχια και το εκανε 4-5 ταινιες.
panagos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αληθινη ιστορια?Εχω την εντυπωση πως ενα βιβλιο ηταν μονο και ο Sly μυριστηκε-σωστα-επιτυχια και το εκανε 4-5 ταινιες. Αληθινότατη! Ρώτα όποιον Αμερικανό θέλεις!
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αληθινότατη! Ρώτα όποιον Αμερικανό θέλεις! Gotcha;) 10 χαρακτήρες.
greenmachine Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Και φυσικα η κορυφαια Blood in Blood Out γνωστη και ως Bound by Honor... Oi ερμηνείες ήταν χάλια μαύρα (Aπάντηση με καθυστέρηση 3 χρόνων )
yanc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μια που αναστηθηκε το θεμα προτεινω αυτες σαν πιο προσφατες: Celda 211 Un prophete
SPANK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αγαπημένη μου ταινία με φυλακές Η τελευταια Εξοδος Ριτα Χεϊγουορθ (1994)
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 LOCK UP me ton Stallone!apla korifi. Αν και αρκετά χρόνια μετά, μπορώ να πω ένα μεγάλο "ΣΥΜΦΩΝΩ". Την είδα πάλι χθες μάλιστα. εδώ είσαι... Δεν του σκοτώνουν τη γυναίκα εδώ... Άλλη ταινία ψάχνει σύμφωνα με τη περιγραφή που μας κάνει ο φίλος μας. Πολύ σωστά τα λέει και ο panagos, αν και δεν θυμάμαι πολύ το Tango & Cash. Σε 2 ταινίες έχει παίξει ο Sly που να έχουν σχέση με φυλακές. Στο Lock up και στο Tango & Cash. Σε καμία απο αυτές δεν του σκοτώνουν τη γυναίκα, ούτε πάει στη Ρωσία. Η μόνη ταινία που έχει παίξει ο Sly που βασίζεται σε αληθινή ιστορία είναι φυσικά o Rambo..
chaplin1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 οπως λεει ο απο πανω μου,ισως η καλυτερη ταινια με θεματολογια τις φυλακες(μπουρλοτο στις φυλακες).θα ξεφυγω λιγο ομως απο το τοπικ και θα προτεινω και μια γαματη σειρα που αξιζει πραγματικα να την τιμησεις.τι prison break και %$@#%#$.εδω εισαι: http://www.imdb.com/title/tt0118421/ sorry για το -εν μερει-οφ τοπικ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Οz και τα μυαλα στα καγκελα.Απιστευτη σειρα!
chaplin1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 α επιτελους και ενας ανθρωπος που την εχει δει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 α επιτελους και ενας ανθρωπος που την εχει δει! Μπα δεν μπορει,κ αλλοι θα τριγυριζουν εδω μεσα Το μεγαλυτερο κολλημα που εχω φαει περυσι το καλοκαιρι,οσον αφορα τις"μονορουφι"καταστασεις.Ουτε lost,ουτε house,ουτε carnivale,ουτε κανενα δεν ειχς τετοια επιδραση.Και ειναι και ατελειωτη η αφιλοτιμη...Btw,οποτε πετυχαινω το law and order με τον γνωστο τυπο,τον βλεπω μ αλλο ματι πια
chaplin1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μπα δεν μπορει,κ αλλοι θα τριγυριζουν εδω μεσα Το μεγαλυτερο κολλημα που εχω φαει περυσι το καλοκαιρι,οσον αφορα τις"μονορουφι"καταστασεις.Ουτε lost,ουτε house,ουτε carnivale,ουτε κανενα δεν ειχς τετοια επιδραση.Και ειναι και ατελειωτη η αφιλοτιμη...Btw,οποτε πετυχαινω το law and order με τον γνωστο τυπο,τον βλεπω μ αλλο ματι πια ειχα φαει τρελο κολλημα κι εγω μιλαμε.τι να πρωτοπω γι'αυτην την σειρα.την ειχα πετυχει κατα τυχη στο σταρ μια εποχη που την επαιζε στην μεταμεσονυχτια ζωνη νομιζω.απιστευτη εκπληξη πραγματικα.ακομα και σημερα βλεπω καποια συγκεκριμενα επεισοδια.αριστουργημα,τελος.
Members gsarig Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Άντε, για να μη νιώθετε μόνοι ας δηλώσω κι εγώ ότι έχω δει το ΟΖ. Η σειρά πιστεύω πως ήταν πολύ καλή στις 2 πρώτες σαιζόν (οι μονόλογοι του αφηγητή που-δεν-θυμάμαι-το-όνομά-του-αλλά-έπαιζε-τον-Μάικλ-στο-Lost ήταν κορυφαίοι), αλλά μετά κατά τη γνώμη μου άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει, αφού το σενάριο γινόταν ολοένα και πιο τραβηγμένο. Αξίζει πάντως σίγουρα να την ξεκινήσει κανείς - είναι από τις καλές σειρές.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Undisputed 2 + 3. Οχι -ακριβως- αμεση σχεση με τις φυλακες αλλα μια χαρα βλεπεις τι παιζει.
Bspus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Άντε, για να μη νιώθετε μόνοι ας δηλώσω κι εγώ ότι έχω δει το ΟΖ. Η σειρά πιστεύω πως ήταν πολύ καλή στις 2 πρώτες σαιζόν (οι μονόλογοι του αφηγητή που-δεν-θυμάμαι-το-όνομά-του-αλλά-έπαιζε-τον-Μάικλ-στο-Lost ήταν κορυφαίοι), αλλά μετά κατά τη γνώμη μου άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει, αφού το σενάριο γινόταν ολοένα και πιο τραβηγμένο. Αξίζει πάντως σίγουρα να την ξεκινήσει κανείς - είναι από τις καλές σειρές. Και η 3η θα ελεγα οτι ηταν καλη. Απο κει και περα αρχισε η κατιουσα με την 5η να ειναι αρκετα κατω σε ποιοτητα. Αλλα οι πρωτες 3 προτεινονται ανεπιφυλακτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.