σπατούρνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Ποιό είναι το κατάλληλο/α dvd reader για συνεργασία με NEC 3520;
nikoskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 les na mh goustarei to ena to allo? an den exeis dvd-rom kai 8es na pareis,proteinw toshiba. alliws kapoio me 512kb cache...
σπατούρνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 ..χεχε.. ..έτσι όπως το έθεσα κι εγώ.. ..έχω ένα παλιό "σλοτ ιν" pioneer (αυτό που αρέσει και σε σένα όπως διάβασα) και το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κάνει σαν καφετιέρα.. ..μόλις πήρα dvd-r και θέλω να μάθω ποιό είναι κατά τη γνώμη του καθενός το καλύτερο dvd reader.. ..εσύ είπες τοσίμπα.. ..το σημειώνω και σ ευχαριστώ για τη συνεισφορά..
σπατούρνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 ..όταν είναι πρωί λειτουργώ καλύτερα.. ..μόλις είδα οτι υπάρχει πρόσφατο παρόμοιο θρεντ.. ..οι υπεύθυνοι αν θέλουν ας σβήσουν το παρόν για οικονομία χώρου..
sa1901 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Mην πάρεις Toshiba πάντως. Με ένα search στο ίντερνετ θα δεις ότι είναι μάπα. Προτίμησε το Asus E616P2 που το έχει το Πλαίσιο. Κάνει λίγο παραπάνω από τα άλλα (28 ευρώ), αλλά θα το κρατήσεις χρόνια.
nikoskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 sa1901 to Toshiba poy proteinw einai pragmatiko koryfaio sthn anagnwsh mias kai diskakia palia pou den ta diavaze to Hitachi GD-7500,oute kai to NEC-2500A,ayto ta diavaze aprolhmatista.Kai den exw akousei pou8ena pws einai mapa.Tespa... Pantws apo empeiria dikh mou alla kai allwn,meine makrya apo Sony dvd-rom.
ice@man Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Ego pantos den exo kanena parapono apo Toshiba SD-M1912 pou exo parei gia na antikatastiso to Pioneer 106s pou ta eixe ftysei, perito na po oti sto diavasma to Toshiba vgike poly kalytero apo to Pioneer.
dimoss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Asus E616P2...για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Δεν χρειάζεται rip unlock... Με firmware 1.03 (παλιό)..διαβάζει τα πάντα και ριπάρει σε ρυθμό πολυβόλου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.