Legolas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Εχω το παιχνιδι Obscure αλλα δεν δουλευουν τα αρχεια setup.exe και setup.ini δηλαδη ειναι κατεστραμεννα.εχεις κανεις το παιχνιδι να μου στειλει αυτα τα δυο αρχεια?το e-mail μου ειναι [email protected] θα εχω υποχρεωσει σε οποιον μου το στειελει. προσοχη:τα αρχεια να ειναι απο την αγγλικη εκδοση του παιχνιδιου
Legolas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μα καλα κανεις δεν το εχει το παιχνιδι???το email μου στο κενο εχει κατω παυλα(_)και δεν φαινεται.Ας τα στειλει καποιος τα αρχειααα
GrafeioTeleton Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Γιατι δεν προσπαθησες μεσω Dc να τα βρεις.Ζητα απο καποιον που το εχει κανει install και να παρεις τα αρχεια.Ολο και καποιον μπορεις να βρεις.Δεν ειναι λιγοι αυτοι που κανουν share σεταρισμενα παιχνιδια.Αλλα και παλι αμα δεις και το εχει καποιος ιzo το Οbsure ζητα του τα αρχεια.
MariaTs. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Αν είναι πρόσφατη η αγορά του παιχνιδιού, γιατί δεν το επιστρέφεις να σου δώσουν καινούριο;
Legolas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Γιατι δεν το αγορασα.απο το ιντερεντ το κατεβασα.Μα καλα δεν το εχει κανεις αυτο το παιχνiδι?ελατε ρε παιδια.στειλτε μου τα δυο αρχεια. [email protected] [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.