Προς το περιεχόμενο

Μυστήριο πρόβλημα με σκληρούς...

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάστορα... Αντε και με τρόμαξες.... Προφανώς, όταν είχες κάνει τί είχες κάνει, με τα FDISK / PMagic /windows setup και τα σχετικα, μπέρδεψες τους δίσκους και έτσι έγινε ό,τι έγινε. Απλά τα πράγματα... Μου έχει συμβεί και εμένα κάτι παρόμοιο με ghosting,και το ζώο έχασα αρκετά σημαντικά δεδομένα....

Για θυμήσου λοιπόν τί είχες κάνει.... Και μη φρικάρεις, από υγεία καλά φαίνεται να είναι οι δίσκοι...

Μια δωρεάν λύση για να αντιγράψεις τα 40GB στο partition που θες, είναι εφ'όσον δεν μπουτάρει κάποιος από τους δύο και δεν έχουν λειτουργικό, να κάνεις upgrade σε dynamic τον γεμάτο, και μετά να κάνεις mirror στο άδειο. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, γυρίζεις και τους δύο σε basic και φορμάρεις αυτόν που θες...

Πιστεύω ότι παίζει να γίνει ετσι.... Αν κάνω λάθος κάποιος να το επισημάνει πριν γίνει ζημιά! :)

Δημοσ.

Φίλε μου δεν έκανα απολύτως τίποτα... το μόνο που έκανα ήταν να ξεκινήσω το setup των XP αλλά μόλις είδα έτσι τα partitions το σταμάτησα και ρώτησα εδώ τι μπορεί να συμβαίνει.

Αυτό που λες για τα 40 GB δεν το κατάλαβα. 40 GB είναι ο Disk 1 όπως φαίνεται και στην φωτογραφία (HD 3 - WD 40 GB). Ουδέποτε είπα ότι θέλω να αντιγράψω κάτι από αυτόν.

Δημοσ.

Εννοώ, αν θες να ανταλλάξεις τα 40άρια μεταξύ τους....

Τέλος πάντων δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζεις, είναι απλά ένα περίργο στήσιμο. Στο προηγούμενο PC ήταν όλοι οι δίσκοι γεμάτοι; Αν ναι, τότε τρέξε κανένα πρόγραμμα File recovery, γιατί μάλλον κάποια ζημιά έπαθαν τα FAT των δίσκων σου.

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά εγώ είχα κάνει λάθος........... μια χαρά είναι οι δίσκοι και σωστά setαρισμένοι! Απλά μπερδεύτηκα με τα τόσα πολλά partitions και έχασα το μπούσουλα...... :wink:

Sorry για το λάθος και την ταλαιπωρία τη δικιά σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...