Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω αθόρυβο chipset cooler...

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....παιδιά έχω την EPoX 8rda3+ (nforce 2 ultra 400). Αφού άλλαξα κουτί και τροφοδοτικό και κουτί (που παράγουν πλέον ελάχιστο θόρυβο), διαπίστωσα ότι το ανεμιστηράκι που ψύχει το chipset κάνει πάρα πολύ θόρυβο. Έχετε να προτείνετε εναλλακτικές αθόρυβες (αλλά συνάμα επαρκείς) προτάσεις για ψύξη του chipset ; Watercooling αποκλείεται προς το παρόν οπότε μιλάμε για αερόψυξη.

Δημοσ.

Βασικά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν αθόρυβα ανεμιστηράκια σε αυτό το μέγεθος. Εγώ πάντως δεν έχω δει τίποτα. Ίσως πάω σε κανένα κατάστημα ηλεκτρονικών και να του πω να το βάλει να δουλέψει πριν το αγοράσω για να ακούσω κατά πόσο ακούγεται η όχι.

bgazei i zalman ena sxetika megalo chipset cooler to opoio den exei anemistiraki an den kaneis trella overclock ktl tha se kalipsi.

Για να βάλω κάτι τέτοιο υποθέτω πως θα πρέπει να ξηλώσω την mobo, οπότε προς το παρόν το αποκλείω αφού άλλαξα το κουτί μου και βαριέμαι να ξαναπεράσω από όλη αυτή τη διαδικασία. Πάντως θα το έχω υπόψη.

Δημοσ.

Παρε την Hyper 6 της coolermaster. Ειναι λιγο μεγαλη αλλα εντελως αθορυβη θα σου κατεβασει την θερμοκρασία της cpu 8 βαθμους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...