sotakas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 egw tha epiminw.....mipos h karta xriazete apefthias revma apo to trofodotiko?
skoy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 I dikia mou pantws ( shapphire 9600 XT) DEN thelei reyma, les na thelei i pro??? Ligo dyskolo...
evansdimo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Βασικα δεν εχει υποδοχη για εξτρα ρευμα εκτος απο το AGP. Χθες εβγαλα την ψυκτρα και καθαρισα την παστα απο τον πυρηνα. Εβαλα νεα θερμοαγωγιμη καλυτερης ποιοτητας εσφιξα και λιγο τις βιδουλες και την ξαναδοκιμασα. Ολο το βραδυ την ξεσκισα σε NFSU2 σε 1024x768 και πηγαινε σφαιρα! Λεω ολα οκ αλλα σημερα το πρωι το αδερφακι μου με το βουρδουλα με πηρε για να με ρωτησει αν εκανα τιποτα στο pc του επειδη σε ασχετες φασεις του εκανε επανεκινηση και του κολλαγε στα παιχνιδια. (Διαβολομηχανηματα...) Οι drivers του ειναι οι τελευταιοι της ATI. (Τα νευρα μου αρχιζουν να γινονται σα μακαρονια!) Παντως χτες που της αλλαξα τα πετρελαια επαιζε μια χαρα ανταξια για pro και by the way οι χρονισμοι της ειναι 400 και 300 κατι για μνημες.
evansdimo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Αχχχχχ ετσι μου 'ρχεται να της ριξω μια απο το μπαλκονι να παει στο δ...λο
Michalakhs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 kala afou opws ola dixnoun to anemistiraki ths kartas den eparkh giati den perneis ena allo pio megalo na pianei kai tis mnimes... episis dokimase h deyterh pci na einai kenh kai doulepse to
skoy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 katevase to Ati tray tools kai vale to, sou deixnei thermokrasia tis sto tray kai apiseis kapou sekapoio tab tou exei kai tis gpu kai tou board, vale to na deis an eisai ok apo ayto...
evansdimo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Skou thanks. Το κατεβασα το προγραμματακι very good αλλα δεν υποστηριζει φαινεται η καρτα για θερμοκρασιες. Την εχω πιιασει παντως και φαινεται να ειναι οκ. Απο χτες την βασανιζω ανελεητα και η γ....ολα δε λεει να μου δειξει κανενα σημαδι. Ουτε κολληματα ουτε κρασαρισματα τιποτα... Δαιμονισμενη!
cyber99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 dokimases na baleis tin karta soy stoy adelfou sou? kai anti8eta thn karta toy adelfou soy se sena?
evansdimo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Τα δοκιμασα ολα η καρτα φαινεται εχει big problem με μενα και το Pcακι του αδερφου μου μεγαλο ερωτα με την 9600SE. Tι να πει κανεις αμα δε σε θελει... Τελος παντων σημερα εβαλα τη παλια και ολα καλα. Ασε μη φωναζει και το αδερφακι μη γινει και καμια στραβη. Η Pro εφυγε με ταχυδρομικα περιστερια. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.