h1k1k0m0r1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 έχω καμιά 50αριά extensions ziparismena αλλά δεν μπορώ να τα κάνω install
giorgos th. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 gia ksezipare ta kai valta mesa ston fakelo extensions tou firefox sta program files.
GrMikeD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Kane ta diadoxika drag and drop panw se ena anoixto parathuro tou firefox
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Κανονικά πρέπει να τα ξεζιπάρεις και να τα σύρεις ένα ένα στο παράθυρο extensions του firefox (tools/ extensions). Αν βαριέσαι να το κάνεις αυτό, υπάρχει ένα extension ονόματι mass installer που λέει πως κάνει μαζική εγκατάσταση των extensions. Θα το βρεις εδώ: http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=2665&hl=mass Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι. Άλλο τρόπο δεν ξέρω
sikaztarek Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 na synh8ws etsi anoigoun an den doulepsoun dokimasena ta kaneis DL apo to site tou firefox
RedKostas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Η πιο σίγουρη λύση είναι το downloading. Λογικά όμως η δουλειά σου θα γίνει και με drag and drop όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.