panospc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 το πάω στα ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ καβάλας και μου πανε οτι δεν καλύπτετε από εγγύηση γιατι είχα μέσα πειρατικό δισκάκι (ΚΛΕΕΦΤΕΣ) Και που ήξεραν αυτοί έαν το δισκάκι ήταν πειρατικό η αν ήταν ένα backup των δεδομένων σου;
Driverevo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Pali kala pou den sto petakse ekso apo to player! Stin douleia se enan xalia server to cd ESKASE kai brethikan kommatia se apostasi toulaxiston 15 METRA....Kaname ton stauro mas pou den mas abgale kanena mati.... Perastika!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 To "The Ring" eipes eixe mesa to cd?se 7 meres tha eisai nekros Looooooooooooool!
nikoskourtis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Κι εγω νομιζα οτι μονο σε εμενα συνεβει αυτο. Εχω ενα cd-rom asus 50X και ειχα ενα δισκακι μεσα μαρκας serious. Δεν ηταν καταπονημενο το δισκακι. Το δισκακι περιστρεφονταν σε full speed χωρις να τραβαω δεδομενα για αρκετη ωρα (απο καποιο κολλημα προφανως αφου θα επρεπε να ριξει την ταχυτητα περιστροφης μονο του) και παρολο που το ακουγα δεν εδωσα σημασια. Ξαφνικα εκει που κοιταζα την οθονη του υπολογιστη μου ανυποψιαστος ακουω ενα δυνατο θορυβο (νομισα οτι εσκασε καποιος μεγαλος πυκνωτης απ το τροφοδοτικο) και νοιωθω κατι να με χτυπαει στο φρυδι. Δεν πιστευα τι ειχε συμβει (παρολιγο να εχω ενα ματι λιγοτερο). Ειχε σπασει το δισκακι και ενα μεγαλο κομματι μου εκανε μια τρυπα στο φρυδι, ενα αλλο κομματι ειχα μεινει σφινωμενο μισο μεσα και μισο εξω απ το drive (με το πορτακι του drive παντα κλειστο) και μεσα το drive eixe γεμισει κομματακια. Τελικα το drive το καθαρισα και δουλευει χωρις προβλημα. Σκεφτομαι ακομα τι μπορεις να παθεις απο εκει που δεν το περιμενεις. Προσεχω εννοειται οταν το drive περιστρεφεται γρηγορα.
sotirisl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 emena mia fora to cd rom mou ekane tromaxtiki gratsounia (sxedon eliose) se ena cd mou (markas more). Me to pou arxizei ke peristrefetai to diskaki akougetai enas ixos san gratsounisma ke anoigontas to drive vlepo to cd na peristrfetai trela. koitazo apo kato ke vlepo enan megalo kiklo stin mesi peripou tou diskou. Profanos i kefali akoumpise to cd. giati omos sinevei kati tetoio? Parolauta to drive sinexise na leitourgei telia gia kana eksamino
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Αυτό έχει συμβεί σε αρκετά άτομα. Είναι αυτό που λέει ο BlackMatter....πάντως το γεγονός ότι το cd αυτό είχε το The Ring δεν μου αρέσει....μετά την καταστροφή του δεν έλαβες κάποιο παράξενο τηλεφώνημα; PS. Αν όχι δώσε το νούμερο σου, θα λάβεις σίγουρα! :p
LEFteriz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Και που ήξεραν αυτοί έαν το δισκάκι ήταν πειρατικό η αν ήταν ένα backup των δεδομένων σου; ξέρω γω... θα ειδαν cd-r (παίζει να ταν και dvd-r) και νόμιζαν πειρατικό... Κλέεφτες λέμε! (μάλιστα το στείλαν κάτω, και τους ηρθε πισω ανέπαφο) Multidrama
Bourdoulas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Τι πάει να πεί σου είπαν δεν καλύπτετε απ την εγγύηση επειδή είναι πειρατικό; Αν είναι δυνατόν!Να του πείς όχι φίλε δεν είναι πειρατικό, είναι backup δεδομένων και αυτά που μου λές είναι μ@λ@κίες!
deathlok Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 ti piratiko tha tous pis itan diskaki me arxeia apo back up.
LEFteriz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 καλα δεν έχει σημασία πια... το dvd-rom το φτιαξα μόνος μου... Με ξαναείδανε από τότε ... σίγουρα
gio@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 EMENA MIA MERA OTAN ANOIXA TO PC MOY EIXA TO TONY HAK'S 3 ORIGINAL STO BTC CD-RW 48x K MOY ESPASE TO CD ALLA MOY XALASE K TO DRIVE.FORTUNATELY, HTAN ENTOS EGGYHSHS K MOY TO ALLAXAN STHN EXPERT!!!!!OMVS TO CD PHGE GIA.......
ppetr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Παιδιά έκανα το λάθος μια φορά στην αρχή και έβαλα στο NEC-3500 δισκάκι DVD+R μαζί με το στρογγυλό αφρολέξ των 25άδων θηκών. Κατά την εγγραφή άκουγα ένα τρελλό θόρυβο, κάτι κοπάναγε. Το DVD γράφτηκέ και το αφρολέξ ξεράστηκε σε επόμενη εγγραφή κομματιασμένο. Το drive παρόλα αυτά επέζησε και ζει ακόμα
haris_ch02019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Παιδιά έκανα το λάθος μια φορά στην αρχή και έβαλα στο NEC-3500 δισκάκι DVD+R μαζί με το στρογγυλό αφρολέξ των 25άδων θηκών. Κατά την εγγραφή άκουγα ένα τρελλό θόρυβο, κάτι κοπάναγε. Το DVD γράφτηκέ και το αφρολέξ ξεράστηκε σε επόμενη εγγραφή κομματιασμένο. Το drive παρόλα αυτά επέζησε και ζει ακόμα aporia:ti sou eixe kanei to kahmeno to NECaki kai piges na to skotoseis???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.