Προς το περιεχόμενο

Εκρηκτικό...?? CD-R

LupinIII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε τι έπαθα σήμερα..

Έβαλα ενα CD (DivX) στο DVD-R μου και δεν το αναγνώρισε..

Παραξενεμένος (γιατί το έργο το έχω ξαναδεί) έβγαλα το CD και το έβαλα στο CD-R μου, ένα LiteOn 52x..

Αυτό άρχισε να το διαβάζει και το ακούω να "παίρνει γκάζια",άρχισε να γυρίζει πολύ γρήγορα,και ξαφνικά κάνει ένα θόρυβο και σταματάει,το ανοίγω και βλέπω το CD σπασμένο..κομματάκια ... 8-(

Έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορεί να έγινε ;

(πάντως καθώς η ταινία που έβαλα ήταν το The Ring για καλό και για κακό έκλεισα PC και TV και περιμένω να ανακαλύψω τί έγινε...)

Πείτε μου ότι το PC μου δεν χρειάζεται εξορκιστή... pleaaaase

Δημοσ.

Εχει ξανασυμβεί, δεν είναι πάντως τόσο συνηθισμένο. Πρέπει το δισκάκι να ήταν ραγισμένο κάπου, ή γενικά καταπονημένο. Όταν ανεβάζει στροφές το CD/DVD reader δημιουργείται κάποιο είδος φυγοκεντρικού φαινομένου οπότε αν το δισκάκι δεν έχει γερή συμπαγή κατασκευή ή όπως είπα και πιο πριν έχει κάποιο πρόβλημα, γίνεται θρύψαλα.

Δημοσ.

φίλε LupinIII μην ανησυχείς...και εγώ κουλάθηκα περσυ το καλοκαίρι όταν μετά από έναν (όχι και τόσο ικανοποιητικό) χρόνο το TEAC CD 552E τσάκισε μέσα του ένα CD...τρελάθηκα δε το είχα ξαναδει ή ακούσει....φυσικά το δισκάκι ήταν μάρκας καψε με αλλά τι τα θές διαλύθηκε ο οδηγός... και πήρα αναγκαστικά ένα DVD RW (X12) της LG που ευτυχώς έχει βγει σκυλί και σχετικά ποιοτικό (αν και λίγο ευαίσθητο με το τι θα το ταίσεις) :)

Δημοσ.

Παιδιά thanx για τις απαντήσεις..

Πραγματικά έπαθα πλάκα γιατί δεν είχα ξαναδεί (ούτε ακούσει ποτέ) κάτι τέτοιο 8-Ο

Το CD ήταν μιας άσχετης μάρκας 24x..

Τώρα περιμένω να ανοίξω το CD-R ,να το καθαρίσω από τα κομματακια του CD και να δω αν έπαθε κάτι ή αν "έζησε" τελικά...

Δημοσ.

Και σε μένα έχει παίξει τέτοιο γεγονός ευτυχώς με καμία επίπτωση στο CDRW μου. Ήταν ψιλό χάλια το Cd με αρκετές κλωτσιές και έτσι έσπασε στα δυο...

Δημοσ.

Εγω παλι ειχα παθει κατι παρομοιο αλλα αντι να σπασει το cd που ειχα μεσα , εσπασε το DVD μου:D:D:D:D

Οποτε μη στεναχωριεσαι....Υπαρχουν και χειρότερα!!!:D:D:D

Δημοσ.

Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία καταστροφής δισκακίου :)

το μοντέλο ηταν το Pioneer 116 dvd-rom κι εκεί που είχα ένα cd-r μέσα αρχίζονται να ακούγονται θόρυβοι και στο τελος ενα σκάσιμο και παει το σιντι.... και πάει και το ντράιβ

το πάω στα ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ καβάλας και μου πανε οτι δεν καλύπτετε από εγγύηση γιατι είχα μέσα πειρατικό δισκάκι (ΚΛΕΕΦΤΕΣ)....

το άφησα το ντράιβ για κατι μηνες στο ράφι, ωσπου αποφάσισα να το ανοίξω...

τελικά είχε φυγει ενα γρανάζι κάτι τετοιο,, το έβαλα στην θέση του κι από τότε μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα το ντράιβ

Δημοσ.

Κι εγώ το άνοιξα σήμερα (έτσι κι αλλιώς είναι εκτός εγγύησης ) και το καθάρισα..

Το δοκίμασα μετά και ήταν ΟΚ !!

Αλλά ύστερα από 1-2 CD που του έβαλα άρχισε να κάνει ένα περίεργο θόρυβο και το σταμάτησα..

Μάλλον έχει ακόμη μέσα κανένα κομματάκι από το CD που έσπασε >:-(

Θα το ξανανοίξω να δω ,ελπίζοντας να μη χάλασε τελικά τίποτε άλλο στο μηχανισμό..

Δημοσ.

pantws se oses periptwseis exw akousei egw gia kati analogo panta ta drive efeugan gia ta skoupidia(auta pou itan ektos egiisis)..............

opote tixeros eisai pou sinexizei na douleuei.....

anoixe k tsekare to k pali k mallon tha eisai cool.....

Δημοσ.

Loooooooooooooooooooooool.... :-D

Αν "εξαφανιστώ" τουλάχιστον εσείς θα ξέρετε τι έχει συμβεί και θα καταλάβετε ότι η ιστορία είναι αληθινή...

:b

Δημοσ.
... το πάω στα ΜΟΥΛΤΙΡΑΜΑ καβάλας και μου πανε οτι δεν καλύπτετε από εγγύηση γιατι είχα μέσα πειρατικό δισκάκι (ΚΛΕΕΦΤΕΣ)....

Αυτό δεν το έπιασα αλήθεια...

Τι πάει να πει πειρατικό δισκάκι για του κυρίους εκεί;

Τι σχέση έχει το περιεχόμενο του CD και ποιο σημείο της εγγύησης παρέβηκες;...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...