kickeras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 an nai exete kamia idea gia to ti mporei na einai? mou anevenei pou kai pou to cpu usage sto 99% xwris logo k prepei na to kanw kill k run ksana..... mpas k einai kana spyware? alla exw checkarei ta processes k ola fainontai ok....
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 kickeras kati tetoio konomises.....format opws einai+install kana program gia na min to xanapatheis...
StavrosD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Τρέξε το Microsoft Antispyware (αν και Beta λειτουργεί άψογα): http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=321CD7A2-6A57-4C57-A8BD-DBF62EDA9671&displaylang=en και το spybot Search & Destroy http://www.safer-networking.org/en/download/index.html Κατά 99% θα διορθωθεί το πρόβλημα.
kickeras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 paidia thanx....vevaiws kai den iparxei periptwsi na kanw format....exw tosa ergaleia douleias mesa pou apo ti mia to xiliofortwnoun to pc alla apo tin alli den exw epilogi....afto ginetai otan eisai sta mesa enos master tha to koitaksw elpizw na to lisei to provlima
BalDwin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μήπως πέρασες το SP2 τελευταία?Γιατί σε πολλούς έχει κάνει κάτι παρόμοιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Oχι και format κατευθειαν!Δοκιμασε κανενα antispyware,οπως το spysweeper και το giant(απο τα καλυτερα κατα την αποψη μου,και με εχουν σωσει πολλες φορες)
firegarden Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Εγω θα ελεγα να κοιταξεις μηπως σου κολλαει οταν ανοιγεις καποιο φακελο που περιεχει αρχεια avi γιατι μερικα αρχεια avi (fake συνηθως) παρουσιαζουν αυτο το προβλημα.Γενικα διαφωνω με το φορματ χωρις ψαξιμο.Το φορματ πρεπει να ειναι η τελευταια λυση
thcp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Υπάρχει και άλλη λύση.... αντί να σκοτώνεις τον explorer, σκότωνε τις άλλες εφαρμογές (που ξέρεις σε τι πρόγραμμα αντιστοιχούν) να δεις αν φύγει το κόλλημα με κάποιες από αυτές. Προσωπικά, ουκ ολίγες εφαρμογές μου το παρουσίασαν αυτό (ειδικά όταν είχα να κάνω format 1 χρόνο...) και όχι μόνο ο media player, όπως αναφέρει και ο firegarden...
firegarden Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 i lisi einai mia FIREFOX Mηπως τα μπερδεψες λιγο;Δε μιλαμε για Internet Explorer αλλα για WINDOWS Explorer.
Καριώτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 BalDwin ο Γκουσγκούνης είναι αυτός στο avatar ;έχω χρόνια να τον.......... δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.