Προς το περιεχόμενο

Sas kollaei o windows explorer sta XP?

kickeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an nai exete kamia idea gia to ti mporei na einai? mou anevenei pou kai pou to cpu usage sto 99% xwris logo k prepei na to kanw kill k run ksana.....

mpas k einai kana spyware? alla exw checkarei ta processes k ola fainontai ok....

Δημοσ.

paidia thanx....vevaiws kai den iparxei periptwsi na kanw format....exw tosa ergaleia douleias mesa pou apo ti mia to xiliofortwnoun to pc alla apo tin alli den exw epilogi....afto ginetai otan eisai sta mesa enos master :) tha to koitaksw elpizw na to lisei to provlima

• Moderators
Δημοσ.

Oχι και format κατευθειαν!Δοκιμασε κανενα antispyware,οπως το spysweeper και το giant(απο τα καλυτερα κατα την αποψη μου,και με εχουν σωσει πολλες φορες)

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να κοιταξεις μηπως σου κολλαει οταν ανοιγεις καποιο φακελο που περιεχει αρχεια avi γιατι μερικα αρχεια avi (fake συνηθως) παρουσιαζουν αυτο το προβλημα.Γενικα διαφωνω με το φορματ χωρις ψαξιμο.Το φορματ πρεπει να ειναι η τελευταια λυση

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλη λύση.... αντί να σκοτώνεις τον explorer, σκότωνε τις άλλες εφαρμογές (που ξέρεις σε τι πρόγραμμα αντιστοιχούν) να δεις αν φύγει το κόλλημα με κάποιες από αυτές.

Προσωπικά, ουκ ολίγες εφαρμογές μου το παρουσίασαν αυτό (ειδικά όταν είχα να κάνω format 1 χρόνο...) και όχι μόνο ο media player, όπως αναφέρει και ο firegarden...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...