Προς το περιεχόμενο

Απορίες περί:Vampire - The Masquerade Bloodlines

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήρα το παίχνιδι τις προάλες και έχω αρκετές απορίες.

1. είμαι σε μία αποστολή που μου έδωσε η janette(νομίζω) απο το Asylum και λέει να πάω σε ένα μουσείο(νομίζω) κ να μαχαιρώσω κάτι πίνακες. εγώ πάω, σκοτώνω τον securita παίρνω τα κλειδιά, μπαίνω μέσα και όταν βαράω τους πίνακες με το μαχαίρι αυτοί τίποτα.. με βαράνε και απο πάνω.σχηματίζονται κάτι κύκλοι κόκκινοι με στόχο το πίνακα.επίσης στο quest λέει να πάρω και το charity box, εγώ δεν έχω βρεί τίποτα παρόμοιο εκεί μέσα

2. ρε παιδιά πως σκατά σφάζω για να πιώ αίμα? έναν τρόπο ξέρω με το κουμπί F που πας πίσω απο κάποιον (σε μέρος που να μην σε βλέπουν) και πατάς το Φ και απλά του πίνεις το αίμα. άλλο τρόπο δεν ξέρω, άμα μπορείτε να φωτίσετε ευχαρίστως. (και tips παρακαλώ)

3. είχα πάει σε ένα στοιχιωμένο σπίτι (ή ξενοδοχείο) ώστε να πάρω κάτι και να το πάω σε μία στο Asylum, αλλά εκεί μέσα διαβάζωντας ένα ημερολόγιο μου βγήκε μία αποστολή η οποίο έλεγε να ελευθερώσω το πνεύμα της γυναίκας. Πώς ?

4. Στις ρυθμίσεις των γραφικών όλες οι αναλύσεις είναι χ32bit χρώματος, δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να γίνουν 16(γιατί κολλάει ...)

5. κουμπί quicksave υπάρχει?(δεν το έχω ψάξει)

αυτά για την ώρα, αργότερα που θα το παίξω μπορεί να μου δημιουργηθούν κι άλλες.

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει λόγος να σκοτώσεις τον φρουρό, απλά μπορείς να τον παραπλανήσεις και μετά να μπεις από την πίσω πόρτα. Τους πίνακες απλά δοκίμασε να τους καταστρέψεις με διαφορετική σειρά. Στο τέλος θα εμφανιστεί ένα τέρας και το σκοτώνεις. Το charity box είναι στο ταμείο δίπλα στην κεντρική πόρτα αν θυμάμαι καλά. Άμα το κλέψεις όμως χάνεις humanity.

2. Θέλεις και άλλον τρόπο? :D

3. To στοιχειωμένο σπίτι είναι ολόκληρη ιστορία για να το λύσουμε. Είναι όμως και μία από τις καλύτερες αποστολές του παιχνιδιού (ίσως η καλύτερη κατά την γνώμη μου), προσπάθησε το λίγο μόνος σου, αξίζει.

4. Δεν θυμάμαι για αυτό.

5. Κουμπί quicksave όχι μόνο υπάρχει, αλλά το παιχνίδι έχει ολόκληρο σύστημα πολλαπλών quicksave σαν το Half Life, αλλά με παραπάνω από 2 saves.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...