Προς το περιεχόμενο

The Machinist

Guerriero4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tην είδα πριν λίγο σε dvd. Αρκετά καλή ταινία, φοβερή αρμόσφαιρα, και η ερμηνεία του Bale αλλά....

SPOILER ALERT

... το όλο σκηνικό μου θύμισε αρκετά την "παράλληλη προσωπικότητα" στο Fight Club. Αυτό μου ήρθε με την μια στο μυαλό, δεν το πρόσεξε κανείς άλλος?

END OF SPOILER

Δημοσ.

Κι εμένα.. Και την ψιλιάστηκα σε κάποια φάση τη δουλειά,

SPOILER

εκεί που στο γραφείο του έλεγαν ότι δεν υπάρχει ο άλλος ο τύπος, και αυτός εξακολουθούσε να τον συναντάει..

END SPOILER

Όχι βέβαια το πως έγιναν όλα, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός ήταν που το ψιλοκατάλαβα σχετικά νωρίς. Μπορεί να πήγε συνειρμικά κι εμένα το μυαλό μου εκεί που είπες..

Αλλά γενικά αρκετά καλή ταινία.. mind games..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nice movie. Μόλις την είδα στο filmnet. Πολύ ατμόσφαιρα. Έχω δηλώσει και ξαναδηλώνω φαν του Bale (ε, αυτό με τα κιλά δεν μπορεί να μην σχολιαστεί. Σ'όλη την ταινία σκεφτόμουν "Όχι! Αδύνατον! Είναι εφφέ! Αποκλείεται!").

Αν γυριζόταν σε μια άλλη δεκαετία θα άξιζε ίσως ακόμα περισσότερο. Είναι πάντως από τις καλές ταινίες του είδους της, απλά το κακό είναι ότι τώρα βγαίνουν τέτοιες ταινίες (καλές και κακές) με το κιλό. Αν λείπαν οι κακές, κάτι θα γινόταν. Έλα όμως που υπάρχουν και τις έχουμε δει και αυτές;

Δημοσ.

Όντως πολύ γ...η ταινία.

Μου θύμισε λίγο MEMENTO το όλο σκηνικό όσον αφορά την ατμόσφαιρα, και το FIGHT CLUB όσον αφορά την κατάληξη (όπως έχει προαναφερθεί)...

Αλήθεια που αλλού έχει παίξει ο CHRISTIAN BALE???

Σπάω το κεφάλι μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...