privateer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Eλλάδα εννοείς?Γιατί δεν υπαρχει πουθενά ρε γαμώτο? Nai ellada. http://www.videoseven.gr/ObjectDetails.cfm?ObjectID=7200
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Οκ, θα τσεκάρω και σήμερα στο video club μου και θα την πάρω αν την έχει!!Thanx
hugelacky Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Tην είδα πριν λίγο σε dvd. Αρκετά καλή ταινία, φοβερή αρμόσφαιρα, και η ερμηνεία του Bale αλλά.... SPOILER ALERT ... το όλο σκηνικό μου θύμισε αρκετά την "παράλληλη προσωπικότητα" στο Fight Club. Αυτό μου ήρθε με την μια στο μυαλό, δεν το πρόσεξε κανείς άλλος? END OF SPOILER
Sadako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Κι εμένα.. Και την ψιλιάστηκα σε κάποια φάση τη δουλειά, SPOILER εκεί που στο γραφείο του έλεγαν ότι δεν υπάρχει ο άλλος ο τύπος, και αυτός εξακολουθούσε να τον συναντάει.. END SPOILER Όχι βέβαια το πως έγιναν όλα, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός ήταν που το ψιλοκατάλαβα σχετικά νωρίς. Μπορεί να πήγε συνειρμικά κι εμένα το μυαλό μου εκεί που είπες.. Αλλά γενικά αρκετά καλή ταινία.. mind games..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Nice movie. Μόλις την είδα στο filmnet. Πολύ ατμόσφαιρα. Έχω δηλώσει και ξαναδηλώνω φαν του Bale (ε, αυτό με τα κιλά δεν μπορεί να μην σχολιαστεί. Σ'όλη την ταινία σκεφτόμουν "Όχι! Αδύνατον! Είναι εφφέ! Αποκλείεται!"). Αν γυριζόταν σε μια άλλη δεκαετία θα άξιζε ίσως ακόμα περισσότερο. Είναι πάντως από τις καλές ταινίες του είδους της, απλά το κακό είναι ότι τώρα βγαίνουν τέτοιες ταινίες (καλές και κακές) με το κιλό. Αν λείπαν οι κακές, κάτι θα γινόταν. Έλα όμως που υπάρχουν και τις έχουμε δει και αυτές;
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Όντως πολύ γ...η ταινία. Μου θύμισε λίγο MEMENTO το όλο σκηνικό όσον αφορά την ατμόσφαιρα, και το FIGHT CLUB όσον αφορά την κατάληξη (όπως έχει προαναφερθεί)... Αλήθεια που αλλού έχει παίξει ο CHRISTIAN BALE??? Σπάω το κεφάλι μου...
Members gsarig Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 american psycho, batman begins - λογικά σε κάποια απο αυτές τις δύο θα τον έχεις δει
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 RIGHT!!! TO AMERICAN PSYCHO... Ένα βράδυ στον ΑΝΤΙ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.