^BOOMBOOM Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Mόλις είδα τη ταινία, πολύ ωραία ατμόσφαιρα και πραγματικά απίστευτος ο Bale. Οσοι δεν την είδατε αξίζει.
john1987 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 emena de mou arese kai toso...ligaki bareth kai problepsimh... o bale poly kalos...(kai sto batman begins einai σφιχτης!)
kostas_crete Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 vghke se dvd??? giati edw (xania) oute pou exw akousei tipota kai thn exei dei apo oti vleepw apo to thread arketos kosmos.
-nick- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Προσωπικα την βρηκα αρκετα καλη... Θετικο στοιχει[για μενα] οτι σε βαζει να σκεφτεις για να καταλαβεις την πλοκη και τι εγινε στο τελος, δεν στα δινει ολα "στο πιατο"... γενικως ψιλο-προβληματιζεσαι να καταλαβεις τι ειναι πραγματικοτητα και τι ειναι παραισθησεις λογω αυπνιας... ;] =-=-=-SPOILER ALERT =-=-=-= Gia ton filo poy rotise gia ton mauro.... kai ego kati tetoio katalaba...pisteuo antiprosopeye tis "typseis" poy eniothe gia to dystyxhma poy eixe prokalesei... enas xarakthras toy myaloy toy.
john1987 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 ενταξει προβληματιζεσαι βεβαια αλλα φαινεται οτι η φαση ολη δεν ειναι αληθεια και γενικα η "γκριζα" φωτογραφια της ταινιας την καθιστα βαρετη κ κουραστικη....
-nick- Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 ενταξει προβληματιζεσαι βεβαια αλλα φαινεται οτι η φαση ολη δεν ειναι αληθεια και γενικα η "γκριζα" φωτογραφια της ταινιας την καθιστα βαρετη κ κουραστικη.... isos, kai ego pisteuo oti ligo meta thn mesh ekane ligo "koilia" h tainia alla se genikes grammes mou arese arketa... tha thn eblepa k mia 2h fora dhl...
john1987 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 εγω δε θα αντεχα 2η φορα...εδω πηγα να φρικαρω στην πρωτη....
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Gia to thema me ton maurouli SPOILER ALERT Apo ton poly Lynch exw mathei na vlepw kati tetoies tainies entelws symvolika (edw psilovoithise,apo tin katadiwxi me ta amaxia eixa psilokatalavei to telos) ALLAAAAAAAAAA exw tin aisthisi oti i oli tainia itan perisotero Memento ante to poly kana Mulholland drive(psaxe na vreis ti paizei) para Lost Highway(psaxe na vreis ti paizei kai ama vreis xese me).Oi typoi sto ergostasio mporei na symvolizan kati alla mporei kai aplws na "antiproswpeuan" kati (allos tis typseis,allos tin kourasi,allos tin metathesi eythinwn) xwris auto na simainei oti htan fantastika proswpa.Sto telos gia ta proswpa poutan fantastika (or at least ala Mulholland drive allages rolwn) eixame stoixeia pou na deixnei tin mh yparxi tous
beastgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Πολύ καλή ταινία αν και έχω ήδη δει και πολλές παρόμοιες. Πιστεύω αν δεν είχα δει άλλες με το ίδιο πάνω κάτω θέμα θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Η ατμόσφαιρα ήταν όλα τα λεφτά Πρόσεξε κανείς ότι είναι γυρισμένη στη Βαρκελώνη;
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Κανένας δεν απαντάει στο ερώτημα αν έχει βγεί σε dvd...Πάντως το videoclub μου δεν την έχει!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Σε ελληνικό DVDάδικο, ούτε εγώ το έχω δει. Στο play.com υπάρχει πάντως: http://www.play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=R2&title=649377 (δεν λέει για υπότιτλους)
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Eλλάδα εννοείς?Γιατί δεν υπαρχει πουθενά ρε γαμώτο?
dim_b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάντως σήμερα το είδα στο Seven. Δεν ξέρω πότε βγήκε ακριβώς γιατί είχα αρκετές μέρες να το επισκευθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.