Draminos1979 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Έχω την παραπάνω κάρτα και τον τελευταίο καιρό το ανεμιστηράκι της άρχισε να μου κάνει κάτι κολπάκια. Σκέφτομαι να αλλάξω όχι μόνο το ανεμιστηράκι αλλά ολόκληρο το σύστημα ψύξης. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό σύστημα ψύξης ? Σκέφτομαι για κάποιo από αυτά που είναι σαν "σάντουιτς" αλλά δεν θυμάμαι που τα είχα δει και πως τα λένε. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη. Thanks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 http://www.checkmate.gr kai diale3e...kalo einai to Arctic Cooling Vga Silencer Ati 1 (gia 9700pro)
vlachaquito Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 www.checkmate.gr[/url'] kai diale3e...kalo einai to Arctic Cooling Vga Silencer Ati 1 (gia 9700pro) oute na to skeptese gia ta santouits, exei h thermaltake kai h zalman, einai fanless psyxtres vasika...ayto pou sou dinei o thresh einai to koryfaio kai gia overclocking einai h kalyterh epilogh..se opoio forum kai na psakseis tha deis oti akoma kai oi pio trelloi gamers ayto vazoun..
Draminos1979 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Πήγα χθές στην αγορά και το μόνο που βρήκα είναι το Artic Cooling VGA Silencer Rev 3 το οποίο κάνει για Radeon 9500-9800 (όλες τις εκδόσεις). Τελικά το πήρα και το εγκατέστησα. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο θόρυβος έχει εξαφανιστεί αλλά για θερμοκρασίες δεν ξέρω γιατί η κάρτα δεν έχει αισθητήρα. Κατά τα άλλα όλα καλά. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.