Panthers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Γεια σας παιδες τι κανουμε?λοιπον απορια κλασσικη θελω ενα DVd να το μετατρεψω σε μια μορφη οπως DivX η καποια αλλη π.χ. Avi ισως ωστε να γραφτει σε Cd λογικα ειναι εφικτο αυτο το θεμα ειμαι κατα ποσο ειναι ευκολο και τι προγραμματα πρεπει να κατεβασω ωστε να κανω σωστα την δουλεια μου. αυτα οταν ειναι μου λετε Thanks και τα ξανα λεμε
xaaxanoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Καλά αν αποφασίσεις τι από τα δύο θες (άλλα λες στο τόπικ και άλλα στο ποστ) τα ξανα λέμε.... Σοβαρά τώρα, αφού είσαι εμφανώς αρχάριος δοκίμασε το autogk για αρχή...
Panthers Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 kai re si xaxanouli loipon epeidi toulaxiston se auto ton tomea den gnorizo kati gia dose voithia pio programma na katevaso kai min kaneis eironies kai ta sxetika tora an den to diatiposa sosta einai dikia mou ma..... esi kane tin kali kai pes ti na katevaso esto kai gia arxarios pou eimai ante perimeno nea sou
xaaxanoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 χιχιχι, γιατί αρπάζεσαι? αφού σου απάντησα ήδη: autogk
Challenger Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Προτείνω Intervideo Dvdcopy. Πολύ σταθερό αν και λίγο αργό. Μετατρέπει όμως ανάμεσα στα DVD, VCD, SVCD, Divx και M-DVD. ΦΟΒΕΡΟ!
stehellas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 re challenger pos tha prostheso kai subs sto dvd protoy to burn (kai allos asxetos )
Panthers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 ok xaxanouli den arpazome apla psilo spastika prosorina dioti den to katexo to thema kai zitisa voithia kai gnomi dikia sas mias kai ta pezete auta ta pragmata to thema elixe sinexizoume tin anazitisi. challenger thanks kai esena gia tin voithia sou..
Challenger Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Για subs δεν ξέρω. Κάνε ένα search και σίγουρα θα βρεις πολλά εργαλεία γι αυτή τη δουλειά. Αν και μπορείς απο τη στιγμή που θα τους βρεις να τους αναπαράγεις και να τους συγχρονίσεις με το bsplayer. Για να τους ενσωματώσεις όμως στην εικόνα, θα χρειαστείς κάποιο πιο ειδικό πρόγραμμα
panosp1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 koitame kai ta STICKY kamia fora!!!!! oloklirous odigous exoun grapsei ta paidia.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.