Προς το περιεχόμενο

Windows XP Media Center 2005

Angeldust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει βάλει κανείς το συγκεκριμένο λειτουργικό? Εγώ το "αγόρασα" πριν λίγες μέρες και το εγκατέστησα. Εμφανισιακά και με μια πρώτη ματιά δεν εχει καμμιά διαφορά με τα κλασσικά Windows XP. Το Media Center όμως κάνει την διαφορά και είναι όλα τα λεφτά. Συγκεντωμένα όλα σε ενα πρόγραμμα, εξαιρετικά απλό και εύχρηστο. Αν υπήρχε και ενα remote-control θα ήταν όλα άψογα. Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ αυτό το remote-control που δίνουν με τα συστήματα που φοράνε απο την αρχή ΜCE2005? Δοκίμασα με αυτό που έχω (απο την κάρτα γραφικών της MSI) σε συνδυασμό με το girder αλλά είναι πολύπλοκο και δεν έχει το αποτέλεσμα που περίμενα. Δουλεύει βέβαια αλλά αρκετές (και πιο σημαντικές) λειτουργίες δεν μπορούν να εκτελεστούν. Βρήκα κάποια ξένα sites που πουλάνε το εν λόγω remote μαζι με USB Infrared Receiver, αλλά είναι Αμερικάνικα και δεν στέλνουν Ελλάδα. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε Ελληνικό κατάστημα?

Δημοσ.

Είχα δει σε κάποιο παλαιότερο post οτι το πλαίσιο πουλάει το συγκεκριμένο remote προς 44 ευρώ. Το έχει πάρει κανείς? Εντυπώσεις?

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι τα WMC 2005 είναι λίγο πιο αργά -ελάχιστα- από τα άλλα ΧΡ και ότι επίσης έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν. Κατά τα άλλα είναι το νέο διαμάντι στην οικιακή ψυχαγωγία της Microsoft. Το έχουν ρίξει στην εμφάνιση και απόδοση καμία εδώ που τα λέμε...

Δημοσ.

Εμένα ίσα ίσα παλιότερα τα ΧΡ τα απλά κόλλαγαν περισσότερο!Εδώ και 1-2 μήνες που χρησιμοποιώ τα Media Center μόνο μια φορά μου κόλλησαν μετά από 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας(DIVX,παιχνίδια κ.α.)!

Από απόδοση......το ίδιο πράγμα είναι να μην σου πω και καλύτερα!

Δημοσ.

Το remote το έχουν και στο πλαίσιο αλλά δεν ξέρω τιμή. Δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό πάντως. Πριν 3-4 μέρες εγκατέστησα το xbox media center και είναι άψογο! Παίζει τα πάντα (από εικόνες και mp3 μέχρι dvd, divx, xvid, real media kai quicktime!)και κάνει streaming και από το pc! Αν έχετε xbox δοκιμάστε το. Θα ενθουσιαστείτε! :-)

Δημοσ.

Το remote το πήρα από το πλάισιο πριν από 3 - 4 εβδομάδες γύρω στα 35? και παίζει μια χαρά ... επίσης έχω βάλει και την AverMedia M150 MCE (μιας και η Pinnacle PCTV Pro δεν είναι στη λίστα από το συμβατό hardware και δεν την βλέπουν τα MCE) και ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλή στην ποιότητα λήψης και στις εγγραφές (τιμή γύρω στα 75?) αν και προτιμούσα ένα μοντέλο της Hauppauge αλλά δεν το έβρισκα γρήγορα ...

Δημοσ.
Το remote το πήρα από το πλάισιο πριν από 3 - 4 εβδομάδες γύρω στα 35? και παίζει μια χαρά ... επίσης έχω βάλει και την AverMedia M150 MCE (μιας και η Pinnacle PCTV Pro δεν είναι στη λίστα από το συμβατό hardware και δεν την βλέπουν τα MCE) και ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλή στην ποιότητα λήψης και στις εγγραφές (τιμή γύρω στα 75?) αν και προτιμούσα ένα μοντέλο της Hauppauge αλλά δεν το έβρισκα γρήγορα ...

Η Avermedia M150 MCE σε τιμή την πήρες και απο που? Εχει και το τηλεχειρηστήριο ton ΜCE μαζι ??

Δημοσ.
Μπορούν να αγοραστούν τα Media Center 2005 χωρίς την αγορά HTPC; Που μπορώ να τα βρώ;

Aπο οσο εχω διαβάσει προς το παρόν τα δίνουνε σε OEM κατασκευαστές αν και κάπου πήρε το μάτι μου οτι θα μπορεί και ιδιώτης να τα αγοράσει.

Παντως σε sites του εξωτερικού π.χ. NewEgg θυμάμαι οτι τα πουλάνε κανονικά .

Δημοσ.

nasmania, από το eshop γύρω στα 75? (δεν θυμάμαι ακριβώς) και δεν έχει κανένα remote (μάλιστα επειδή είναι OEM δεν έχει και καθόλου software - μόνο τους drivers έχει). Συνεργάζεται άψογα με τα MCE αλλά για να λειτουργήσει στα 'απλά' XP θέλει 3rd party application.

Δημοσ.
Να σημειώσω ότι τα WMC 2005 είναι λίγο πιο αργά -ελάχιστα- από τα άλλα ΧΡ και ότι επίσης έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν. Κατά τα άλλα είναι το νέο διαμάντι στην οικιακή ψυχαγωγία της Microsoft. Το έχουν ρίξει στην εμφάνιση και απόδοση καμία εδώ που τα λέμε...

Εγώ εχω παρατηρήσει αύξηση επιδόσεων με τα Media Center και όχι μείωση. Δεν έχει κολλήσει ποτέ ο υπολογιστής και όλα δουλεύουν άψογα.

Δημοσ.

To remote είναι το αυθεντικό της Microsoft?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...