nick_gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Κατα την εγγραφή DVD, με το NEC(ενός φίλου), αυτά γράφονται με τον ήχο σχεδόν να μην ακούγεται καθόλου.... δοκιμάζονται με κάποια δικά μου DVD, παρατήρησα ότι όντως δεν είναι πρόβλημα του DVD player μου μιας και τα δικά μου ακούγονται αρκετά πιο δυνατά Τι μπορεί να φταίει?
adams Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Υποθετω πως οταν μιλας για εγγραφη dvd εννοεις το back-up dvd ταινιων. Αν ειναι ετσι τοτε ο ηχος δεν επηρεαζετε καθολου ,ειναι ιδιος και απαραλαχτος με το πρωτοτυπο ανεξαρτητος dvd writer προγραμματος κ.λ.π Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες
nick_gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 και όμως ο ήχος γράφεται πολύ πιο χαμηλά! η εγγραφές γίνονται με το dvd shrink, και είναι για backup
adams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 και όμως ο ήχος γράφεται πολύ πιο χαμηλά! η εγγραφές γίνονται με το dvd shrink, και είναι για backup Kαι ομως επαναλαμβανω σε dvdbackup δεν επηρεαζεται κατ' οποιοδηποτε τροπο ο ηχος (ac3 ή dts) ειναι ιδιος και απαραλλαχτος. Αλλου θα πρεπει να εντοπιστει το προβλημα. Φυσικα μιλαμε για αντιγραφη αυθεντικων dvd οχι dvd που "αγορασαμε" απο τον συμπαθη εγχρωμο...γιατι ειναι dvd φτιαγμενο απο xvid με mp3 ή ac3 ηχο.
nick_gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 όχι τα dvd είναι αυθεντικά...αν ήταν αντεγραμένα θα μπορούσα να καταλάβω ότι είναι μέσα απο αίθουσα ή συμπιεσμένα κλπ...γι αυτο μου κάνει τόση εντύπωση πως μπορεί να χαμηλώνει ο ήχος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.