Προς το περιεχόμενο

Chipaki για PS2?

bill7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να chipαρω το PS μου!Μου γεννηθηκαν οι εξης ευλογες αποριες:

Ποιο chipακι να παρω?Αν το τσακωσω απο νετ που θα παω να μου το βαλουν?(το τσιπακι)Χωρις να μου πιασουν των κωλο!

Δημοσ.

Οχι ρε boy!Αν το παρω απο το νετ και μου σκασει σπιτι το πακετακι με την chipουρα που θα παω να μου το βαλουν?Στον μαναβη?Στον μπακαλη?Η μηπως στον ΑΒ που εχει και του πουλιου το γαλα..?Αν το παω σε κανενα ηλεκτρολογο-επισκευαστη τηλεορασεων κτλ με τα σχεδια θα την κανει την δουλεια ή θα μου το φερει κ να το κρατανε 4(κορακια)(R.I.P. δηλαδη) Τωρα για αναγκες τα κλασικα.....παιχνιδια ps2 και καμια τσοντα να περναει η ωρα στις αγαμιες.....

Δημοσ.

Αν δεν το ξέρεις κυκλοφορεί στην αγορά cd που το βάζεις στην κονσόλα, διαβάζει τα αρχεία και μετά τοποθετείς το αντίγραφο του παιχνιδιού και παίζεις! Έτσι δεν χρειάζεται να τσιπάρεις το μηχάνημα! Για ψάξτο λίγο! ;)

Δημοσ.

ποιο ειναι αυτο το CD ρε παιδια??????????

Το ξαρδεφακι εχει την κονσολα και με εχει πρηξει να του βρω ανθρωπο να του τσιπαρει την κονσολα και εγω του λεω οτι ειμαι κατα γιατι δε τις πολυπιστευω αυτες τις πατεντες.............Ειμαι βεβαι ασχετος απο Ps2 δεν ειχα ποτε ουτε θα παρω...αλλα το ξαδερφακι μου με χει πρηξει οποτε η λυση CD μου μοιαζει καλη......

Δημοσ.

Συνήθως αυτοί που ξέρουν για τα τσιπαρίσματα κι όλα τα άλλα είναι τα καταστήματα που πωλούν τα αντίγραφα των παιχνιδιών. Εκεί ρωτήστε για το δισκάκι που προανέφερα. Σε ένα τέτοιο μου το είπαν κι εμένα. Είναι δυνατόν να πωλείτε στην Χαλκίδα και όχι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Υπάρχει αυτο το cd. Ρίξε μια ματιά στο modchipstore.

Κατα τα άλλα μπορείς και χωρίς τπτ με ένα gameshark μόνο να παίξεις αντιγραφές αλλά είναι πολύ μπακαλίστικος τρόπος και δε λέει οπότε δεν κάθομαι καν να το αναφέρω. Πάλι έχει να κάνει με "δούλεμα" στο booting. To cd στο modchipstore έχει γύρω στα 15-20 ευρώ νομίζω. Το σκέφτομαι και εγώ σοβάρα. Άν το έχει δοκιμάσει κανείς ας ανημερώσει. Τσάγια! :)

Δημοσ.

An mpeis sto modchip.gr 8a deis auto pou sou lene gia to swap magic disk,etsi legetai to diskaki pou kaneis thn allagh kai paizeis to antigrafo.Tespa,egw pou exw ps2 silver to exw tsiparei kai oute allages kanw oute tipota.60 eurw mou to tsiparane kai eixe dwro 3 games ths epiloghs mou.Fantazomai oti an psa3eis ekei gyrw 8a paizoune oi times!Ante kala psa3imata...

Δημοσ.
An mpeis sto modchip.gr 8a deis auto pou sou lene gia to swap magic disk,etsi legetai to diskaki pou kaneis thn allagh kai paizeis to antigrafo....

To ψαχνω τωρα ελπιζω να κανει τη δουλεια που προαναφερεις...χωρις επιπλοκες...αντε για να ησυχασει και ο ξαδερφος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...