therock Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Tha ithela eseis pou gnorizete na mou ksekatharisete merika pramata. Kat'arxasa exo akousei toses fores pos ta dvd+r einai kalitera apo ta dvd-r.Giati ayto?Kai ama einai etsi giati ta + einai poio ftina afou einai poio kala? Episis ta + exoun kali simvatotita se dvd reader se pc kai se deck?Einai aksiopista gia storing simantikon dedomenon? Oso gia markes ti proteinetai?Poli Taiyo Yuden akouo.Gia plextor 716-a me poia 8x mporo na grapso sta 16 me asfaleia? Apo times,iparxoun kaliteres apo eshop kai burnit? Kai telos oso gia tin egraffi poia i diafora se dvd iso kai udf mode sto nero? Thanx.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 i diafora sta + kai sta - ine o tropos pou grafoun.pio axiopista ipotithetai oti einai to -.ta + einai pio kala otan grafoun apo exoterikes analogikes piges giati mporoun na xasoun frame ipotithetai.to + logo tou tropou pou grafei mporei na graftei pio grigora apo to -. kai ta 2 sinithos pezoun sta kainouria dvd kai deck.kai ta 2 einai asfali gia data arkei na einai kali marka to dvd.tdk ,verbbatim ,Taiyo Yuden opos lene oloi einai mia xara.kalitera ta 8x na ta grafeis 8x para 16.min kaneis risko gia 5 lepta diafora tora ektos an grafeis 100 dvd tin imera kai biazesai.kai e-shop kai burnit kai kasetemporiki kai eshop 21 mia xara times.to udf itan gia na diabazontai ta epanagrapsima kai thimame sta 98 pernages udf reader.tora den ksero ti ginetai alla panta iso ta grafo.kai oi wd gia mena oi diskoi einai pio kaloi alla einai pio ftinoi apo maxtor.pio kala theoro ta tdk apo sony alla ta dvd sony einai pio akriva.who knows.exei na kanei me to poso ta fernei i antiprosopia ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.