Axaristos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Ναι τα πράγματα ήρθαν τούμπα και η Intel με την νέα σειρά επεξεργαστών θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα θερμότητας που αντιμετωπίζουν οι επεξεργαστές της. Και εδώ τα ίδια.. έχει μείνει ακόμα η ρετσινιά στην AMD. Τι να κάνεις όμως που τα άτομα που δουλεύουν σε περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά, έχουν τις γνώσεις που χρειάζεται ένας πωλητής σε Super Market
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μακαρι οπως λετε παιδια, να το καταλαβουν οι εταιρειες πως χρειαζονται ατομα με γνωσεις -και γιατι οχι, και με πτυχιο- μπας και παρουν και κανα φραγκο παραπανω αυτοι που πραγματικα ξερουν και "λιωνουν" σε τετοια μαγαζια-καταστηματα. Ξερω αρκετους που δουλευουν σε τετοια και παιρνουν μονο 500 το μηνα.... Για την ιδια δουλεια, σε αλλες χωρες της ΕΕ παιρνουν 1000+...... ---Παντως πρεπει να το παραδεχτουμε! Οι Intel οντως "ψηνουν" και αυγα! LOL
ALEX2K Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 και εγω εχω τον 3500+ winchester και οι θερμοκρασιες μου ειναι maximum στους 39
pseira Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 TASSOSPA to chipset cooler sou akougetai ka8olou? to diko mou bouizei san trelo.... Ebala mia antistasi gia na xamilwsw strofes...Lete na yparxei problima? Exw balei kai enan 12ari na to fysaei basika.... Peite mou osoi exete tin idia mitriki plz! CPU exw 33C
phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Το Northbridge στους AMD δεν εχει και τπτ ιδιαιτερο μεσα ωστε να ζεσταθει[Ο memory controler ειναι στον επεξεργαστη] οποτε πιστευω ότι δεν θα εχεις πρόβλημα[Αυτο εχω διαβασει παντου] Εγω με πανελακι το εχω κατεβασει στις 3800rpm απο 5200rpm και πλεον δεν ακουγεται σχεδόν καθολου!
pseira Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 sto nf4 omws einai alliws ta pramata......Zestainetai para poly akoma kai me 1.4v!
twingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Εμένα το δικό μου με έναν 3200+ στα 2500Mhz με1,42 ρέυμα είναι 32C και σε φουλ 36c (prime max temperature 2ώρες)winnie Ετσι!
pseira Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Πως τη βλέπεις τη θερμοκρασία; Το core center δε δείχνει. Μάλλον δεν έχει αισθητήρα στο ΝΒ
billpeppas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Με το mbm δείχνει την temp του Northbridge. Νομίζω την δείχνει και σε άλλο πρόγραμμα. [ τώρα περαιτέρω δεν το έχω ψάξει ]
twingo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Με το mbm δείχνει την temp του Northbridge.Νομίζω την δείχνει και σε άλλο πρόγραμμα. [ τώρα περαιτέρω δεν το έχω ψάξει ] Και στο speed fan την δείχνει.Εγω εκεί την βλέπω.
TASSOSPA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 TASSOSPA to chipset cooler sou akougetai ka8olou? to diko mou bouizei san trelo....Ebala mia antistasi gia na xamilwsw strofes...Lete na yparxei problima? Exw balei kai enan 12ari na to fysaei basika.... Peite mou osoi exete tin idia mitriki plz! CPU exw 33C Οχι δεν ακουγεται σχεδον καθολου. Οπως και γενικα ολο το συστημα. Βεβαια σε απολυτη ησυχια ακουγεται αλλα σε ανεκτα επιπεδα. Μήπως εχει προβλημα το κουλεράκι? Επισης να αναφέρω οτι το κουτί ειναι το 6Α19 με τους 2 12άρηδες μπρός πισω και εχω ανοιξει και τρύπα στο πλάι για άλλον ενα 9άρη
geoal1973 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Βρε παιδια το προβλημα με τα μαγαζια ειναι οτι δεν τους ενδιαφερει να δειξουν οτι ξερουν μια και γενικα πουλανε σε ασχετους υπολογιστες και περιφεριακα οι οποιοι αγοραζουν οτι τους πουνε.Και φυσικα τους καταστηματαρχες δεν τους ενφιαφερει καθολου αυτο εφοσον πρωτον πουλαει και δευτερον δινει μισθους πεινας σε καθε ανιδεο πιτσιρικα ή πιτσιρικα που επειδη συναρμολογισε καποτε ενα Pc νομιζει οτι εγινε και ειδικος (στο τυρι... ασχετο).Αρα τι να τον κανει τον γνωστη του ειδους που θα ζητησει 3 μισθους και θα δουλευει μια βαρδια σαν επαγγελματιας που θα ειναι.Το ιδιο προβλημα εχω και εγω που ειμαι 12 χρονια τεχνικος τηλεπικοινωνιων εχοντας δουλεψει σε μεγαλες εταιρειες (ΔΟΛ,Siemens,STET/TIM) πηγα στη VIVODI και μου εδωσαν 1000 μικτα οσα θα εδιναν δηλαδη σε οποινδηποτε.Η διαφορα ειναι οτι εγω εμπαινα σε κομβο και ηξερα ολα τα μηχανηματα τι ακριβως ειναι και πως να τα φτιαξω και οι παλοι μου συναδελφοι ουτε καν ηξεραν για ποιο λογο ειναι εκει.Ετσι ειναι οι κατασταση στην Ελλαδα παιδια δυστηχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.