Προς το περιεχόμενο

NFORCE4+AMD64 3200+ Winchester

TASSOSPA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου φαίνεται σαν ψέμματα.

Εφτιαξα ενα μηχάνημα με MSI K8N NEO4 PLATINUM KAI AMD64 3200+ Winchester.

Oταν το άνοιξα δεν πίστευα στα ματια μου.

Ειχε υποθερμια. 29-32 βαθμούς και σε φούλ 38-39

Και με την μαμίσια ψύκτρα.

Ειναι δυνατόν?

Δημοσ.

Τέτοιες θερμοκρασίες και παρακάτω θα βλέπεις!!!

Εγω με a64 3000+ και μητρική την asus a8vdeluxe έχω μετά απο 5-6 ώρες 34cpu και 20 μητρική!!!

Δημοσ.

Η Intel έχει το όνομα, ενώ η AMD την τεχνογνωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς όμως η ρετσινιά της AMD θα μείνει για πάντα.

Προχτές πήγα σε ένα μαγαζάκι με υπολογιστές και ιδού η συνομιλία μου με τον υπεύθυνο: Ε=εγώ, Υ=υπεύθυνος.

Ε: Γεια σας, έχετε επεξεργαστές Α64 socket939;

Υ: Α όχι, ανεβάζουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έχουν προβλήματα και καίγονται και γι' αυτό δεν φέρνω.

Ε: Α καλά, ευχαριστώ...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

planetman Από το περίπτερο της γειτονιάς σου πήγες να πάρεις επεξεργαστή;Αυτά δεν γίνονται ρε φίλε ή εκτός δίπλα στα πακέτα με τα τσιγάρα και τις καραμέλες είχε και κανα 3-4 επεξεργαστές και πήγες να αγοράσεις....Δηλαδή ο τύπος τι έφερνε μονο duron ή κανένα celeron;Μπα μάλλον θα έφερνε slot 1 που αρκετοί είχαν μόνο ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρα και δεν είχαν πρόβλημα να καούν

Δημοσ.

I fasi einai oti to skiniko irthe toumpa, me tin intel na tiganizei ayga panw sous epeksergastes tis... xi xi... Ayto me tin thermokrasia exei perasei edw kai xronia... provlima ixan oi athlon kai oi prwtoi XP, oi ypoloipoi eixan kolisei tin retsinia...

Δημοσ.

palawiaris, πήγα σε ακριβώς αυτό που έγραψα πριν, σε ένα μαγαζάκι (μικρό) με υπολογιστές.

Και Shineboy, δεν νόμιζαν τίποτα. Καλά κατάλαβαν απλώς όταν δεν ασχολείσαι σοβαρά, αυτά παθαίνεις...

Δημοσ.

tin irwnia sto "nomizan" tin vlepeis? den enwei oti nomizan ontws... enwei oti oi prescot einai pou kaine...

a, kai kata pasa pithanotita, kseroun, apla psaxnoun koroida na vgaloun fraga...

Δημοσ.

Πάντως οι 64Bit Intel είναι πολύ βελτιωμένοι θερμικά...

Εγώ σε Default συχνότητες είμαι με 32 βαθμούς και στα 4GHz στους 37.

Έχω 3.2GHz P4 640 με Zalman 7700Cu cooler.

Δημοσ.
Η Intel έχει το όνομα' date=' ενώ η AMD την τεχνογνωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς όμως η ρετσινιά της AMD θα μείνει για πάντα.

Προχτές πήγα σε ένα μαγαζάκι με υπολογιστές και ιδού η συνομιλία μου με τον υπεύθυνο: Ε=εγώ, Υ=υπεύθυνος.

Ε: Γεια σας, έχετε επεξεργαστές Α64 socket939;

Υ: Α όχι, ανεβάζουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έχουν προβλήματα και καίγονται και γι' αυτό δεν φέρνω.

Ε: Α καλά, ευχαριστώ...

Τα συμπεράσματα δικά σας.[/quote']

akrivos tin idia sizitisi eixa kai ego sto magma apo serres.....aparadekti dikaiologia

Δημοσ.

MadSurfer, το ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Απλά μπαίνεις μέσα και ψωνίζεις αυτό που θέλεις. Το να μην έχουν όμως ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων, τότε αυτό είναι όντως πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...