TASSOSPA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Παιδιά μου φαίνεται σαν ψέμματα. Εφτιαξα ενα μηχάνημα με MSI K8N NEO4 PLATINUM KAI AMD64 3200+ Winchester. Oταν το άνοιξα δεν πίστευα στα ματια μου. Ειχε υποθερμια. 29-32 βαθμούς και σε φούλ 38-39 Και με την μαμίσια ψύκτρα. Ειναι δυνατόν?
dreaming123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Τέτοιες θερμοκρασίες και παρακάτω θα βλέπεις!!! Εγω με a64 3000+ και μητρική την asus a8vdeluxe έχω μετά απο 5-6 ώρες 34cpu και 20 μητρική!!!
planetman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Η Intel έχει το όνομα, ενώ η AMD την τεχνογνωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς όμως η ρετσινιά της AMD θα μείνει για πάντα. Προχτές πήγα σε ένα μαγαζάκι με υπολογιστές και ιδού η συνομιλία μου με τον υπεύθυνο: Ε=εγώ, Υ=υπεύθυνος. Ε: Γεια σας, έχετε επεξεργαστές Α64 socket939; Υ: Α όχι, ανεβάζουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έχουν προβλήματα και καίγονται και γι' αυτό δεν φέρνω. Ε: Α καλά, ευχαριστώ... Τα συμπεράσματα δικά σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 eee nai...synh8ws exoun pyreto...37-38...
palawiaris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 planetman Από το περίπτερο της γειτονιάς σου πήγες να πάρεις επεξεργαστή;Αυτά δεν γίνονται ρε φίλε ή εκτός δίπλα στα πακέτα με τα τσιγάρα και τις καραμέλες είχε και κανα 3-4 επεξεργαστές και πήγες να αγοράσεις....Δηλαδή ο τύπος τι έφερνε μονο duron ή κανένα celeron;Μπα μάλλον θα έφερνε slot 1 που αρκετοί είχαν μόνο ψύκτρα χωρίς ανεμιστήρα και δεν είχαν πρόβλημα να καούν
dantouan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ειναι γεγονος οτι οι νεοι AMD δεν εχουν τα προβληματα θερμοκρασιας που ειχαν οι πιο παλιοι...
skoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 I fasi einai oti to skiniko irthe toumpa, me tin intel na tiganizei ayga panw sous epeksergastes tis... xi xi... Ayto me tin thermokrasia exei perasei edw kai xronia... provlima ixan oi athlon kai oi prwtoi XP, oi ypoloipoi eixan kolisei tin retsinia...
Shineboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μήπως στο μαγαζί μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι θες Prescott? (χε χε κακίες...)
planetman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 palawiaris, πήγα σε ακριβώς αυτό που έγραψα πριν, σε ένα μαγαζάκι (μικρό) με υπολογιστές. Και Shineboy, δεν νόμιζαν τίποτα. Καλά κατάλαβαν απλώς όταν δεν ασχολείσαι σοβαρά, αυτά παθαίνεις...
skoy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 tin irwnia sto "nomizan" tin vlepeis? den enwei oti nomizan ontws... enwei oti oi prescot einai pou kaine... a, kai kata pasa pithanotita, kseroun, apla psaxnoun koroida na vgaloun fraga...
Gabriel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Πάντως οι 64Bit Intel είναι πολύ βελτιωμένοι θερμικά... Εγώ σε Default συχνότητες είμαι με 32 βαθμούς και στα 4GHz στους 37. Έχω 3.2GHz P4 640 με Zalman 7700Cu cooler.
sT@vr0z Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Η Intel έχει το όνομα' date=' ενώ η AMD την τεχνογνωσία. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς όμως η ρετσινιά της AMD θα μείνει για πάντα. Προχτές πήγα σε ένα μαγαζάκι με υπολογιστές και ιδού η συνομιλία μου με τον υπεύθυνο: Ε=εγώ, Υ=υπεύθυνος. Ε: Γεια σας, έχετε επεξεργαστές Α64 socket939; Υ: Α όχι, ανεβάζουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες και έχουν προβλήματα και καίγονται και γι' αυτό δεν φέρνω. Ε: Α καλά, ευχαριστώ... Τα συμπεράσματα δικά σας.[/quote'] akrivos tin idia sizitisi eixa kai ego sto magma apo serres.....aparadekti dikaiologia
MadSurfer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Aporo giati kati tetoia magazia synexizoun kai yparxoun, apo thn allh omos mou exei tyxei polles fores kai se megales alysides katasthmatwn na mhn kseroun thn tyfla tous.
planetman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 MadSurfer, το ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα. Απλά μπαίνεις μέσα και ψωνίζεις αυτό που θέλεις. Το να μην έχουν όμως ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων, τότε αυτό είναι όντως πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.