phovos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 To epipedo tou forum einai arketa anevasmeno kai de xreiazetai "anava8misi" Oso gia to sxolio sou EXSARXEIA_CITY elpizw na mhn htan eironiko giati den exw dosei to paramikro dikaioma se kanenan edw mesa na me eironeuetai...An den htan, sugnwmh pou to parermhneusa....
paschalia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 το ignore user τελικά πως ακριβώς λειτουργεί αυτό. Είπες αν κάνουμε black list κάποιος δεν θα βλέπουμε το περιεχόμενο των μυνημάτων τους. Δεν έχω βάλει κάποιον ακόμα δυστηχός ούτε για δοκιμή και έτσι δεν έχω καταλάβει. Εχω βάλει κάνα δύο όμως στη λίστα φίλων αλλά εκεί δεν καταλαβαίνω πάλι σε τι εξυπηρετεί. Νόμιζα ότι έτσι θα είναι ποιό εύκολο να στείλεις ένα pm σε ένα φίλο αλλά δεν είναι αυτό. Σχετικα με τον αποκλεισμο χρηστη εχω και εγω μια απορια . Σε τι χρησιμευει μιας και παρα το οτι εχεις αποκλεισει καποιον μπορεις να δεις τα ποστς του με το να πας στο προφιλ του και να πατησεις την ευρεση δημοσιευματων .
georgeadams Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Χρησιμεύει, όταν διαβάζεις ανέμελος ένα topic, να μην βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου ένα ποστ του και νευριάζεις
phovos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Καλο αυτο αλλά παλι δεν εχεις τη περιεργια να δεις τι μπουρδα εγραψε παλι?? Νομίζω ότι για να κανεις ignore ή σε εχει τσατίσει υπερβολικά ο άλλος και δε θες να τον βλεπεις στα ματια σου ή δεν εχεις ιχνος περιεργιας μεσα σου... Επίσης κατι άλλο σχετικό με αυτού του είδους threads...Στην αξιολόγιση θεματος για το "κακιστο" & "κακο" εμφανιζονται ενα και δυο αστερακια αντιστοιχα.Μηπως θα ήταν καλυτερο να αλλαχτει με ενα πιο αντιπροσωπευτικό εικονιδιο?Π.χ ένα Βελακι προς τα κατω που να ΔΕΙΧΝΕΙ ότι το thread δεν ειναι καλό! Ισως αυτο βοηθησει ωστε να μη γραφει ο καθενας ότι του κατεβει στο κεφαλι
theglassicon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Παιδιά αντί να ασχολούμαστε με το τί κάνουν πετσάκιδες με πορνουπογραφές δεν είναι καλύτερα να δημοσιεύουμε καλά θέματα για να ανεβάσουμε το φόρουμ;
PaDouViRuS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Ή με πορνοavatar... (Τι είναι αυτο στο στόμα του Bill???) Αν κάποιος κάνει ανούσια threads ή πολλά threads με παρόμοιο περιεχόμενο είναι όντως κουραστικό έως εκνευριστικό, δεν αντιλέγω phovos... Πάντως δεν είναι σωστό να τους στερήσεις τον λόγο γιατί τα κριτήρια για να ποστάρει κάποιος είναι εντελώς υποκειμενικά... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αγνοούμε...
theglassicon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω τι είναι αυτό στο στόμα του ήρωά μου Βασίλη..........προφανώς κάποιος αλήτης και παλιοχαρακτήρας χάκεψε το άβατάρ μου.......... παλιόπαιδα................
insomniac_new Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 έλεος paredwse κλειδωσε όλα τα topic κανε μας όλους ban να τελειώνουμε... μπορεί μερικα posts που δεν ενδιαφερουν εσένα να ενδιαφέρουν καποιους αλλους το σκέφτηκες αυτο; το post που http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=104211 ετυχέ ενδιαφέροντος απο 2 ατομα και μαλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα και κλειδώθηκε ΕΛΕΟΣ κανε μας και ban για εξύβριση να τελειώνουμε...... αντε κλείδωσε και αυτό το topic.
Cristina Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Αν κάνεις θέμα για τα πλούσια κάλη της Monica, πάλι θα βρεις ανταπόκριση, και πολύ μεγαλύτερη, αυτό δε σημαίνει όμως πως το θέμα έχει σχέση με το forum ή θα πρέπει να μείνει ανοιχτό επειδή είχε απήχηση. Θαρρώ πως ο paredwse είναι ιδιαιτέρως ελαστικός. Μην προκαλείς την τύχη σου, λοιπόν.
marios1957 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ..... Μην προκαλείς την τύχη σου, λοιπόν. lol. Ένα χαμογελάκι στο σχόλιο της Χριστίνας ήθελα να βάλω και τώρα(αναγκάζομαι να) γράφω πλατειασμούς(αδόκιμο,sorry). Fix it,plz.
theglassicon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Είδα έναν άνθρωπο να πέφτει.....δεν πρόλαβα να κάνω μια ευχή...... Ας δόσουμε λοιπόν βιάγκρα στο φόρουμ να σηκωθεί....... Τη γλυτώνεις γιατί ο Πρόεδρος είναι φαντάρος.....................
marios1957 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 ...Τη γλυτώνεις γιατί ο Πρόεδρος είναι φαντάρος..................... ...Αλλά του κρατάμε αμανάτι τον SATA του...
insomniac_new Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Αν κάνεις θέμα για τα πλούσια κάλη της Monica' date=' πάλι θα βρεις ανταπόκριση, και πολύ μεγαλύτερη, αυτό δε σημαίνει όμως πως το θέμα έχει σχέση με το forum ή θα πρέπει να μείνει ανοιχτό επειδή είχε απήχηση. [/quote'] τα απωθημενα της Cristina... Θαρρώ πως ο paredwse είναι ιδιαιτέρως ελαστικός. Μην προκαλείς την τύχη σου, λοιπόν. ΕΛΕΟΣ σιγά μην πρεπει να ζητήσουμε και ευχαριστώ που δεν μας εκανε ban .Σαν πολύ ψηλά δεν τον εχετε παρει τον αμανέ; στο τέλος θα μας ζητάτε και συνδρομή
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Μια μεσοβέζικη λύση στα ανούσια Θέματα και posts,θα ήταν να μην φαίνεται ο αριθμός των μηνυμάτων του κάθε χρήστη. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εφικτό..
meribilos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2005 insomniac_new το να σου κλειδωσουν ενα thread δεν ειναι κακό ειδικά αν υπαρχει και αιτιολογία!Δε μπορω να καταλαβω για πιο λόγο γινεσαι τοσο επιθετικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.