Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με τα ανουσια threads....

phovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρατηρισει ότι υπάρχουν καποια ατομα στην insomnia που καθε τρεις και λίγο φτιαχνουν και απο ενα thread εντελως ανουσιο[π.χ photo απο.....ταδε ] χωρις κανενα περιεχόμενο στα οποία αναφερουν κατι που ειδαν στο net ή οτιδήποτε άλλο τους ερθει στο κεφαλι εκεινη τη στιγμη!

Κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι ενας τρόπος για να γεμίζουν βλακειες το forum και να αυξανουν τα posts τους!!Χρησιμα threads ή θεματα που καποιος ζηταει βοήθεια πεφτουν στη δευτερη σελίδα και τελικά κανενας δε τα βλέπει για να απαντησει...

Κατα πόσο μπορω εγω σα μελος του forum να κανω μια παρατηρηση στο συγκεκριμένο χρήστη/ες????

Μηπως οι Mods θα πρεπει να τους εντοπίσουν και να τους κανουν καμια παρατήρηση?

Δεν εχω κανενα προβλημα να αναφερω ονοματα κτλ αλλα προς το παρων θελω να μαθω αν ειμαι ο μονος που εχει "στραβωσει" με αυτη τη κατασταση...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά το φόρουμ έχει πέσει πολύ τον τελευταίο καιρό για να μην πω τα τελευταία έτη.Πάρα πολλά άτομα που γνώριζαν έχουν αποχωρήσει ή δεν ποστάρουν σχεδόν καθόλου.Θέλει λίγο προσοχή από όλους μας και τήρηση των κανόνων προκειμένου η προσφορά του φόρουμ να μην υποβαθμιστεί.

Δημοσ.

Παιδιά οι mod είναι εδώ για να τηρούνται οι κανόνες κ να μην ξεφεύγουν καταστάσεις.

Όσα κ να ξέρουμε (ή να μην ξέρουμε) είναι αδύνατον να κρατήσουμε σε x επίπεδο το forum σαν mods μόνο.

.

.

.

Το επίπεδο του forum εξαρτάται από όλους μας. Users - Mods - SMods.

.

.

.

Η ερώτηση εδώ, είναι: "τί μπορώ να κάνω εγώ για να κρατήσω ένα επίπεδο", όχι "τι να μην μπορούν να κάνουν οι άλλοι". ;)

Έτσι πάντα στην κατηγόρια θα είμαστε.

/sc

Δημοσ.

Επειδή μάλλον και εγώ έπεσα "θύμα" ενός τέτοιου thread :) , βρίσκω τον εαυτό μου σε αμυνόμενη θέση απέναντι στην δικιά σου, phovos και ειδού και το γιατί:

- Έτυχε, από τέτοιο thread να μου παρουσιαστεί μία οπτική ενός θέματος που δεν είχα συνείδητοποιήσει, και να με ωθήσει προς όφελός μου να το ψάξω καλύτερα.

- Επίσης, προς όφελός μου, βρήκα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για ένα σχετικό θέμα που με απασχόλησε κάποτε αλλά που ξέχασα να ξανα-ασχοληθώ, και ένα τέτοιο thread μου το υπενθύμισε.

- Και στην τελική, επειδή δεν υπάρχει section για "ο,τι μας κατέβει" δηλ. διασκεδαστικά threads, βρίσκω ευχάριστο ένα τέτοιο ανάμεσα σε τόσα άλλα που έχουν κύριο συστατικό τον προβληματισμό... Ξεκουράζει τον ψυχισμό μου, αν θες, και μου ξαναδίνει διάθεση να διαβάσω παρακάτω τα υπόλοιπα.

Τσίμπησα με το "photos απο ... τάδε" γιατί εκεί κάπου πόσταρα, και το συγκεκριμένο μου έδωσε ιδέες για περαιτέρω ενασχόληση.

Και γενικότερα, όσο λίγο καιρό και αν παρακολουθώ τα δρώμενα/λεγόμενα έχω παρατηρήσει πως οι εκκλίσεις για βοήθεια, που σε πάμπολες φορές είναι άσκοπες (γιατί κανείς δεν κάνει τον κόπο να ψάξει, πριν ρωτήσει) είναι αυτό που γεμίζει το φόρουμ... Και πως να μην είναι, αφού οι μισοί γράφουν στα ελληνικά και άλλοι τόσοι σε gkriklish. Και η αναζήτηση ακόμα, είναι μανίκι με αυτά τα δεδομένα...

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση, αλλά διαφωνώ σχετικα, και με έκαιγε να το εκφράσω! :)

Δημοσ.

φιλε phovos το ιδιο με εσενα εχω σκεφτει και εγω αρκετες φορες βλεποντας διαφορα threads.ομως καταλαβαινω οτι το ιδιο πραγμα εχει διαφορετικη σημασια για τον καθε εναν μας.οταν βλεπω καποιον να ρωταει πως θα κανω format?? η πως θα περσω ενα dvd στον δισκο πχ πραγματα που ειναι απλα και γνωστα για τους περισσοτερους ,ακομα και τοτε το καταλαβαινω και το δικαολογω.θελω να πιστευω οτι αυτος που ρωταει το κανει πραγματικα επειδη το εχει ανανγκη και δεν γνωριζει το how to,και οχι ετσι για πλακα,για να μαζεψει μεγαλο αριθμο posts.το θεορω αρκετα "παιδικο"την συλογη posts

και τα ατομα που το κανουν ειναι ελαχιστα.επισης βλεποντας καποιον να παρουσιαζει κατι το οποιο εγω το θεορω αδιαφορο-χαζο-γνωστο-βλακωδες η οτιδηποτε αλλο ακομα και τοτε δεν το κατακρινω.σιγουρα για αυτον που το παρουσιαζει εχει σημασια η του εκανε εντυπωση και θελει να το μοιραστει.ετσι νομιζω.αλλωστε δεν εχουμε ολοι τα ιδια ενδιαφεροντα.εγω ισως να θεορω χαζο το overclock και το να εχω την καλυτερη gpu.για αλους ομως ειναι το πιο σημαντικο και αγαπημενο κοματι στα pc...περι ορεξεως λοιπον,ουδεις λογος.διαβαζοντας αυτα που εγραψες μπηκα με την μια στο θεμα και μου ηρθαν στο μυαλο ατομα του ειδους που ενοεις.κατι εχουν να προσφερουν και αυτοι ομως.το γελιο.βλεποντας ενα νεο thread απο αυτους ξερω οτι ανοιγοντας το θα δω κατι αστειο και θα γελασω!!!αντιμετωπισε το λοιπον με humor η απλα αγνοησε το...

Δημοσ.

Το προβλημα μου δεν ειναι σε καμια περίπτωση τα παιδια που δεν ξερουν καποια βασικά πραγματα και ροταν στο forum.Ημουν κι εγω στη θεση τους και ξερω πως ειναι...

Αλλα όταν βλεπω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μελη να κανουν συνεχεια κατι threads του τυπου: Ρε σεις...Αυτη η καρτα γραφικων ποσο πιανει o/c ή Δειτε κατι φωτογραφίες απο μια βλακεια που ειδα στο net ή ακομα καταφθανουν οι DFI στην αθηνα προλαβεται ή τι χρωμα να βαψω το δωματιο μου??

Δε ξερω ρε παιδια εμενα μου σπανε τα νευρα! Η πιο κόσμια απαντηση που μπορεσα να δοσω ειναι στο link....Δεν αντεξα και το ειπα!

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103038

• Super Moderators
Δημοσ.

Η συμπεριφορά ορισμένων μελών παρατηρείται από τους moderators, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για τη διατήρηση επιπέδου στο forum.

Ήδη έχω σβήσει καμιά 10αριά posts από συγκεκριμένο μέλος, το οποίο προσπαθεί να μπει με κάθε τρόπο στις Αγγελίες - ή να κάνει τον 'μάγκα', ένα από τα δύο...

Δημοσ.

Anoysia threads yparxoyn kai tha yparxoyn, den xero an mporoyn na kanoyn kati oi moderators, an kai genika eimai kata ths astynomeyshs kai ton apagoreyseon, h kalyterh lysh einai na ta agnoei kaneis, h an yparxei texnikh dynatothta apo to Vbuletin ,oi moderators toy kathe forum na ta axiologoyn me xamhlh bathmologia kai na emfanizontai sto telos anejarthta apo thn hmeromhnia poy egine to teleytaio post

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ένα μέλος κάνει συνέχεια ανούσια posts, οι Moderators έχουν τη δυνατότητα:

1. Να του σβήσουν όλα τα posts από όλα τα fora της Insomnia.

2. Να του απαγορέψουν προσωρινά ή μόνιμα την πρόσβαση στο forum (ban).

Δημοσ.

Nai elega omos na mhn yparxoyn toso drastika metra an einai dynaton na ginei ena systhma me ratings, alla ap'oti katalabaino den ginetai h den einai eykolo na ylopoihthei sosta?

Δημοσ.

Nα προσθεσω πως το v-bulletin δινει και μια νεα δυνατοτητα στους χρηστες,το ignore user απο το profil σας,εαν προστεθει καποιος σε αυτη τη λιστα (π.χ καποιο μελος που θεωρειτε πως κανει μονο ανουσια post's ) τοτε απλα δεν βλεπετε το περιεχομενο των μηνυματων (μονο το οτι εχει απαντησει).

Δημοσ.

το ignore user τελικά πως ακριβώς λειτουργεί αυτό.

Είπες αν κάνουμε black list κάποιος δεν θα βλέπουμε το περιεχόμενο των μυνημάτων τους. Δεν έχω βάλει κάποιον ακόμα δυστηχός ούτε για δοκιμή και έτσι δεν έχω καταλάβει.

Εχω βάλει κάνα δύο όμως στη λίστα φίλων αλλά εκεί δεν καταλαβαίνω πάλι σε τι εξυπηρετεί. Νόμιζα ότι έτσι θα είναι ποιό εύκολο να στείλεις ένα pm σε ένα φίλο αλλά δεν είναι αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...