Προς το περιεχόμενο

Τα First Person Shooters που όλοι περιμένουμε μέσα στο έτος (mini article)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι άραγε τα FPS που θα μονοπωλίσουν το ενδιαφέρον μας το 2005; Έψαξα και σας παρουσιάζω τα διασημότερα.

Ξεκινάμε με σειρά προσωπικής προτίμησης:

1) Quake IV

**Δεν χρειάζονται σχόλια για τον 4ο διάδοχο του βασιλιά των shooters.**

++ Doom III engine

++ Developer: Raven Software.

++ Quake III stile multiplayer.

-- Το βλέπω χλομό να βγαίνει φέτος

2) Swat 4

**Tactical Shooter με έμφαση στον ρεαλισμό.**

++ Αρκετά gadgets

++ COOP

--Ψιλομέτρια προς καλούτσικα γραφικά (κυρίως animation)

3) F.E.A.R.

**Το επερχόμενο shooter της all-time classic Monolith**

++ Τέλεια γραφικά

++ Time-Bullet

++ Horror environment

-- Μερικά κακά σχόλια από gamers που δοκίμασαν την public-beta.

4) Parιah

**Από τους συνδημιουργούς της σειράς Unreal Tournament.**

++ Πολύ καλά γραφικά

++ Sifi περιβάλλον.

5) S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

**Απόλυτη ελευθερία –σε στυλ Deus Ex- σε έναν κόσμο 30τ.χ.λ.μ. **

++ Καλά γραφικά.

++ Ελευθερία κινήσεων

++ Ανοιχτό σενάριο

-- Έχω την εντύπωση ότι θα είναι πασίβαρο

6) Brothers In Arms

**WWII shouter από την GearBox**

++ Διθυραμβικά review για την XBOX version (σύντομα θα ακολουθήσουν και τα review σε PC και PS2).

-- Λίγο μέτρια γραφικά.

7) Area 51 **new entry**

**Το νεο παιχνίδι του John Romero**

++ John Romero (Πολλοί θα πουν ότι μάλλον δεν είναι προτέρημα του παιχνιδιού αυτό, αλλά έμενα μου άρεσε το Daikatana)

-- Γραφικά (όταν βγαίνει και για PS2 τι περιμένεις)

8 ) Star Wars Republic Commando

**Squad based shooter**

++ Unreal engine

++ Μερικά καλά review.

9) Project Snowblind

++ Στυλ Deus Ex.

++ Ζεστά (όχι καυτά) review. (γύρω στο 8.2/10)

-- Χάλια γραφικά.

10) Battlefield 2

++ Καλά γραφικά

-- Only multiplayer

-- Κάθε χρόνο η EA μας τα έχει ζαλίσει με τα απανωτά sequel της.

Σημείωση : Το εν’ λόγω post εκφράζει μόνο την δική μου άποψη. Άποψη που έχω διαμορφώσει διαβάζοντας reviews, previews, βλέποντας screens, videos και παίζοντας demos. Κάθε διόρθωση και παρατήρηση είναι δεκτή.

Enjoy.

Updated 6-3: Πρόσθεσα το Area 51

Δημοσ.
pera apo merika apo auta pou aneferes mhn 3exname to Call of Duty 2 kai to Halo 2 gia pc :)

Θα έβαζα και το COD2 αλλά δεν νομίζω να βγεί φέτος.

Όσο για το Halo2 πρώτη φορά ακούω οτι ετοιμάζετε PC port. Εννοείται ότι θα γίνει port (να τα τσεπώσει η MS από παντού) αλλά δεν το έχω ακούσει απο κάπου.

• Super Moderators
Δημοσ.

les na ta pane 2007? san ligo makrya mou fainetai...pantws an telika vgoun fetos me to kalo 8a einai stadar apo ta games of the year :)

Δημοσ.
les na ta pane 2007? san ligo makrya mou fainetai...pantws an telika vgoun fetos me to kalo 8a einai stadar apo ta games of the year :)

Μαλλον ενοείς "les na ta pane 2006?".

To βλέπω πιθανότερο. Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δημοσ.
kala an einai na ta ka8ysterhsoun to 2006 den ftanei :P

gia auto kala lew 2007 :P

Malon pidas ena etos i ego den katalaveno ton sinirmo sou.

Exo tin entiposi oti ta COD2 kai Halo2 den tha vgoune fetos kai malon tha vgoune tou xronou dil. to 2006. Oxi tou paraxronou. Gia 2007 to vlepo makria.

Δημοσ.
Θα έβαζα και το COD2 αλλά δεν νομίζω να βγεί φέτος.

Όσο για το Halo2 πρώτη φορά ακούω οτι ετοιμάζετε PC port. Εννοείται ότι θα γίνει port (να τα τσεπώσει η MS από παντού) αλλά δεν το έχω ακούσει απο κάπου.

kapou phre to ayti mou oti tha vgei semptemvrio (cod 2 ennoo)leteeee????

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά και η έκδοση του Doom 3 για xbox είναι αναμενόμενη (θα έρθει κάποτε τον Μάρτιο). Ειδικά αν καταφέρουν να μεταφέρουν αυτούσια τα γραφικά της pc έκδοσης, θα είναι ήρωες!

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά και η έκδοση του Doom 3 για xbox είναι αναμενόμενη (θα έρθει κάποτε τον Μάρτιο). Ειδικά αν καταφέρουν να μεταφέρουν αυτούσια τα γραφικά της pc έκδοσης, θα είναι ήρωες!

Apo screens pou exo dei den einai ta grafika tou xbox-doom isa me tin PC port. Kai einai sto kato kato logiko afou to xbox den travaei pia.

Δημοσ.

Και χειροπιαστά,το republic commando είναι απογοητευτικό.Μέτρια γραφικά, χάλια όπλα,αίσθηση ενός μετρίου console shooter.Το μόνο που το σώζει είναι ότι είναι στο σύμπαν του star wars.Δεν αξίζει τα λεφτά του σε καμία περίπτωση(αν αξίζει το d/l είναι άλλο θέμα εξάλλου είναι 2 ψωροcd).

To brothers in arms όσο το έχω παίξει είναι αρκετά καλό αλλά σίγουρα τίποτα το εξαιρετικό.Είναι σαν μια βελτιωμένη έκδοση του full spectrum warrior.Ο χειρισμός αρκετά λειτουργικός στο xbox,αλλά το aiming είναι λίγο δύσκολο(ίσως επίτηδες λόγω ρεαλισμού).Η ατμόσφαιρα είναι πειστική,οι διάλογοι ατμοσφαιρικοί ανάμεσα στους στρατιώτες,αλλά όχι κάτι που δεν είδαμε ας πούμε στο call of duty.Ίσως στο pc με μεγαλύτερη ανάλυση να είναι καλύτερο,θα δούμε.

Αυτά για τα 2 παιχνίδια ως πρώτες εντυπώσεις.

Δημοσ.

ena exw na pw gia thn ea oxi allo karbouno.Etoimazoun to moh european assault.Poso akoma tha bgazoun paixnidia me WW2.Hmarton.De lew wraioa einai alla mexri ena shmeio.Kala gia star wars den to suzhtw.Apath.Ante na doume fear,swat4 kai battlefield 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...