phovos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Σημερα ήρθε ενα καινουργιο panel και είπα να σας το κάνω μια μικρή παρουσίαση αφου εγω προσωπικά εμεινα πολύ ευχαριστημένος! Αρχίζουμε.... Η συσκευασια : Το περιεχόμενο Το πανελ ερχεται σε μαυρο χρώμα ,αλλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι εμπεριέχονται και προσοψεις σε - Ασημί - Μπλε - Κοκκινο - Χρυσο χρωμα ,κατι που κατα τη γνωμη μου ειναι πολύ καλό αφου μπορει να τοποθετηθει σχεδόν σε όλα τα cases! Επίσης εκτος απ τις προσοψεις υπάρχουν και δυο προστατευτικά πλεξι με μαυρη και λευκή γραμματοσειρα αντιστοιχα ,τα οποία τοποθετούνται μπροστα απο τη προσοψη με βιδες alen[Στο πακετο υπαρχει και το allen] .Στη συσκευασια υπαρχουν και 4 σενσορες για CPU/HDD/CASE/Power Καθως και τα καλοδια συνδεσης των ενεμιστηρων[Ολα σε μεγαλα μεγεθη]. Τοποθετηση Η τοποθετηση εγινε απροβληματιστα και ευκολα.Το μονο πρόβλημα που αντιμετόπισα ήταν ότι το πανελ χτυπουσε στο πορτακι του case.Το προβλημα λύθηκε μετακινόντας το πανελ λιγοτερο απο 5mm προς τα μεσα! Προχωραμε στις λειτουργίες Το πανελ εχει δυνατοτητα χειρισμού 4 ανεμιστηρων καθως επίσης και μια μικρή lcd οθόνη στην οποία απεικονίζονται οι ενδειξεις για τη ταχύτητα των ανεμιστηρων και τη θερμοκρασια.Ο χρηστης μπορει να επιλέξει τις ανωτατες θερμοκρασιες για καθε συσκευή και αν η θερμοκρασια αυξηθει πανω απο το όριο τοτε ακουγεται προιδοποιητικός ήχος διαρκειας 20sec Η οθόνη μπορει να αλλάξει εως και επτα χρωματα καθως επίσης υπάρχει και η επιλογή auto όπου η οθόνη αλλαζει χρωμα καθε 3sec. Το τελικό αποτελεσμα! Συμπερασματα Το πανελ μου αφησε πολύ καλες εντυπωσεις κυρίως λόγο της πολύ καλής ποιοτητας κατασκευής και του πλούσιου εξοπλίσμού...Για μενα απο τα καλυτερα πανελακια που εχω δει! Θετικά -Ποιότητα κατασκευης -Εξοπλισμός -Λειτουργίες-Ρυθμίσεις Αρνητικά -Λιγο τσιμπιμένη η τιμη του [Αλλά ότι πληρωνεις παιρνεις] Sorry για τη ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα το καταστημα δε διαθετει ψηφιακή....
NoD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 To έχω και γω το συγκεκριμένο panel και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Πλούσιος εξοπλισμός και πολύ όμορφο design.Πολύ καλή αγορά.
phovos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Το πήρα 44.30 τελική ,απο e-shop Δεν ειναι ότι πιο ακριβό αλλά δε μπορω να πω ότι ειναι και σε τιμή ευκαιρίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.