Dark-Shadow Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Gia sas pedia tha ithela na matho pos na apeggatasteiso teleios to Norton ANtiVirus kai to SystemWorks oste otan tha ksanapao na to eggatasteiso na mou zitaei ton kodiko kai na kanei ksana activate ???
hugelacky Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Gia to Antivirus katebase ayto: http://www.majorgeeks.com/download3077.html To system works apegka8istatai kanonika ap'oti 8ymamai...
Dark Chaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Signomi pou milao apo alo user einai tou filou mou eimai o Dark-Shadow kai auto to programa einai mono gia Norton AntiVirus 2001 2002 2003 gia Norton AntiVirus 2005 den yparxei?
michalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Λοιπόν...αυτό που θέλεις να κάνεις λογικά είναι να χρησιμοποιήσεις πάλι το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα ώστςε να κάνεις update για άλλον ένα χρόνο, 'όταν σου τελειώνει ο πρώτος χρόνοςε αφού το έχεις εγκαταστήσει. Αυτό που υπάρχει είναι να σβήσεις τελείως ένα αρχείο από τα common files που κρατάει εκεί την πληροφορία αυτή...Επειδή δεν έχω Norton τώρα στο pc μου (ποιός ο λόγος άλλωστε, αφού ΠΟΤΕ δε με είχε προστατέψει από ιό) αν είναι αυτό που θέλεις να κάνεις πες μου να κοιτάξω σε ένα φίλο να σου πω ποιό αρχείο να σβήσεις (τώρα δε θυμάμαι απ'έξω ποιό ακριβώς είναι)
nektarios1973 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 i ali lisi einai na to egatastisis meta apo format
antikinsor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Βέβαια υπάρχει και η σαφώς καλύτερη λύση. Θ' αντικαταστήσεις ένα αρχείο που λέγεται: "Catalog.Live Subscribe" μέσα στον φάκελο που έχει εγκατασταθεί το norton κι έτσι θα κάνει το norton antivirus auto update μέχρι το 2041. Αν ενδιαφέρεσαι και θέλεις παραπάνω πληροφορίες, στείλε μου pm, για να σου στείλω πίσω το αρχείο και τις ανάλογες οδηγίες! ;-)
michalakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Βέβαια υπάρχει και η σαφώς καλύτερη λύση. Θ' αντικαταστήσεις ένα αρχείο που λέγεται: "Catalog.Live Subscribe" μέσα στον φάκελο που έχει εγκατασταθεί το norton κι έτσι θα κάνει το norton antivirus auto update μέχρι το 2041. Αν ενδιαφέρεσαι και θέλεις παραπάνω πληροφορίες, στείλε μου pm, για να σου στείλω πίσω το αρχείο και τις ανάλογες οδηγίες! ;-) Ακριβώς αυτό το αρχείο εννοούσα στο προηγούμενο ποστ μου (και δεν μπορούσα να το θυμηθώ!!)...
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Pedia auto to ksero alla den thelo na kratiso to Norton gia allo ena xrono auto to rotao giati otan piga na eggatasteiso to Norton ANtiVirus mou elge na to apegatasteiso giati den mporei na diorthosei tous ious kai leei meta ksanaeggatesteise to. Ego piga ksana na to eggatasteiso alla sto setup den mou zitouse to serial key kai den xriazotan na ksana kano activate kai oti stin mesi peripou tis eggatastasis mou evgale ena sfalma kai den mporousa na kano install Auto itan to provlima mou kai den mporo tora na eggatasteiso to Norton SystemWorks 2005
Sinclair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 kane na search sto disko sou kai bres mipos exoun meinei arxeia h folders apo thn 'xalasmeni' egatastasi kai sbhse ta.An eisai e3ikeiomenos me thn registry mporeis episis na psa3eis gia eggrafes pou exoun sxesi me to Nortona kai na tis sbiseis kai autes ***me prosoxi**** afou kaneis prin ena backup tin registry.
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Pou les a einai ta registry tou Norton se poio simio ksereis?
Sinclair Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 start>run>regedit apo to Registry menu Export registry file.. kai dineis ena onoma gia na thn soseis px xxxxxx.reg kai sto export range epilegeis to all. Meta apo to Edit menu>Find lai ekei dineis norton* gia na brei oti eggrafes exoun sxesh me Norton kai me megalh prosoxh tis sbhneis (an den 3ereis ti na kaneis asto den paizoun me thn registry....)
antikinsor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Χμμ... Στην αρχή από τα λεγόμενά σου, είχα καταλάβει ότι θέλεις να κάνεις επέκταση στο norton update για ένα ακόμα χρόνο. Γι' αυτό η πρόταση που σου έκανα αναφερόταν σ' αυτό το θέμα και συνεπώς δεν λύνει το τωρινό σου πρόβλημα. Μάλιστα σου εξηγούσα ότι θα μπορούσες να κερδίσεις επιπλέον update μέχρι το 2041 και όχι μόνο για 1 χρόνο. ;-) Τώρα που μας εξήγησες ακριβώς τι σου συμβαίνει, θυμήθηκα ότι κάτι αντίστοιχο μου είχε συμβεί κι εμένα πριν αρκετό καιρό και τελικά δυστυχώς δεν βρήκα άλλη λύση από το format. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβαινε, αλλά κατά την επανεγκατάσταση γινόταν κάποιο conflict με το σύστημα NAV του Norton και αν δεν κάνω λάθος και με το service pack 2. Ακολούθησα πιστά όλες τις συμβουλές του Norton Support μέσα από τη σελίδα τους για το συγκεκριμένο πρόβλημα και τελικά γιατρειά δεν βρήκα. Επειδή όμως δεν θέλω να σε απογοητεύσω πριν φτάσεις σ' αυτή την έσχατη λύση προσπάθησε να ξανακάνεις επανεγκατάσταση, αφού πρώτα έχεις αφαιρέσει όλα τ' αρχεία της Systemworks από τον υπολογιστή σου από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Και αναφέρομαι εκτός από τα βασικά και στα εξής: - LiveReg (Symantec Corporation) - Live Update (Symantec Corporation) - Norton WMI Update Επίσης σβήσε τον φάκελο Symantec στο: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec Τέλος καλό είναι να κοιτάξεις μια ματιά και στη σελίδα του Norton Support για πιθανές χρήσιμες συμβουλές στο πρόβλημά σου. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρεις κι εκεί. Αν δεν πιάσει κι αυτό ή οι συμβουλές που δίνει ο "Sinclair" με την registry, δεν βλέπω και πολύ φως! Καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.