ViPeRMaN Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 otan prospatho na antigrapso kapoio arxeio apo to desktop se mia disketa i se ena allo partition i skliro mou vgazei ayto to minima: ti paizei?
StavrosD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Προφανώς προσπαθείς να αντιγράψεις αρχεία από partition NTFS σε FAT/FAT32. Κατά πάσα πιθανότητα οι πληροφορίες που θα χάσεις σχετίζονται με τα δικαιώματα των χρηστών, δηλαδή ποιός χρήστης έχει ποιά δικαιώματα στο αρχείο. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα παραπάνω, σημαίνει ότι δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει οπότε πάτα το yes άφοβα.
ViPeRMaN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 sosta to les.prospathisa na antigrapso to idio arxeio se allo ntfs partition k den mou evgale to minima. thanx. pantws k yes na patiseis stin pragmatikotita den xanete tpt.
tassos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Το μήνυμα απευθύνεται στον Δημιουργό όχι σε εμάς τους κοινούς θνητούς Τέτοια είδους μηνύματα έχω 10 την μέρα και είμαι χωρίς format δύο χρόνια και κάτι. Όταν τελικά έμαθα να ξαναεγκαθιστώ τα Windows με κλειστά μάτια (σαν φαντάρος το όπλο) δεν μου ξαναπαρουσίαστηκε πρόβλημα. Τον φόβο μας νά χουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.