Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NeroVision....

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου δημιουργείται και με παλαιότερες εκδοσεις του προγράμματος. τώρα έχω την τελευταία έκδοση.

Όταν πηγαίνω να δημιουργήσω chapters σε ένα video μου βγάζει 2 errors και μετα κλείνει:

The instruction at "0x74830f06" referenced memory at "0x044b0d14". The memory could not be "read"

The instruction at "0x008e30ce" referenced memory at "0x44b0d14". The memory could not be "read"

Επίσης και να μή φτιάξω chapters, όταν πατάω next για να αρχίσει την μετατροπή των mpg σε vobs kai ifos για να τα κάψω μετα σε dvd, πάλι το πρόγραμμα crushάρει, χωρίς να βγάλει error. Απλά κλείνει..... :-x

Δημοσ.

@nick_gr, και τι κάνω γι'αυτό;

@indian, αν και νομίζω πως ναι, πως θα το δώ αυτό;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε να ξανακάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα...

επίσης υπάρχει περίπτωση να μήν είναι "ενεργοποιημένος" ο codec

Δημοσ.

έχετε να προτείνετε κανένα παρόμοιο πρόγραμμα μικρό σε μέγεθος που να κάνει περίπου αυτό που θέλω;

το nerovision άν δούλευε θα με βόλευε πάρα πολυ. Έχω ένα μεγάλο video, ενα μικρό clipάκι και κάτι φωτογραφίες που θα παίζουνε σαν slideshow.... και θέλω να τα οργανώσω σε ένα dvd με μενου....

Δημοσ.

Πρέπει η μητρική σου να το υποστηρίζει.Λογικά θα φαίνεται στο boot.Αν έχεις ίδιες μνήμες σε slot 1&3 or 2&3 τοτε θα έχεις dual channel.Δες τις μνήμες και δοκίμασε άλλη διάταξη π.χ 1&2.Κανονικά οι μνήμες σου χωρίς dual.

Τώρα για πρόγραμμα το καλύτερο για εμένα είναι το Ulead DvDMovieFactory 3.Είναι πιο μεγάλο αλλά είναι καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...